lethes7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια προσφατα πηρα ενα εξωτερικο dvd/rw το LG GSA-E10N και οταν κανω εγγραφη dvd data με το nero 7 κανει περιπου 2 ωρες να το "καψει". Ξερετε μηπως τι μπορει να φταιει π.χ αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο nero η αν φταιει επειδη ειναι εξωτερικο και το εχω συνδεσει σε ενα hub. Την εγγραφη την κανω σε 4χ ταχυτητα. Ευχαριστω εκ των προτερων!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Yπάρχει περίπτωση το hub να είναι 1.1? Δοκίμασε να το συνδέσεις κατευθείαν.
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 οχι το hub ειναι 2.0. Δυστυχως στο Hub συνδεω και το μοντεμ και ετσι μου ειναι δυσκολο να βγαλω το hub για να το συνδεσω. Την αλλη θυρα την καταλαμβανει το ασυρματο πληκτολογια/ποντικι. Καμμια αλλη ιδεα?
fits13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Dokimases na eggatastiseis to nero 6 kai na vgaleis to GEMATO provlimata nero 7 na deis se posi wra tha soy grafei ta dvd???? Kai dokimase na kaneis pliris apegatastasi toy nero 7 me kapoio apo ta clean programmata toy nero 7.
ppetr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Όλοι πιπιλάνε μια καραμέλα: "το Nero 7 είναι γεμάτο προβλήματα" Last year... Cheers! Βάλε το ποντίκι στο hub και το DVD-R στο mobo
fits13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ppetr gia na to lene OLOI opws ki esi paradexesai kati prepei na simainei ayto etsi den einai??? Kai epeidi ap' oti katalava eisai apo toys poloi ligoys poy toys doylevei kala(Mexri na vreis kapoio provlima kai sto diko soy pc...) to nero7 den simainei oti kai to programma einai kalo kai xwris kanena provlima. Ara apo ekei kai pera o noon noeito...
ppetr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέχρι και την 7.2 είχε πρόβλημα νεότητας. Μάλλον οι λίγοι είναι αυτοί με τα προβλήματα. Η 6.6.1.4 βγήκε πέρυσι το Φλεβάρη, θεωρείται "αρχαία" πλέον, όπως και η 5.5. Η 7.8.5.0 είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο μπορεί να ζητήσει κανείς για τα οπτικά μέσα. /offtopic
mihalakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 to hub sou einai 2.0 opos les, to mobo sou einai omos? mhpos exeis win XP me service pack 1?Ta XP SP1 den iposthrizan usb2.0 alla mono to poli argo 1.1. Kane afto pou sou proteinan me to pontiki kiolas. Vale to antigrafiko apeftheias pano sth mobo
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 sosta den to eixa skeftei. ayto tha kano. gia to mobo an einai 2.0 den to gnorizo.pantos exo to sp2. tha to dokimaso. eyxaristo kai pali. oso gia to nero 7 eimai apolita eyxaristimemos kai den nomizo oti einai ayto to provlima.
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 με τα stickakia παει μια μια χαρα οπως και με τον εξωτερικο σκληρο που εχω. για αυτο αναρωτιομουνα αν οντως κανει τοση ωρα να κανει την εγγραφη επειδη ειμαι καινουριος με τις εγγραφες dvd.
kpartsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πάντως και εγώ δουλεύω το ίδιο DVD-Recorder (LG GSA-E10N), συνδεδεμένο δια μέσω hub, και γράφω με το Nero 7 χωρίς κανένα πρόβλημα.... Στο 4x μου κάνει γύρω στα 13 λεπτά. Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς ποιοτικά δισκάκια.... Αν ναί, τότε κοίταξε μήπως η κάρτα Usb σου υποστηρίζει μόνο 1.1 και χρειάζεσαι καινούργια κάρτα 2.0. ΕDIT. Πάντως βρε παιδιά αυτό για το Νero 7 ότι είναι ελαττωματικό το έχω ακούσει 1000 φορές αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ από τις μέρες που πρωτοκυκλοφόρησε και παρά τις αντίθετες γνώμες πολλών δεν σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Ίσως γιατί έκανα την εγκατάσταση σε φρεσκο-φορμαρισμένο καθαρό λειτουργικό...
lethes7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 αυτο που πρεπει να παω για να το δω? Τα δισκακια που χρησιμοποιω ειναι HP dvd-r 16x. Μηπως δεν ειναι καλα? Συγγνωμη για τισ πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω καθολου σχεδον για αντιγραφη dvd. Ευχαριστω και παλι για τις γρηγορες απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.