Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους βγήκε η ομορφότερη

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε μια φορά στα καλλιστεία που βγαίνει αυτή που πραγματικά είναι η πιο ωραία. (Σε εν αντιθέση με πέρυσι που είχε βγει μια από τις πιο άσχημες)

Καλά η Δούκισα είχε και το κορυφαίο σώμα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι οντως..αυτη την ειχα ξεχωρισει απο την αρχη της βραδιας...σε αντιθεση με την μις γιανγκ που βγηκε η πιο ασχημη..μου αρεσε πιο πολυ η αναπληρωματικη...

Δημοσ.
Εμένα αυτό που μου τη σπαέι είναι ότι όλες είναι του ίδιου στυλ :evil: :evil:

Bimbos ftw......+1.Kι εμένα μου την σπάει.

Δημοσ.

Υπήρχαν και μερικές σαν την Παπαρήγα και τη Βασιλειάδου, αλλά κόπηκαν στα προκριματικά και τώρα τη βγάζουν στην Πάνια.

Δημοσ.
Όλα στημένα είναι οποτε τι να λέει?Και υπάρχουν πολύ πιο ωραίες γυναίκες έξω από αυτές στα καλλιστεία...

Σωστοτατος!!!!!

Δημοσ.

Πραγματι αυτή τη φορά βγη΄κε μια ωραία κοπέλα σταρ Ελλάς..Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και αυτή που βγήκε Μις Ελλάς..Μου θύμιζε την ξανθιά ηθοποιο που έπαιζε αρχικά στους Άγγελους του Τσάρλυ(τη σειρά)..Οι υπολοιπες δε μου αρεσαν τόσο..Άντε κανα δυο ακόμη ηταν πολύ καλές...Οι άλλες πηγαίνανε για Σταρ (γ)Ελλάς....

Δημοσ.

Το μπάζο μια μελαχρίνη που πήρε έναν μούφα τίτλο τα μάτια της είναι λές και την τσίμπησαν οι σφήκες..δεν έχει βλέφαρα!!Η Νομικού είναι η κόρη του τραγουδιστή του Νίκου Νομικού.για αυτό όλοι γαβγίζανε μόλις έκανε την εμφανισή της.

Επίσης οι απαντήσεις που δίνανε είναι απίστευτες...2 λέξεις και μετά ευχαριστώ.

Τέλος είδατε καμμία με όμορφο χαμόγελο??

Δημοσ.

Παίζει καμιά Pic της σταρΕλλάς; Για στείλτε κανένα λινκ. Έχω σταματήσει αν βλέπω TV αλλά το θέμα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον ;)

Δημοσ.

Για ρίχτε ένα βλέφαρο:

>http://www.status.gr/article.php?art_id=1580

Επίσης δείτε μια κοντινή:

missGreeceuniverse200703.jpg

Και μια ακόμη πιο κοντινή:

MISSGREECEWORLD2007.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...