koumos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μολις σημερα 1+ μηνας μετα το προβλημα πηρα παλι την LG να δω τι γινεται γιατι με ειχαν αφησει με την προσωρινη οθονη και δεν ειχαν δωσει σημαδια ζωης τοσο καιρο. Κατι μου βρωμαγε και ειπα να τους κραξω λιγο. Μου ειπαν οτι το μοντελο μου δεν υπαρχει πλεον (L194WT-SF) και θα μου στειλουν καλυτερο και καινουργιο μοντελο το λινκ του οποιου παραθετω εδω http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=0401&modelCodeDisplay=L196WTQ-SF&model=NOTHING# Νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο την παλια μου οθονη.Κανω λαθος? Τελικα μου βγηκε σε καλο ολη η περιπετεια.
Sadman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μολις σημερα 1+ μηνας μετα το προβλημα πηρα παλι την LG να δω τι γινεται γιατι με ειχαν αφησει με την προσωρινη οθονη και δεν ειχαν δωσει σημαδια ζωης τοσο καιρο. Κατι μου βρωμαγε και ειπα να τους κραξω λιγο.Μου ειπαν οτι το μοντελο μου δεν υπαρχει πλεον (L194WT-SF) και θα μου στειλουν καλυτερο και καινουργιο μοντελο το λινκ του οποιου παραθετω εδω http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=0401&modelCodeDisplay=L196WTQ-SF&model=NOTHING# Νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο την παλια μου οθονη.Κανω λαθος? Τελικα μου βγηκε σε καλο ολη η περιπετεια. Μια τετοια εχει ενας κολιτος μου.Και πιστευσε με ειναι ολα τα λεφτα φιλε μου.Ειναι πολι καλι.
koumos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Mallon katalava giati i othoni pire fwtia eksarxis! koitwntas ligo to manual twra eida oti apagoreuetai na rithmizeis tin othoni otan einai anoixti kai sto reuma (tilt).Egw loipon piga rithmisw tin klisi otan itan anoixti kai ekeini tin ora anapse.Lete na ftaiei auto?Eixa sinithisei apo tin crt tin palia mou pou tin rithmiza aneta otan itan anoixti.
kag3to Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Mallon katalava giati i othoni pire fwtia eksarxis!koitwntas ligo to manual twra eida oti apagoreuetai na rithmizeis tin othoni otan einai anoixti kai sto reuma (tilt).Egw loipon piga rithmisw tin klisi otan itan anoixti kai ekeini tin ora anapse.Lete na ftaiei auto?Eixa sinithisei apo tin crt tin palia mou pou tin rithmiza aneta otan itan anoixti. ναι όμως άμα δεν την ρυθμίζεις ανοιχτή και χωρίς να είναι στο ρεύμα τότε πως θα την ρυθμίσεις άμα δεν βλέπεις τη κάνεις λόγο του ότι δεν είναι ανοιχτή
Sadman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ναι όμως άμα δεν την ρυθμίζεις ανοιχτή και χωρίς να είναι στο ρεύμα τότε πως θα την ρυθμίσεις άμα δεν βλέπεις τη κάνεις λόγο του ότι δεν είναι ανοιχτή Re pedia exw dei kai exw dei othones se kamia dn exei ginei auto.Na tin rithmizeis kai na pernei fotia. Eleino einai.
zedone Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ότι πήρε φωτιά την ώρα που την ρύθμιζε ήταν εντελώς τυχαίο.ήμαρτον.
koumos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Re paidia omos to grafei to manual! OTAN RITHMIZETE THN OTHONI TH THESH THS KAI THN KLISH NA THN EXETE KLEISTH KAI EKTOS REYMATOS. To eixa dei prin, afou tou eriksa mia matia otan thn pira, alla den edwsa vasi afou to theorousa autonoito oti tha tin rithmiza anammeni.
kag3to Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Re paidia omos to grafei to manual!OTAN RITHMIZETE THN OTHONI TH THESH THS KAI THN KLISH NA THN EXETE KLEISTH KAI EKTOS REYMATOS. To eixa dei prin, afou tou eriksa mia matia otan thn pira, alla den edwsa vasi afou to theorousa autonoito oti tha tin rithmiza anammeni. πώς θα την ρυθμίσεις άμα είναι εκτός ρεύματος????
Melinbonian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καλα το manual θα επρεπε να έλεγε και αν βλέπετε επικίνδυνες σειρές ή ταινίες όπως lost,james bond να βγάζετε τις υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού από τη πρίζα!Κινδυνεύει η ζωή σας!Πέρα από τη πλάκα, ακόμα τπτ με τη καινουργια?
koumos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 File melinbonian an diavases kati post pio panw eipa oti tha mou steiloun allo montelo olthonis pio kali. Pali 19 wide alla me 2ms xrono apokrisis anti gia 5 pou eixe i diki mou kai 3000 foteinotita anti gia 2000. Simera i aurio paizei na mou ti feroun...gia na doume...
kag3to Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 File melinbonian an diavases kati post pio panw eipa oti tha mou steiloun allo montelo olthonis pio kali. Pali 19 wide alla me 2ms xrono apokrisis anti gia 5 pou eixe i diki mou kai 3000 foteinotita anti gia 2000. Simera i aurio paizei na mou ti feroun...gia na doume... χωρίς να δώσεις μία ? ??
gherudos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εγώ θα έκανα και μήνυση στην LG,βλακεία σου που δεν το έκανες,θα οικονομούσες πολλά!!!
koumos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Oi peripeteia molis teleiwse!!!Molis mou eferan tin kainourgia othoni L196WTQ kai kaliteri apo tin palia pou eixa kai douleuei apsoga...Kai xwris na dwsw mia file kag3to...Telika mou vgike se kalo oli i talaiporia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.