Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους βγήκε η ομορφότερη

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια μονο οι playmate ειναι κουκλαρες οσο για τις χτεσινες χαλια ηταν για διαγωνισμο ομορφιας. ααααααααααααααααααααααρε Αλεξανδρατουυυυυ!!!

Θεαααα.. τουμπαανο, μ..ν.ροοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!

να δεις που στο τελος θα ζηλευω τον ψιψιψινακη!!!!

Δημοσ.
να δεις που στο τελος θα ζηλευω τον ψιψιψινακη!!!!

Άλλο να τα έχεις με μια μοντέλα

και άλλο να θες να της μοιάσεις.....

Απλώς μπέρδεψε τη βούρτσα του με τις χτένες της Αλξ. lolza5.gif

Δημοσ.
Για ρίχτε ένα βλέφαρο

Φαίνεται να είναι "δυναμίτης" αλλά στις pic δεν βλέπω πίσω κίνηση και διατηρω τις επιφυλάξεις μου. :Ρ

Δημοσ.
Μια που είχε κάτι περίεργα μάτια την προσέξατε?!

Το ένα ήταν μεγαλύτερο απ'το άλλο! :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχα αυτή που τα γούρλωνε δεν λες?λες και την χώνανε απο πίσω!φίλε φαντάσου να τής αντιμιλήσεις...

Δημοσ.

και ξαφνικα πως εγινε να εχουν ολες τα ιδια μπλου αις?

γιαυτο δεν καλεσαν την αλεξανδρατου

γιατι θα φαινοταν ποσο για τα μπαζα ηταν...πφφφφ

Δημοσ.
.Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και αυτή που βγήκε Μις Ελλάς..Μου θύμιζε την ξανθιά ηθοποιο που έπαιζε αρχικά στους Άγγελους του Τσάρλυ(τη σειρά)......

Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν.:-D

Δημοσ.
Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν.:-D

Ωραίους κολλητούς έχει ο αδερφός της κοπέλας :S

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια τις βγαλατε ολες στραβες , στοκους , ασχημες και τσουλες χαλαρωστε λιγο. και εσυ που εισαι και κολητος του αδερφου της θα επρεπε αν μη τι αλλο να σεβαστεις τον αδερφο της τι βγαινεις και το γραφεις αυτο τι σε αφορα δικαιωμα της ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...