Προς το περιεχόμενο

Πηρε φωτια η οθονη μονη της!!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθω..Πριν 4 μερες πηρα μια ολοκαινουργια LG194WT-SF απο e-shop και ολα τελεια. Ουτε καμμενα Pixel ουτε τιποτα. Ξαφνικα πριν λιγο εβαλα να δω μια ταινια, και μολις τελειωσε αρχισε να βγαζει καπνους απο πισω η οθονη και να μυριζει καμμενο. Τη σβηνω και εβγαζε πιο πολυ καπνο και τελικα κλεινω το UPS και σταματησε. Τρελαθηκα!! Αυριο πρωι τηλεφωνο την LG. Θα μου την αντικαταστησουν??? Σχετικα με το ρευμα ηταν ολα οκ αφου την ειχα συνδεσει σε UPS stand by και αυτο σε σταθεροποιητη τασης!

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι θα στην αντικαταστήσουν χωρίς πρόβλημα - έχουν αλλάξει οθόνες για λιγότερο σοβαρές αιτίες! Απλά, έχε την απόδειξη αγοράς εύκαιρη, γιατί θα χρειαστεί να τους την στείλεις με fax και καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε 1-2 εργάσιμες μέρες θα έχεις την αντικαταστάτρια σπίτι σου.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι φωτο μου λετε εδω κοντευω να τρελαθω! Ολα ηταν συνδεδεμενα οπως επρεπε, δεν ειχα κανενα προβλημα με το ρευμα και με το που τελειωνει το επεισοδιο του Lost που εβλεπα, κλεινω τον player και ξαφνικα καπνους! Λεω το τσιγαρο θα ειναι και τελικα ηταν η οθονη!! Ελπιζω να την αντικαταστησουν γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Το χει ξαναπαθει κανεις αυτο γενικα ή μονο εγω ειμαι ο γκανετμης?

Δημοσ.

Η οθόνη δέν έχει πρόβλημα,είναι η νέα τεχνολογία smoke effect της lg για να ανταγωνιστεί το ambilight της philips (Σε επιλεγμένα μοντέλα) :-)

Δημοσ.
Ρε παιδια θα τρελαθω..Πριν 4 μερες πηρα μια ολοκαινουργια LG194WT-SF απο e-shop και ολα τελεια. Ουτε καμμενα Pixel ουτε τιποτα. Ξαφνικα πριν λιγο εβαλα να δω μια ταινια, και μολις τελειωσε αρχισε να βγαζει καπνους απο πισω η οθονη και να μυριζει καμμενο. Τη σβηνω και εβγαζε πιο πολυ καπνο και τελικα κλεινω το UPS και σταματησε

LOL poly gelio...

Ego exo 2 LG 19" (alla modela)... kanena provlima...

Den ksero ti paizete omos me ta UPS kai tis othones...

Ta perissotera UPS exoun tetragoniki kai oxi imitoniki tasi... kai poles siskeves exoun provlima me afto ~

Δημοσ.

οφειλουν. ελεος.... αν αυτο δεν ειναι περιπτωση οπου πρεπει να εφαρμοστει η εγγυηση τοτε τι ειναι?

Δημοσ.

Λες να φταιει αυτο ρε συ? Εχω ενα UPS 300W APC. Αυριο που θα τους παρω τηλεφωνο τι ειναι καλυτερο να τους πω? Οτι την ειχα σε UPS ή οτι την ειχα απλα στην πριζα?

Δημοσ.

πρίζα, πρίζα. μην τα μπλέκεις. εκεί που καθόσουνα άναψε. Απλά, τίποτα άλλο. Τσακιστείτε κ ελάτε να την πάρετε.

Δημοσ.

Και η διαδικασια ποια ειναι ρε παιδια? Θα τους πω τι εγινε και θα μου πουν αυτοι "ολα ωραια και καλα μεθαυριο θα ειμαστε σπιτι σου με καινουργια"? Τοσο απλα? Δε θα τσεκαρουν τιποτα αλλο?

Δημοσ.
Η οθόνη δέν έχει πρόβλημα,είναι η νέα τεχνολογία smoke effect της lg για να ανταγωνιστεί το ambilight της philips (Σε επιλεγμένα μοντέλα) :-)

LOLOLOLOL.

Βαση της ταινιας η οθονη επιλεγει να βγαλει καπνο η οχι. NICE:mrgreen:

Περα απο την πλακα μην πεις καλυτερα νομιζω για το ups. Πεσ οτι το ειχες απλα στην πριζα

Δημοσ.

εγω νομιζω καλυτερα να τους πει οτι την ειχε συνδεδεμενη σε ups...και μαλιστα APC....αντιθετα αν πει για πριζα ειναι που θα αρχισουν τα "μα μου φταιει η ΔΕΗ,εδωσε spike κλπ"

Δημοσ.

Μπα δεν ξερω.. Μαλλον θα τους πω οτι την ειχα σε πριζα αλλα πανω σε σταθεροποιητη τασης APC (που οντως πανω σε αυτο ηταν συνδεδεμενο το UPS)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...