lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 πως να το βαλω δλδ? μηπως μπορεις να με βοηθησεις?
ppetr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ΕDIT. Πάντως βρε παιδιά αυτό για το Νero 7 ότι είναι ελαττωματικό το έχω ακούσει 1000 φορές αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ από τις μέρες που πρωτοκυκλοφόρησε και παρά τις αντίθετες γνώμες πολλών δεν σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Ίσως γιατί έκανα την εγκατάσταση σε φρεσκο-φορμαρισμένο καθαρό λειτουργικό... ΟΚ τώρα είμαστε 2 Για το φίλο μας: Εξωτερικός δίσκος και DVD-R είναι πάνω στο hub? Προσπαθείς να γράψεις από τον εξωτερικό? Αν ναι/ναι, τότε χάνεις από το bandwidth-πόρους της θύρας
kpartsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω πως μπορείς να ελένξεις αν η θύρα σου είναι 1.1 ή 2.0 -ας απαντήσει κάποιος που ξέρει- αλλά για να είναι 1.1 ο υπολογιστής σου πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-5 χρόνων... Αν είναι πιο πρόσφατος τότε σίγουρα έχει θύρα 2.0 και πρέπει να κοιτάξεις αλλού το πρόβλημα. Edit. Η αλλαγή firmware για ένα dvd-recorder λίγων μηνών δεν προτείνεται καθώς υπάρχει πιθανότητα να αχρηστέψεις το μηχάνημα ενώ ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόβλημα δεν οφείλεται εκεί. Lethes7 δεν μας είπες, τι ηλικία έχει ο υπολογιστής σου;;;;
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ναι και τα 2 ειναι πανω στο hub αλλα δεν γραφω απο τον εξωτερικο. οσο για το pc ειναι 4 χρονων.
kpartsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αν είναι 4 χρονών πολύ φοβάμαι ότι έχει 1.1 και όχι 2.0. Είναι ακριβώς πάνω στην περίοδο που το usb 2.0 έγινε standard, δηλαδή πριν ακριβώς 4.5 χρόνια (περίοδος καλοκαίρι-Χριστούγεννα 2002). edit. θα χρειαστεί να προσθέσεις στην Mobo σου κάτι τέτοιο
fits13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Wraia eiste 2 enantion poswn.... 100(na pw ligoi tha einai) ara...
kpartsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κοίταξε να δεις φίλε φιτς. Εγώ δεν αρνούμαι ότι εσένα σου παρουσίασε προβλήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι σ' εμένα δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και έχω γράψει γύρω στα 100-150 δισκάκια όλων των τύπων... Οπότε γιατί να το βγάλω;;;;
dimitris2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 xm... ap oti vlepw apo ta parapanw minimata den exeis xekatharisei ean einai to usb sou 2.0 . tote logiko einai na exeis provlima.... k pali ena kainourgio firmware den tha peiraze....alla na xereis apo ti stigmi pou den to xeis xanakanei apeuthinsou se kapoion pou na xerei apo anavathmisi firmware giati ap oso xerw ena lathos borei na s kostisei to antigrafiko sou. giauto psaxe sto google gia LG GSA-E10N firmware to prwto apotelesma nomizw pws tha se kalipsei.alla psaxto genika k apo ta alla apotelesmata gia odigies egatastasis klp. kalytera gia mena na fwnaxeis k kana filo s min kaneis monos s kamia patata... auta apo mena pros to parwn exoume k sxoleio aurio :twisted: ! giauto gia tin wra auta einai pou borw na s pw...
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 μακαρι να το ηξερα το μοντελο της mobo. οσο για τον φιλο dimitris εχω πει οτι το hub ειναι 2.0 αλλα το mobo που το συνδεω δεν ξερω τι ειναι.
fits13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Den antilegw afoy den soy exei paroysiasei provlima to nero7 min to vgaleis apla einai PARA POLYS kosmos poy toy exei paroysiasei plithora provlimatwn akoma kai i teleytaia ekdosi 7.8.5.0 poy eipe kapoios apo ekei kai pera katatasete sta provlimatika programmata kai ayto giati prospathisan na to kanoyn ena programma gia ola poy ayto to varine para poly san programma. Antitheta to nero 6 exei kirixti san to poio omalo programma kai ayto giati se antithesi me to 7 den yparxoyn polla atoma poy na exoyn/xan provlima me to 6. Ta simperasmata dika sas.
kpartsi Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Πάντως υπάρχει και άλλος τρόπος να ελέγξεις αν έχεις 1.1 ή 2.0. Κάνε αντιγραφή-επικόλληση ένα μεγάλο αρχείο από τον δίσκο του υπολογιστή σου στον εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο με usb και πες μας μέγεθος αρχείου-διάρκεια μεταφοράς.
ppetr Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Υπάρχουν προγράμματα που σου λένε τι hardware έχεις. Ψάξε στο forum.
lethes7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εκανα ενα αρχεια μεγεθους 784 mb copy-paste και μου εκανε 15 λεπτα. ειναι καλο? οσο για τα προγραμματα δεν βρηκα κανενα μηπως μπορεισ να μου δωσεις Link. thanks
kpartsi Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Φίλε μου έχεις usb 1.1. Εγώ με ένα αρχείο 750 ΜΒ αντιγραφή-επικόλληση από τον εσωτερικό σκληρό στον εξωτερικό συνδεδεμένο με usb hub 2.0 έκανα 1 λεπτό και 2 δευτερόλεπτα!!!! Οπότε από αυτό δικαιολογείται και η πολύ αργή ταχύτητα στο κάψιμο DVD. Αν κάνεις μέσω της θύρας σου 15 λεπτά να μεταφέρεις δεδομένα 780 MB, πώς είναι δυνατόν να μεταφέρεις 4 GB σε 12 λεπτά (που αντιστοιχεί σε εγγραφή 4x);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.