lthanasis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μιλώντας με μικρόφωνο και κάμερα μέσω msn παρατήρησα ότι ακούγονταν αρκετά παράσιτα από τον συνομιλητή μου σαν θόρυβος για πολύ καιρό. Τελικά τυχαία (μιλάμε από φορητούς) όταν έβγαλε την τροφοδοσία σταμάτησαν εντελώς. Τελικά αυτά άρχιζαν με την τροφοδοσία του ρεύματος από την πρίζα και σταματούσαν με βγαλμένο καλώδιο πάντα. Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη; Επιρρεάζει ηλεκτρομαγνητισμός το μικρόφωνο; Είναι λίγο περίεργο το θέμα πιστεύω και μπορεί να μην πόσταρα και σε σωστό μέρος, περιμένω ερμηνείες...
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μιλώντας με μικρόφωνο και κάμερα μέσω msn παρατήρησα ότι ακούγονταν αρκετά παράσιτα από τον συνομιλητή μου σαν θόρυβος για πολύ καιρό. Τελικά τυχαία (μιλάμε από φορητούς) όταν έβγαλε την τροφοδοσία σταμάτησαν εντελώς. Τελικά αυτά άρχιζαν με την τροφοδοσία του ρεύματος από την πρίζα και σταματούσαν με βγαλμένο καλώδιο πάντα. Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη; Επιρρεάζει ηλεκτρομαγνητισμός το μικρόφωνο; Είναι λίγο περίεργο το θέμα πιστεύω και μπορεί να μην πόσταρα και σε σωστό μέρος, περιμένω ερμηνείες... k egw exw to idio problhma...some help:-|
vagpap Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μόνιμο φαινόμενο αυτό στα laptops. Η κάρτα ήχου κάνει παράσιτα όταν είναι στο ρεύμα. Από όσο έχω διαβάσει οφείλεται στα 50Hz του ρεύματος και ίσως διορθώνεται με UPS. Στο δικό μου (δεν με απασχολεί το voice chat, αλλά η κάρτα ήχου σαν αναπαραγωγή/ηχογράφηση) δεν έχω βρει άκρη πάντως.
kpartsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως με HP δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ίσως εξαρτάται από το μοντέλο της κάρτας ήχου...
vagpap Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και κυρίως από τα κυκλώματα φόρτισης και τροφοδοσίας του υπολογιστή. Όσο καλύτερα είναι, τόσο λιγότερα παράσιτα ;-)
lthanasis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Για να δούμε κι αν συμφωνούμε, αυτό συμβαίνει σε Fujitsu-siemens και οχι στον HP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.