Fan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αντε μια φορά στα καλλιστεία που βγαίνει αυτή που πραγματικά είναι η πιο ωραία. (Σε εν αντιθέση με πέρυσι που είχε βγει μια από τις πιο άσχημες) Καλά η Δούκισα είχε και το κορυφαίο σώμα
Piper_H Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ναι οντως..αυτη την ειχα ξεχωρισει απο την αρχη της βραδιας...σε αντιθεση με την μις γιανγκ που βγηκε η πιο ασχημη..μου αρεσε πιο πολυ η αναπληρωματικη...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Όλα στημένα είναι οποτε τι να λέει?Και υπάρχουν πολύ πιο ωραίες γυναίκες έξω από αυτές στα καλλιστεία...
omnislash Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εμένα αυτό που μου τη σπαέι είναι ότι όλες είναι του ίδιου στυλ :evil: :evil:
De@th L0rd Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εμένα αυτό που μου τη σπαέι είναι ότι όλες είναι του ίδιου στυλ :evil: :evil: Bimbos ftw......+1.Kι εμένα μου την σπάει.
blueviper Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Υπήρχαν και μερικές σαν την Παπαρήγα και τη Βασιλειάδου, αλλά κόπηκαν στα προκριματικά και τώρα τη βγάζουν στην Πάνια.
iced Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Όλα στημένα είναι οποτε τι να λέει?Και υπάρχουν πολύ πιο ωραίες γυναίκες έξω από αυτές στα καλλιστεία... Σωστοτατος!!!!!
narbi Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Πραγματι αυτή τη φορά βγη΄κε μια ωραία κοπέλα σταρ Ελλάς..Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και αυτή που βγήκε Μις Ελλάς..Μου θύμιζε την ξανθιά ηθοποιο που έπαιζε αρχικά στους Άγγελους του Τσάρλυ(τη σειρά)..Οι υπολοιπες δε μου αρεσαν τόσο..Άντε κανα δυο ακόμη ηταν πολύ καλές...Οι άλλες πηγαίνανε για Σταρ (γ)Ελλάς....
iced Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Από πίπα που δεν τρως....:evil: Tι θελει να πει ο ποιητης?????
gatoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Το μπάζο μια μελαχρίνη που πήρε έναν μούφα τίτλο τα μάτια της είναι λές και την τσίμπησαν οι σφήκες..δεν έχει βλέφαρα!!Η Νομικού είναι η κόρη του τραγουδιστή του Νίκου Νομικού.για αυτό όλοι γαβγίζανε μόλις έκανε την εμφανισή της. Επίσης οι απαντήσεις που δίνανε είναι απίστευτες...2 λέξεις και μετά ευχαριστώ. Τέλος είδατε καμμία με όμορφο χαμόγελο??
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παίζει καμιά Pic της σταρΕλλάς; Για στείλτε κανένα λινκ. Έχω σταματήσει αν βλέπω TV αλλά το θέμα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον
MariaTs. Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Για ρίχτε ένα βλέφαρο: >http://www.status.gr/article.php?art_id=1580 Επίσης δείτε μια κοντινή: Και μια ακόμη πιο κοντινή:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.