CC-Gio Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδια, οταν βαζω το laptop μου να ψαξει να βρει δικτυο,βρισκει καποιο ασυρματο μοντεμ που ειναι στο νετ και συνδεομαι και εγω! Θελω να ρωτησω αν και πως μπορει να με παρει χαμπαρι αυτος που εχει τη συνδεση!
tsakonas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 hahaha...ftou sou re...alhth... nai borei an kserei kapoia vasika pramatakia...mesa sto asurmato router tou(oxi modem) leei poios einai sindemenos...opote an to PC sou to xeis onomasei Giorgos p.x tote tha kserei oti benei o giorgos
CC-Gio Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Και αν μπαινω ωρες που ξερω οτι λειπει? μπορει να το δει?:-?
poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ναι...τα παντα καταγραφονται.η IP που παιρνεις, η MAC address σου,το ονομα που εχεις δωσει στη δικτυακη συσκευη σου κλπ.σε αλλες περιπτωσεις μεχρι και σε ποιες σελιδες εχεις μπει..αναλογα ποσο γατα ειναι ο αλλος.και πολλα αλλα...
CC-Gio Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Αν ηταν γατα πιστευω οτι θα το ειχε κλειδωσει... Που μπορω να αλλαξω το ονομα του Laptop μου? Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!!
poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Αν ηταν γατα πιστευω οτι θα το ειχε κλειδωσει... καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος ;) το ονομα του laptop μπορεις να το αλλαξεις στις ρυθμισεις της ασυρματης συνδεσης
citizen Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ας γινει αντιληπτό , οτι κατι τετοιο είναι κλοπή. Εστω και ευτελούς αξίας. Πρόσβαση στο Internet μπορεις πια να εχεις με λιγότερο απο 1 euro την ημερα ....
poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 καλα μην αρχισουμε την ιδια συζητηση.το εχουμε ξαναπει πανω απο 4-5 φορες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.