Προς το περιεχόμενο

Γραφείο εργασίας. Μεγάλο πρόβλημα με πολύ θορυβώδες Pc

apostolos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύω σε μια εταιρεία, οπου στον χώρο που ειμαι δουλευουν 6 PC.

Το ένα απο αυτά κάνει τρομερό θόρυβο, και είπα στο τζιμάνι το administrator της εταιρείας να το φτιάξει και αυτός μας είπε, "έλα ρε πως κανεις ετσι, ολα έτσι κάνουν..η σκόνη φταίει"...και τελικα πλακωθήκαμε...(οχι στο ξύλο)

Είμαι παράλογος? ο θόρυβος στον χωρο εργασίας δεν ειναι ότι χειρότερο για τα νεύρα πρέπει να καταπολεμήτε και όχι να το περναει στα ασύμαντα?

• Moderators
Δημοσ.

Στο σχολειο, ο server κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θορυβο, και δεν ειναι ουτε το 10% του θορυβου που μπορει να κανει (π.χ. κατα το boot), και κυριολεκτικα οταν βγαινω μετα το μαθημα απο εκει μεσα εχω πονοκεφαλο...

Ειναι σοβαροτατο θεμα..

Δημοσ.

βασικα ειναι βοηθος του administrator μια και ο αρχηadministrator ειναι σε αλλα γραφεια του ιδιου ομιλου.

εχει προσληφθει και για αυτη την δουλεια...δεν φτανει που πληρωνεται για να χαζευει στο google earth ολη μερα, θα μου πει οτι δεν ειναι η δουλεια του να φτιαξει το PC? δηλαδη θα πληρωνουμαι εξωτερικους τεχνικους για να μας αλλαξουν ενα τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν με μικρή χρέωση το service των υπολογιστών σας για να μήν κάνουν θόρυβο κτλ,οι σοβαρές εταιρείες που θεωρούν "επένδυση" τα συστήματά τους φροντίζουν απο πρίν για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των μηχανημάτων τους, αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει πρώτα απ'όλα ο εργοδότης.Και η καθαρίστρια μπορεί να ξεβιδώσει το tower και να βάλει την ηλεκτρική σκούπα αλλά δέν είναι η δουλειά της αυτή, και ο συνάδελφός ίσως έχει κάποιο λόγο και δέν το κάνει,μπορεί να του είπε ο αρχηadmin οτι δέν είναι δουλειά μας αυτή...

Δημοσ.

η εταιρεια ειναι μεγαλη και τον εχει προσλαβει για να κανει και αυτη την δουλεια.

ο λογος ο οποιος δεν ασχολειτε με το δικο μας χωρο ειναι οτι το τμημα μας δεν ειναι καπιου διευθυντη, και μου την σπαει πιο πολυ ειναι οτι με περναει για ασχετο και μου λεει μ....κιες οταν μου λεει οτι "δεν εγινε και τιποτα, ολα ετσι κανουν"....

δηλαδη επειδη η λογηστριες ειναι ασχετες με το θεμα, νομιζει οτι ειμαι και εγω ασχετος.

η πλακα ειναι οτι κανεις δεν μιλαγε στο γραφειο γιατι ο θορυβος ηταν προοδευτικος μεσα στην ημερα....αλλα μολις ειπα στους αλλους οτι κανει πολυ θορυβο το pc, και μολις κλεισαμε το pc ειδαν τρομερη διαφορα...τοτε αρχισαν να φωναζουν και οι αλλοι στο γραφειο.....

και για να λεμε την αληθεια οχι η καθαριστρια δεν μπορει να ανοιξει το tower και να το καθαρισει με την ηλ σκουπα...το μονο που μπορει να κανει η καθαριστρια ειναι να τραβηξει κανενα καλωδιο με την ηλ σκουπα καθως σκουπιζει την μοκετα...

Δημοσ.

