Προς το περιεχόμενο

Πηρε φωτια η οθονη μονη της!!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
egw exw mia sony 22ara plama alla dn exw kanena programa kai tin pira mia 25oara siga to xrima dn pezei rolo

μια μεταφραση???:twisted::-D

Έλα σιγά αυτό είνα εύκολο ! Λοιπόν πρόσεξε:

Εγώ έχω μια sony 22 ιντσών, πλάσμα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα παρόλο που την πήρα περίπου 250 ευρώ (σιγά το χρήμα δεν παίζει ρόλο). :D

Δημοσ.

Ρε παιδια η οθονη που μου εφεραν ειχε ενα καμενο Pixel (ηταν κοκκινο και φαινοταν σε μαυρο φοντο) και σημερα την κοιταζα καλα καλα και δεν υπηρχε πουθενα αυτο το pixel. γινεται αυτο?

Δημοσ.
μια μεταφραση???:twisted::-D

sry kektimeni taxitia.

Λοιπον εγω εχω μια Sony 22 Ιντσων Plasma και την αγωρασα 250 Ευρω.

Και δν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι τωρα και τιν εχω αρκετο καιρο

Σορρυ αν δν καταλεβες τι εγραψα πριν.

poulane plasma 22 inches? :S

ναι πουλανε κανε λιγο search

Πάνε PLAISIO και ψαξε.

Εγω εχω δει και 32αρες και εχω ακουσει για 50+++

Δημοσ.

aman sry lathos mou dn einai sony eina Viewsonic pareksigisi onomatos othonis :P

to montelo einai auto

Viewsonic VG2230wm i kapws etsi

Basika to post to ekane enas filos mou alla apo oti thimame pou mou eixe pei auti i othoni tou.

Egw exw mia 19ara LG L1982U-BF . asxeto apla grafoume kai oi 2 me ena acc.

Mallon tha tou pw na kanei edit to post an egrapsa kati lathos.

Δημοσ.
Ρε παιδια η οθονη που μου εφεραν ειχε ενα καμενο Pixel (ηταν κοκκινο και φαινοταν σε μαυρο φοντο) και σημερα την κοιταζα καλα καλα και δεν υπηρχε πουθενα αυτο το pixel. γινεται αυτο?

ειχε κολλησει μαλλον το πιξελ,οχι καει

και τωρα ξεκολλησε

Δημοσ.
aman sry lathos mou dn einai sony eina Viewsonic pareksigisi onomatos othonis :P

to montelo einai auto

Viewsonic VG2230wm i kapws etsi

Opos to perimena. The VG2230wm widescreen multimedia LCD delivers a complete visual display experience to your desktop.

http://www.pricegrabber.com/p__ViewSonic_VG2230wm_22_LCD_Monitor,__28093970/

Allo PLASMA kai allo LCD. Mallon ta exeis mpleksei

Για πες μας ποιο μοντελο plasma ειναι στις 22 intses γιατι ηξερα οτι οτι plasma βγαινουν πανω απο 37 ιντσες...

oxi iparxoun kai me 32 intses. Mexri ekei

Δημοσ.

Πηρα ρε παιδια τηλεφωνο την LG πριν λιγο να δω τι γινεται και ποτε θα μου φερουν την καινουργια για αντικατασταση. Μου ειπαν οτι δεν ξερουν και οτι ακομα δεν εχουν φερει το μοντελο μου L194WT-SF και δεν ξερουν ουτε ποτε θα το φερουν. Αρχιζει και μου μυριζει η υποθεση οτι θα με αφησουν με την προσσωρινη. Τι μπορω να τους πω για να τους τρανταξω λιγο..

Δημοσ.

Οχι ασημι ειναι. Ωραια και ας πουμε οτι δεν ερχεται τελικα. Εγω τι κανω? Τους ζηταω αλλο μοντελο οθονης? Γινεται αυτο?

Δημοσ.

apo ti akouo se diafores sizitiseis kai forums ontos yparxei elleipsι autou tou montelou...eixe simvei kai paliotera se ena filo kai meta apo kana mina kathisterisi tou tin ferane thn kainourgia...pantos eixe epimeinei gia na simvei auto...standar re, tha sou thn allaxoun kai tin prosorini..,..prin figei to courier omos tsekare min einai kai auth me kameno pixel...de xreiazetai fovera kai trantagmata alla epimonh, ipomoni kai kali diathesi..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...