louben Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια μια ερωτηση.Ειχα μια κουβεντα με τον αδελφο μου ο οποιος επεμενε οτι οι υπολογιστες της DELL δεν πωλουνται απο λιανεμπορους αλλα μονο μεσω Ιντερνετ.Εχει δικιο?Εγω διαφωνησα βεβαια αλλα δε βρηκα κατι.Οποιος μπορουσε να δωσει μια απαντηση θα βοηθουσε. ΤΗΑΝΚς
triggerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ki ego tin idia entyposi exo.den nomizo oti polountai se magazia.alla den eimai sigouros.pantos an kapios kserei as apantisei mias ki ego endiaferomai gia ton xps1710
@sterios Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Η dell πουλάει μόνο μέσω ιντερνετ ή τηλεφώνου δεν έχει δίκτυο καταστημάτων ούτε δίνει μηχανήματα της σε εμπόρους. Όσο για το xps 1710 μπορείς να πάρεις τηλ. στην dell και να σου κάνουν προσφορά γιατί το site της dell είναι λίγο απαράδεκτο.
louben Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παντως παιδια φιλος του απο ΗΠΑ με τον οποιο μιλησαμε χθες ειπε οτι αγορασε μια φοβερη προσφορα σταθερο της εταιριας απο την Αμερικανικη ιστοσελιδα με 300 κατι ευρω με 19αρα οθονη κτλ αλλα ηταν λεει μονο για μια μερα.ΚΑι ερωτω.Αν αγορασω κατι απο την αμερικανικη ιστοσελιδα της εταιριας με τιμες ΗΠΑ θα μου ελθει ελλαδα η θα με παραπεμψουν στην Αντιστοιχη ελληνικη με τιμες Ελλαδας(βασικα αυτη ειναι προεκταση της προηγουμενης ερωτησης αμα ειναι να παρακολουθωτους φορητους στις ΗΠΑ).
nikosdimos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η DELL είναι ο εξής: Βρίσκεις το laptop που θες Το κάνεις customize όπως το θες Τους παίρνεις τηλ. ή του στέλνεις e-mail με τα χαρακτηριστικά που θες να έχει το laptop σου Σου στέλνουν μια προσφορά με την τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά, αν την δεχτείς καλώς, συνεχίζουν με την αποστολή της παραγγελιάς αν όχι τότε μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, είτε πάλι μέσω τηλ. ή e-mail Το ίδιο λογικά θα ισχύει και στα desktops. Πάντως έχω να πω πως είναι πολύ εξυπηρετικοί. Παντως παιδια φιλος του απο ΗΠΑ με τον οποιο μιλησαμε χθες ειπε οτι αγορασε μια φοβερη προσφορα σταθερο της εταιριας απο την Αμερικανικη ιστοσελιδα με 300 κατι ευρω με 19αρα οθονη κτλ αλλα ηταν λεει μονο για μια μερα.ΚΑι ερωτω.Αν αγορασω κατι απο την αμερικανικη ιστοσελιδα της εταιριας με τιμες ΗΠΑ θα μου ελθει ελλαδα η θα με παραπεμψουν στην Αντιστοιχη ελληνικη με τιμες Ελλαδας(βασικα αυτη ειναι προεκταση της προηγουμενης ερωτησης αμα ειναι να παρακολουθωτους φορητους στις ΗΠΑ). Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της αντιπροσωπίας.
elpa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 [*]Σου στέλνουν μια προσφορά με την τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά, αν την δεχτείς καλώς, συνεχίζουν με την αποστολή της παραγγελιάς αν όχι τότε μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, είτε πάλι μέσω τηλ. ή e-mail Το ίδιο λογικά θα ισχύει και στα desktops. Πάντως έχω να πω πως είναι πολύ εξυπηρετικοί. Έτσι είναι. Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες μου έστειλαν δυο προσφορές (με e mail) μέχρι να καταλήξουμε. Έστειλα με φαξ την επιβεβαίωση της παραγγελίας τα στοιχεία μου, τον τρόπο πληρωμής,κλπ. Μετά από 10 μέρες μου ήρθε με κουριερ ο Μ90. Στην Αθήνα φτάνει 1-2 μέρες γρηγορότερα.
@topos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες μου έστειλαν δυο προσφορές (με e mail) μέχρι να καταλήξουμε.. Oταν λες να "καταληξουμε" τι εννοεις? Σου κανενα τελικα καλυτερη τιμη απο αυτη που αναγραφετε στην ιστοσελιδα τους?
21century Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εχει 2 χρονια εγγυηση και το σκεφτομουν αλλα εχουν και δικο τους σερβις. Οποτε οσοι μενουν επαρχια και παραγγειλουν πρεπει να το στειλουν ή να πανε στην αντιπροσωπεια αν παθει κατι....
