Mariosxaniaomg Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Loipon exw twra ena conn-x 768 alla epeidh teleiwnei ti moy proteinete na valw?
SupaCoopa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αν εισαι εστω και μερικά ευχαριστημενος, μεινε με αυτην που εχεις απλα για να γλυτωσεις τις σπαστικες και χρονοβορες διαδικασιες ακυρωσης/νεας συνδεσης. Αν εχεις σοβαρα προβληματα, δοκιμασε οτιδηποτε αλλο, το ελαχιστα φθηνοτερο ισως ή αυτο που κανει την καλυτερη προσφορα (δωρα ή δωρεαν μηνες κλπ). Γενικα απ'οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχει ο τελειος provider. Ο καθενας εχει τα προβληματακια του, αλλος μικρα και αλλος μεγαλα. Δυσκολο να πεις οτι η ταδε εταιρια ειναι με διαφορά η καλυτερη ή η χειροτερη. Εχω τρεις φιλους με συγκεκριμενη συνδεση ιδιας εταιριας, οι δυο στην ιδια περιοχη. Ο ενας απο αυτους ειναι υπερευχαριστημενος και οι αλλοι δυο σιχτιριζουν καθε τρεις και λιγο. Επηρεαζουν τοσοι πολλοι παραγοντες την "ποιοτητα" της συνδεσης που ειναι θεμα καθαρης τυχης τελικα το ολο ζητημα DSL στην Ελλαδα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος εχει προβληματα δυσκολα βρισκει ανταποκριση απο το "τμημα τεχνικης υποστηριξης" οποιασδηποτε εταιριας.
jaggelo Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αν εισαι εστω και μερικά ευχαριστημενος, μεινε με αυτην που εχεις απλα για να γλυτωσεις τις σπαστικες και χρονοβορες διαδικασιες ακυρωσης/νεας συνδεσης. Tha simfoniso apolita :wink: Den einai keros gia piramata...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Skftomai na valw 1mb p n a parw dwro kai ton exwteriko 90 gb p dini o ote.
stilatoras Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Να προσέξεις λίγο με τη Forthnet γιατί το ασύρματο router WAG200G που δίνει χρειάζεται αναβάθμιση firmware και port forwarding.Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά η αλλαγή θα αργήσει ... οπότε επέμενε otenet.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Exw ena speedtouck 585i opote dn xreiazomai router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.