poihths Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 re paidia kleinete tis othones otan leipete ap to spiti allwste to standby mode pali xalaei poly revma.. poios o logos na menei anoixth?
dark_banishing Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 egw exw mia sony 22ara plama alla dn exw kanena programa kai tin pira mia 25oara siga to xrima dn pezei rolo μια μεταφραση???:twisted: Έλα σιγά αυτό είνα εύκολο ! Λοιπόν πρόσεξε: Εγώ έχω μια sony 22 ιντσών, πλάσμα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα παρόλο που την πήρα περίπου 250 ευρώ (σιγά το χρήμα δεν παίζει ρόλο).
koumos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε παιδια η οθονη που μου εφεραν ειχε ενα καμενο Pixel (ηταν κοκκινο και φαινοταν σε μαυρο φοντο) και σημερα την κοιταζα καλα καλα και δεν υπηρχε πουθενα αυτο το pixel. γινεται αυτο?
Sadman Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μια μεταφραση???:twisted: sry kektimeni taxitia. Λοιπον εγω εχω μια Sony 22 Ιντσων Plasma και την αγωρασα 250 Ευρω. Και δν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι τωρα και τιν εχω αρκετο καιρο Σορρυ αν δν καταλεβες τι εγραψα πριν. poulane plasma 22 inches? :S ναι πουλανε κανε λιγο search Πάνε PLAISIO και ψαξε. Εγω εχω δει και 32αρες και εχω ακουσει για 50+++
stefan123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Για πες μας ποιο μοντελο plasma ειναι στις 22 intses γιατι ηξερα οτι οτι plasma βγαινουν πανω απο 37 ιντσες...
rufous Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Πάντως η δική μου εμπειρία με το service της LG ήταν πολύ θετικότερη...! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151125&highlight=%E5%E3%E3%FD%E7%F3%E7
Sadman Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 aman sry lathos mou dn einai sony eina Viewsonic pareksigisi onomatos othonis to montelo einai auto Viewsonic VG2230wm i kapws etsi Basika to post to ekane enas filos mou alla apo oti thimame pou mou eixe pei auti i othoni tou. Egw exw mia 19ara LG L1982U-BF . asxeto apla grafoume kai oi 2 me ena acc. Mallon tha tou pw na kanei edit to post an egrapsa kati lathos.
basilis5 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ρε παιδια η οθονη που μου εφεραν ειχε ενα καμενο Pixel (ηταν κοκκινο και φαινοταν σε μαυρο φοντο) και σημερα την κοιταζα καλα καλα και δεν υπηρχε πουθενα αυτο το pixel. γινεται αυτο? ειχε κολλησει μαλλον το πιξελ,οχι καει και τωρα ξεκολλησε
Jojos170304 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εμπειρίες...Τί να πούν και οι άλλοι με τα ατμοσίδερα; Η καλύτερη ατάκα!!!!! Ακόμα δεν έχω σταματήσει να γελάω
FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 aman sry lathos mou dn einai sony eina Viewsonic pareksigisi onomatos othonis to montelo einai auto Viewsonic VG2230wm i kapws etsi Opos to perimena. The VG2230wm widescreen multimedia LCD delivers a complete visual display experience to your desktop. http://www.pricegrabber.com/p__ViewSonic_VG2230wm_22_LCD_Monitor,__28093970/ Allo PLASMA kai allo LCD. Mallon ta exeis mpleksei Για πες μας ποιο μοντελο plasma ειναι στις 22 intses γιατι ηξερα οτι οτι plasma βγαινουν πανω απο 37 ιντσες... oxi iparxoun kai me 32 intses. Mexri ekei
koumos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Πηρα ρε παιδια τηλεφωνο την LG πριν λιγο να δω τι γινεται και ποτε θα μου φερουν την καινουργια για αντικατασταση. Μου ειπαν οτι δεν ξερουν και οτι ακομα δεν εχουν φερει το μοντελο μου L194WT-SF και δεν ξερουν ουτε ποτε θα το φερουν. Αρχιζει και μου μυριζει η υποθεση οτι θα με αφησουν με την προσσωρινη. Τι μπορω να τους πω για να τους τρανταξω λιγο..
poscaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 η μαυρη δεν ειναι αυτη?γιατι αν ειναι η μαυρη μην περιμενεις αδικα.δεν θα ερθει....
koumos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Οχι ασημι ειναι. Ωραια και ας πουμε οτι δεν ερχεται τελικα. Εγω τι κανω? Τους ζηταω αλλο μοντελο οθονης? Γινεται αυτο?
etsi... Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 apo ti akouo se diafores sizitiseis kai forums ontos yparxei elleipsι autou tou montelou...eixe simvei kai paliotera se ena filo kai meta apo kana mina kathisterisi tou tin ferane thn kainourgia...pantos eixe epimeinei gia na simvei auto...standar re, tha sou thn allaxoun kai tin prosorini..,..prin figei to courier omos tsekare min einai kai auth me kameno pixel...de xreiazetai fovera kai trantagmata alla epimonh, ipomoni kai kali diathesi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.