Προς το περιεχόμενο

Πηρε φωτια η οθονη μονη της!!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρεπει να ηταν η ALMAN. Εγω πηρα τηλ ενα τηλεφωνο που εγραφε το manual της οθονης και μου εβγαινε η εξυπηρετηση πελατων της LG και απο κει εκανα οτι συννενοηση εκανα...Επρεπε να παρω την ΑΛΜΑΝ?

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φίλε φιλικά σου μιλάω, αλλά αρχικά όταν σου χαλάσει κάτι κάνεις τα παρακάτω βήματα:

1) Μιλάς με το κατάστημα από όπου έκανες την αγορά. Αν το κατάστημα εξασφαλίζει το ίδιο εγγύηση όπως το Πλαίσιο για τα περισσότερα προιόντα, σου κάνει την αλλαγή αυτό και μάλιστα αν το έχεις αγοράσει απο ηλεκτρονικό κατάστημα η αλλαγή γίνεται σπίτι σου. Αν την εγγύηση την εξασφαλίζει η αντιπροσωπία, νομίζω πως είναι η ALMAN HELLAS για την LG (πριν κάτι μήνες αυτή ήταν, τηλεφωνείς στο κατάστημα και σου λένε που πρέπει να απευθυνθείς.

2) Οπότε αύριο τηλεφωνείς στο κατάστημα και τους λες ότι χάλασε η οθόνη. Ρώτησε τους αν είναι η ALMAN HELLAS η αντιπροσωπία.

Όταν άλλαξα 2 φορές την οθόνη που έχω τώρα η ALMAN μου είπε:

"Αν η οθόνη παρουσιάσει πρόβλημα εντός 10 (ή 30 ημερών δεν θυμάμαι sorry), σας φέρνουμε καινούρια για αντικατάστασημ αν παρουσιάσει μετά από αυτές τις μέρες σας φέρνουμε άλλη επισκευασμένη."

Ποτέ μα ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν δεν έχει πάρει μεταχειρίσμένη οθόνη και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν λένε αλήθεια. Πάντως μη νομίζει κανείς ότι τις πετάνε τις χαλασμένες οθόνες... Εγώ πιστεύω πως πάνε στον επόμενο, καθώς είναι λίγοι αυτοί που προσέχουν καμμένα pixels.

Δημοσ.

καλημερα ..αντε να δουμε τι θα γινει!!...σου κανουν το συκωτι μπλε και το δικιο σου δεν βρισκεις!!

Δημοσ.
ε? Μα καλά δεν μιλούσες με την ΑΛΜΑΝ?

http://www.alman.gr/contact.htm

Εστειλα στην ALMAN χθες mail να δω αν οντως εχει το εξουσιοδοτημενο σερβις της LG και μου απαντησαν οτι δεν συνεργαζονται με την LG πλεον...τυχαιο? εχουν κουραστει να αλλαζουν οθονες..Lol

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω δεν ηξερα για την ΑΛΜΑΝ παντως. Σιγουρα παντως δεν συνεργαζονται πλεον..Μαλλον ειμαι απο τους πρωτους που την πατησαν βασει ολων αυτων που τραβαω..

Δημοσ.

η Alman είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει το service κάποιων εταιριών. Τώρα τα LG τα διαχειρίζεται η ίδια η LG Ελλάς. Για να μην τρελαινόμαστε "service" δεν υπάρχει σε οθόνες με την έννοια της επισκευής, σχεδόν η πλειοψηφία των εταιριών αλλάζουν την οθόνη με άλλη από το στοκ. Το στοκ τώρα μπορεί να είναι πρώτης διαλογής, μπορεί και δεύτερης...

Γενικά η έννοια της επισκευής στα καταναλωτικά προιόντα "ταχείας αντικατάστασης" καταργείται σταδιακά. Επισκευές γίνονται ακόμη σε λευκές ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κλπ) και σε μαύρες κάποιας αξίας (στερεοφωνικά, τηλεοράσεις, κλπ)

Δημοσ.

Guys μολις τωρα μου φερανε την προσωρινη οθονη μεχρι να ερθει καινουργια στο μοντελο μου. Ελπιζω να μη με αφησουν με αυτη. Ειναι εμφανως μεταχειρισμενη και εχει και καμμενο pixel. Βολευομαι ομως προς το παρον..

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση λιγο off topic. Δεν ξερω πως ξεχωριζουμε τα καμμενα pixel. Δηλαδη αν ειναι ενα κοκκινο και φαινεται μονο σε μαυρο φοντο τοτε τι ειναι? Ειναι καμμενο ή ανενεργο? Ποτε ειναι ενα καμμενο Pixel και ποτε ενα subpixel?

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση λιγο off topic. Δεν ξερω πως ξεχωριζουμε τα καμμενα pixel. Δηλαδη αν ειναι ενα κοκκινο και φαινεται μονο σε μαυρο φοντο τοτε τι ειναι? Ειναι καμμενο ή ανενεργο? Ποτε ειναι ενα καμμενο Pixel και ποτε ενα subpixel?

an to pixel exei xroma einai subpixel. allios eimai KAMENO. Iparxei periptosi ena subpixel na ksekolisei.

i leksi einai KAMENOS, KAMENO KAI OXI KAMMENOS, KAMMENO. euxaristo :P

Δημοσ.

@FarCry αν είναι καμένος ο άλλος, ή με ένα ή με δύο μ τα ίδια σκ@τ@ είναι...! :)

@koumos το καμένο θα το ξεχωρίσεις ή σε λευκό ή σε μαύρο φόντο. Κοκκινίζει, φαίνεται...

Δημοσ.

Και εγω τα φοβαμαι λίγο αυτά... Καμμια πυρκαγια στα καλα καθούμενα. Αφήνετε ποτε ανοιχτό τον υπολογιστή στο σπίτι για να κατεβαζει και να φεύγετε;

Δημοσ.

Ολη μερα και νυχτα ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος κ κατεβαζει και δεν εχει παθει τιποτα. Μονο την οθονη κλεινω για να μην εχουμε απροοπτα.

Δημοσ.

egw exw mia sony 22ara plama alla dn exw kanena programa kai tin pira mia 25oara siga to xrima dn pezei rolo kai oute i atixia pezei poli appla etixe na eisai enas apo tous ligous pou piran ena apo to elatomatika komatia olois tis paragwgis Siga to pragma min trelenesai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...