narbi Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ρε παιδια τι φωτο μου λετε εδω κοντευω να τρελαθω! Ολα ηταν συνδεδεμενα οπως επρεπε, δεν ειχα κανενα προβλημα με το ρευμα και με το που τελειωνει το επεισοδιο του Lost που εβλεπα, κλεινω τον player και ξαφνικα καπνους! Λεω το τσιγαρο θα ειναι και τελικα ηταν η οθονη!! Ελπιζω να την αντικαταστησουν γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Το χει ξαναπαθει κανεις αυτο γενικα ή μονο εγω ειμαι ο γκανετμης? Ki egw to pathei ayto pou les...Prin xrooonia omws..Me thn CTX (CRT) pou akoma kai simera exw..Ekei pou itan anameno to pc akougetai ena "mpam" san na eskase kati kai arxise na vgazei kapous ystera...Pane 9 xronia twra..Opte katalabaineis tote oute eggyhseis ths prokophs oute tpt...Phgame thn othoni stin antiprosopeia kai me 20-30 xiliarika (draxmes tote..) mas thn eftiaxan kai mexri simera douleyei arketa kala..
AGNUSDeI Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εγω νομιζω καλυτερα να τους πει οτι την ειχε συνδεδεμενη σε ups...και μαλιστα APC....αντιθετα αν πει για πριζα ειναι που θα αρχισουν τα "μα μου φταιει η ΔΕΗ,εδωσε spike κλπ" Oxi vre... min to panikovalis to paidi... tha tou to alaksoune amesos ~
koumos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αυριο πρωι πρωι 9 η ωρα που ανοιγει το τηλεφωνικο κεντρο της LG θα τους παρω τηλεφωνο και θα σας πω νεοτερα τι μου ειπαν..Ευτυχως που εχω καβατζα την παλια μου οθονη (δεν προλαβα να την ξεφορτωθω ευτυχως!)
Lafas1987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κουράζετε τόσο το θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο φίλος κάνει λες και του είπαν «όχι», αστοχία υλικού και αυτό είναι όλο. Σε 4 μέρες το αργότερο θα έχεις άλλη σπίτι σου. Και δεν νομίζω ότι μπορείς να λες ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με LG λόγω του περιστατικού αυτού. Αν δεν στην αλλάξουν τότε θα είναι πρόβλημα και τότε πρέπει να μιλάμε και να πανικοβαλλόμαστε. Έτσι και αλλιώς για αυτό πληρώνεις και τόσα λεφτά, για να έχεις καλή εγγύηση. Επίσης μην φανταστείς ότι θα σε ρωτήσουν πολλά… Οδό, τηλέφωνο, απόδειξη αγοράς και το όνομα σου… Στην αρχή θα σε ρωτήσουν τι έπαθε και εσύ απλά θα τους πεις ότι έβγαλε καπνούς και κάηκε… Τίποτα άλλο. Με τον υπάλληλο μιλάς και αυτός θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες… Μιλάμε για LG με πραγματικό ιδανικό Service!!!!
takeda Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 φίλε αστοχία υλικού ή όχι, για μένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δηλαδή αφήνεις το pc ανοιχτό, πας να πάρεις τσιγάρα γυρνάς και βλέπεις το σπίτι σου (γιατί κ τα γραφεία ξύλινα είναι) λαμπάδα;
AGNUSDeI Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δηλαδή αφήνεις το pc ανοιχτό, πας να πάρεις τσιγάρα γυρνάς και βλέπεις το σπίτι σου (γιατί κ τα γραφεία ξύλινα είναι) λαμπάδα; File poly sosto afto pou les ~
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Κάψε κι ένα pixel με το τσιγάρο να είσαι σίγουρος για την αντικατάσταση. Τόση διαφήμιση για την 0 pixel εγγύηση, δε θα αφήσουν να χαθεί έτσι
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 To exw dei na ginetai se CRT mprosta mou. O sunadelfos diabaze kapoio keimeno aporofhmenos kai 3afnika akousthke ena PAFF... kai bghke aspros kapnos sto pisw meros ths o8onhs. Xwris floges kai alla effects omws. Ligous mhnes meta ekei pou diabaze ena CD akougetai kati san ekrh3h kai petagetai to diskaki se 1000 kommatia me apisteuth taxuthta. Ekei fobh8hka... An eixe to tower sto panw sto grafeio kai oxi sto patwma, kai gw den 3erw ti 8a eixe ginei an ton epairne sto proswpo. :? Kapoia kommatakia bre8hkan meres meta karfwmena se xartokibwtio, metra makria...
