Προς το περιεχόμενο

Aναζητηση προγραμματος για HDD

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει bad sectors στον σκληρο και να τα διορθωνει η απλα να τα "απομονωνει" ετσι ωστε ο σκληρος να μη διαβαζει εκει και να αργει?

Δημοσ.

Απο cmd δινεις chkdsk/v και ελεγχει για τυχον προβληματα και chkdsk/f για ελεγχο και διορθωση για χαλασμενουσ τομεις και χαμενους συνδεσμους

Δημοσ.

Apo proswpiki (kai travmatiki) empeiria to HDD Regenerator itan to monadiko pou ekane douleia kai mporesa na vgalw kapoia data apo ton HDD pou epa8e zimia.

Allo software einai to Spinrite alla de to doulepsa giati to prwto ekane tin douleia.

Mia symvouli, etoimase skliro gia backup kai na ksereis oti an o diskos ekane fail sto SMART kai unreadable sectors metefere ta data sou oso pio grigora ginetai.

Δημοσ.

Δε με αφηνει μου λεει οτι δεν εχω sufficient privileges και I have to invoke this utility running in elevated mode.

Εχω ηδη backup μιας κι εχω αρκετους σκληρους.Τα προγραμματακια που λες που μπορω να τα βρω?

Edit:Βρηκα το Regenerator αλλα δε μου δουλευει σε Vista.Βγαζει error μολις ξεκιναω setup.

Edit 2:Βρηκα αλλη εκδοση και δουλευει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...