elpa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Oταν λες να "καταληξουμε" τι εννοεις?Σου κανενα τελικα καλυτερη τιμη απο αυτη που αναγραφετε στην ιστοσελιδα τους? Εννοώ σοβαρή (σε σχέση με τις τιμές της ιστοσελίδας τους) έκπτωση. Συγκεκριμένα από 2.606 Ε (χωρίς ΦΠΑ) που κάνει στην ιστοσελίδα το πήρα 1.929 Ε (χωρίς ΦΠΑ). Τελική με ΦΠΑ 2.295 Ε. Δεν ξέρω γιατί στην ιστοσελίδα έχουν τσιμπημένες τιμές, εγώ εξήγησα στον πωλητή ότι τα χρήματα θα βγούν από τον οικογενειακό προυπολογισμό δεν θα το πληρώσει καμιά επιχείρηση και να το λάβει υπόψη. Πιθανά αν επέμενα ...να μπορούσα και λίγο πιο φτηνά. Η τσάντα που συνόδευε το μηωάνημα είναι πολύ καλής ποιότητας και χωρίς να την χρεώσουν (αυτό έλειπε με τόσα λεφτά). Δεν ξέρω για τον XPS 1710, ή όπως αναφέρει πιο πάνω o 21centuty gia 2 χρόνια εγγύηση, αλλά στον δικό μου (Precision m90) αλλά και σε φίλων που έχουν άλλο μοντέλο (Latitude) ισχύει 3 χρόνια την επόμενη εργάσιμη στο χώρο σου. Αν δεν είχε τέτοιο σέρβις ποιός ο λόγος να πληρώσει κάποιος τουλάχιστον 350 ε παραπάνω? Πιθανόν η πολιτική της DELL στην εγγύηση να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο. Επίσης έχω την εντύπωση (νομίζω το διάβασα σε κάποιο άλλο τοπικ) μπορεί να δει κανείς τα μοντέλο τους στα γραφεία τους στην Αθήνα (για όσους βέβαια μένουν εκεί κοντά).
nikosdimos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εχει 2 χρονια εγγυηση και το σκεφτομουν αλλα εχουν και δικο τους σερβις. Οποτε οσοι μενουν επαρχια και παραγγειλουν πρεπει να το στειλουν ή να πανε στην αντιπροσωπεια αν παθει κατι.... Όπως λέει και ο elpa ο λόγος που αξίζει να πάρεις ένα DELL μηχάνημα είναι η εγγυησή του, "Next Business Day International On-Site". Για παράδειγμα αν δείτε εδώ πηγαίνοντας εκεί που λέει Standard Warranty θα δείτε ότι από default έχει "3Y NBD International (Next Business Day) On-site (incl. e-Learning Pack) [Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή]" Επίσης αυτό που ήθελα να επισημάνω και εγώ, είναι ότι οι τιμές του site με τις τιμές που σου δίνουν μετά από συνεννόηση μέσω προσφορών (δεν εννοώ τις προσφορές ως εκπτώσεις, προσφορά εννοώ το "χαρτί" που λέει ότι "εμείς δίνουμε αυτά τόσο") είναι αρκετά υψηλότερες. Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει όμως. Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό το φαινόμενο ας μας διαφωτίσει.
random Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δε σου κάνει εντύπωση πως οταν περνάει το ποντικάκι πάνω απο τις κατηγορίες προϊόντων στην 1η σελίδα, λέει... "notebooks/desktops/x για: μικρες επιχειρίσεις, και μεγάλες/δημόσιους οργανισμους" ? δηλ, για το Μήτσο τον οβερκλοκερ/gamer/home user δεν έχουν προιόντα; Εχουν, αλλα εκεί δεν ειναι το φιλέτο. Εκεί ειναι, παρε τηλεφωνο και θα τα βρούμε Ενω αμα ζητήσει 100 λαπτοπ η Χ εταιρεία, θα τις δείξουν τις τιμές τιμοκαταλόγου (οτι εχει το site), θα ανταλλάξουν 2-3 προσφορές-αντιπροσφορές, -με πιέζεις τώρα, δεν βγαίνουμε, σε παρακαλώ, μιλάμε για Μπέλ τώρα, όχι κινέζικα, κλπ, κλπ - και στο τέλος θα τους πούνε, ορίστε, και επειδή ειμαστε καλοί και ειναι μαζική παραγγελία, πάρτε και ενα 15% έκπτωση, και ετοιμάστε το τσεκ με την προκαταβολή. Αλλο θα ηταν το -15% απο την τιμη που πηρες εσυ ιδιώτη στο τηλεφωνο, και αλλο το -15 απο τον τιμοκατάλογο... "ελα Αλέκο;" και αν ο αγοραστής ειναι και κανένα Δημόσιο, ΔΕΚΟ, κλπ, εκει ειναι το μεγάλο πανυγύρι αυτοι ειναι ικανοί να τα αγοράσουν χωρίς παζάρι (σαμπως δικά τους ειναι τα λεφτά που ξοδεύουν), ή να γίνει έκπτωση μεν, αλλα να μην φαίνεται στο τιμολόγιο. Οταν δείς τη νέα SLK του Κουμπάρου την ανακαλύπτεις
louben Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 +++random Ara telika h miza kai to pazari den einai mno ellhniko fainomeno. H mhpos einai? Thn idia politikh akoloythei kai h etairia stis USA? Pantos apo oti katalaba prokeitai mallon gia premium proionta h kano lathos?
elpa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Pantos apo oti katalaba prokeitai mallon gia premium proionta h kano lathos? Δεν γνωρίζω τι ισχύει για άλλα τα προιόντα αλλά ο Precision M90 είναι "τεθωρακισμένο". Ηigh-quality case κατασκευή aluminium και magnesium και βέβαια NVIDIA Quadro FX 2500M - 512 MB:twisted: . Παρόλα αυτά το βάρος 3,8 Kg. Αρνητικά? Η οθόνη. Ματ (αυτό καλό μπορείς να δουλεύεις όσες αντανακλάσεις και να έχει) αλλά καμιά σχέση με sony Vaio (χρώματα φωτεινότητα):? .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.