narbi Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Wow.....Me ayta pou eipes BLISS anatrixiasa...oxi me thn othoni..Gt opws eipa to exw pathei ki egw ayto..Alla ayto me to diskaki...Thimizei thriler..Blepw to thanato sou k tetoia..
poscaman Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 αυτο με το δισκακι εχει συμβει και σε μενα αλλα με ενα διαολεμενο 52x Crative Cd-rom που στροφαρε σαν τρελο και με cd ραγισμενο απ'το κεντρο μεχρι 2-3 εκατ μετα.ε,αν βαλεις τετοιο cd στον οδηγο,καλα να παθεις,δεν σου φταιει κανενας αλλος παρα το κεφαλι σου!
john2gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Θα στην αλλάξουν χωρίς κανένα πρόβλημα. In fact μπορείς να την αλλάξεις και μέσω του e-shop αφού δίνουν στα προϊόντα τους εγγύηση και αυτοί. Διάλεξε έναν από τους 2 (LG ή E-shop) και δεν χρειάζεται να χώσεις αφού είναι σίγουρο περίπου ότι θα στην αλλάξουν χωρίς να πουν κουβέντα Εμένα δόξα τον Θεό δεν μου έχει καεί οθόνη.........αλλά κάρτες γραφικών έχουν καεί στο χαλαρό. Αξέχαστες εποχές με την 9800Pro και το προβληματικό της ανεμιστηράκι. Μια μέρα ξυπνάω και μυρίζω κάτι καμμένο. Λέω <<Τίποτα θα έχει αρπάξει φωτιά εδώ κοντά>>. Πάω και ανοίγω το monitor και τα χρώματα του desktop ήταν γ@μημένα εντελώς με artifacts από εδώ κι εκεί. <<Ωπααααααααα,τι έγινε εδώ ρε; Αναβολικά πήρε;>>. Τελικά με τα πολλά είδα ότι το ανεμιστηράκι της 9800Pro για άγνωστους λόγους είχε σταματήσει να δουλεύει (πράγμα που έμαθα μετά ότι είχε συμβεί σε αρκετούς κατόχους 9800Pro καρτών γραφικών). Τότε δεν ενόχλησα καν την ΑΤΙ,καθώς το κατάστημα από το οποίο την είχα αγοράσει μου την άλλαξε.
pc_admin Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Τελικα το οτι κοστιζει μονο 183 ευρω μηπως παιζει ρολο? μηπως εχουν ξεφτιλισει τελειως τα υλικα που χρησιμοποιουν για να ριξουν το κοστος και κατα συνεπεια τις τιμες? Και εγω LG tft 17" εχω αλλα κανενα προβλημα. Αυτο το εργο (να πιασει φωτια η οθονη ) το ειχα δει σε καποιο με μια noname 15" crt απο τα p3 altec προσφορα με την παντελως αποτυχημενη οθονη που υπηρξε ποτε και ευτυχως το ειδε νωρις και προλαβε το κακο . Ειχε λαμπαδιασει η οθονη και προλαβε στο παρα 5 φωτια στο σπιτι Τι να πει κανεις ... μηπως πρεπει στις προσφορες να βαλουν δωρο και ενα πυροσβεστηρα?
koumos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδια μολις πηρα τηλεφωνο την LG. Του λεω του υπαλληλου οτι ξαφνικα αρχιζε να βγαζει καπνους και το μονο που μου ζητησε ειναι τα στοιχεια μου για να μου φερουν αλλη. Σε 2-3 μερες εργασιμες μου ειπε να περιμενω αλλη σπιτι μου... Ξεαγχωθηκα αρκετα να πω την αληθεια τωρα.
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 αφού στο είπα ρε, από την αρχή, ότι θα στην άλλαζαν αμέσως !!! Τζάμπα αγχώθηκες ! Α! Ανέβασε ρε και καμιά φώτο πριν τη στείλεις πίσω!
zedone Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εμ τί αγχώνεσαι...Πάντως μήν ανησυχείτε για φωτιές και τέτοια,πάντα υπάρχει κίνδυνος αλλά όχι και έτσι,καπνό βγάζει το εξάρτημα που καίγεται και πολύ μάλιστα αλλά δέν γίνεται και αλυσιδωτή αντίδραση με εκρήξεις και στα υπόλοιπα εξαρτήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.