Steven Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αυτό είναι το πιο όμορφο που μπορούσε να βρει ο Ant1???.... No comment...
tomaaari Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 παιδια μονο οι playmate ειναι κουκλαρες οσο για τις χτεσινες χαλια ηταν για διαγωνισμο ομορφιας. ααααααααααααααααααααααρε Αλεξανδρατουυυυυ!!! Θεαααα.. τουμπαανο, μ..ν.ροοοοοοοοοοοοοοος!!!!!! να δεις που στο τελος θα ζηλευω τον ψιψιψινακη!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μια που είχε κάτι περίεργα μάτια την προσέξατε?! Το ένα ήταν μεγαλύτερο απ'το άλλο! :mrgreen:
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 να δεις που στο τελος θα ζηλευω τον ψιψιψινακη!!!! Άλλο να τα έχεις με μια μοντέλα και άλλο να θες να της μοιάσεις..... Απλώς μπέρδεψε τη βούρτσα του με τις χτένες της Αλξ.
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Για ρίχτε ένα βλέφαρο Φαίνεται να είναι "δυναμίτης" αλλά στις pic δεν βλέπω πίσω κίνηση και διατηρω τις επιφυλάξεις μου. :Ρ
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 τί τα 8ες Thisamenis,στην εποχή μας έχουν επικρατήσει τα hunchback δυστυχώς....
gatoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μια που είχε κάτι περίεργα μάτια την προσέξατε?!Το ένα ήταν μεγαλύτερο απ'το άλλο! :mrgreen: χαχαχα αυτή που τα γούρλωνε δεν λες?λες και την χώνανε απο πίσω!φίλε φαντάσου να τής αντιμιλήσεις...
kika1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 και ξαφνικα πως εγινε να εχουν ολες τα ιδια μπλου αις? γιαυτο δεν καλεσαν την αλεξανδρατου γιατι θα φαινοταν ποσο για τα μπαζα ηταν...πφφφφ
Mariosxaniaomg Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 .Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και αυτή που βγήκε Μις Ελλάς..Μου θύμιζε την ξανθιά ηθοποιο που έπαιζε αρχικά στους Άγγελους του Τσάρλυ(τη σειρά)...... Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν.
poscaman Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 .Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν. αυτο ειναι +1 στα προσοντα της
johnnyestia Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν. Ωραίους κολλητούς έχει ο αδερφός της κοπέλας :S
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ενταξει ρε παιδια τις βγαλατε ολες στραβες , στοκους , ασχημες και τσουλες χαλαρωστε λιγο. και εσυ που εισαι και κολητος του αδερφου της θα επρεπε αν μη τι αλλο να σεβαστεις τον αδερφο της τι βγαινεις και το γραφεις αυτο τι σε αφορα δικαιωμα της ειναι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τόσο όμορφη σαν την Σκλήβα δεν πρόκειτε να ξαναβγεί καμία.Η γυναίκα ήταν από άλλο πλανήτη.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 καλα η σκληβα ειχε και ιδιαιτερη προσωπικοτητα ειναι αλλη φαση εντελως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.