Στα γραφεία πάντα βάζουν σαβούρα τροφοδοτικά,τα πιο φτηνά ίσως και used,και καινούριο να βάλει θόρυβο θα κάνει και άν μαζέψει και σκόνη άστα...με 15 ? psu τα ανεμιστηράκια είναι της πλάκας,για να το κάνει σε όλους όπως λές μάλλον κάτι τέτοιο τρέχει.

Δημοσ.

Πεστου να τσακιστει να φτιαξει το pc.Κατι τετοιοι βρισκονται στην αγορα και παρολο που δεν κανουν τιποτα παιρνουν και εγω δεν ξερω ποσα...

Εγω δηλαδη που ειμαι τεχνικος υποστηριξης στην εταιρεια μου και πληρωνομαι σαν τεχνικος , γιατι παραλληλα παιρνω παραγγελιες , κοβω τιμολογια , κανω πωλησεις , στελνω προσφορες , βοηθαω στην αποθηκη , κανω εξωτερικες εργασιες και τα τεχνικα βεβαια και παιρνω ....καταλαβατε

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά που λέτε & κρίνετε κάποιον που δεν ξέρετε.

Γνωρίζετε ότι όντως είναι αυτά τα γεγονότα;

Θα σας πω κ εγώ ένα πιθανό σενάριο που ίσως δεν είστε αρκετό καιρό στον χώρο για να το έχετε ζήσει, άσχετα με το ποιός έχει δίκιο ή όχι.

- Υπάλληλος: Κάνει θόρυβο το pc μου, & μου σπάει τα νεύρα.

- Administratorας: Θα το τσεκάρω.

- Administratorας: Αφεντικό, θέλω έγκριση για νέο x εξάρτημα γιατί το pc του ψ κάνει θόρυβο.

- Αφεντικό: Δουλεύει έτσι όπως είναι το pc;

- Administratorας: Ναι αλλά...

- Αφεντικό: Άστο όπως έχει & ασχολήσου με κάτι πιο σοβαρό.

- Administratorας: Μα θα ...

- Αφεντικό: Γράψτον στα @@ σου μωρέ.

Case closed

Διοχετεύστε την ενέργεια σας εκεί που πρέπει. ;)

/sc

Δημοσ.
Ωραία όλα αυτά που λέτε & κρίνετε κάποιον που δεν ξέρετε.

Γνωρίζετε ότι όντως είναι αυτά τα γεγονότα;

Θα σας πω κ εγώ ένα πιθανό σενάριο που ίσως δεν είστε αρκετό καιρό στον χώρο για να το έχετε ζήσει, άσχετα με το ποιός έχει δίκιο ή όχι.

- Υπάλληλος: Κάνει θόρυβο το pc μου, & μου σπάει τα νεύρα.

- Administratorας: Θα το τσεκάρω.

- Administratorας: Αφεντικό, θέλω έγκριση για νέο x εξάρτημα γιατί το pc του ψ κάνει θόρυβο.

- Αφεντικό: Δουλεύει έτσι όπως είναι το pc;

- Administratorας: Ναι αλλά...

- Αφεντικό: Άστο όπως έχει & ασχολήσου με κάτι πιο σοβαρό.

- Administratorας: Μα θα ...

- Αφεντικό: Γράψτον στα @@ σου μωρέ.

Case closed

Διοχετεύστε την ενέργεια σας εκεί που πρέπει. ;)

/sc

και αυτο που λες μπορει να γινει, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ετσι..

και αν γινοταν αυτο, θα πηγαινα εγω στο αφεντικο μετα, και τοτε με αυτα που θα του ελεγα εγω, θα το εφτιαχνε σε λιγη ωρα μετα.

αν ηταν το δικο μου pc θα το εφτιαχνα μονος μου.

τελικα το εφτιαξε

Δημοσ.

Παλι καλα που το εφτιαξε.

Υπαρχουν καποιοι κανονισμοι σχετικα με τα επιπεδα θορυβου στον εργασιακο χωρο. Οπως και σκονης και υγρασιας/θερμοκρασιας κλπ.

(Μιλαω παντα για γραφειο, οχι για νταμαρι...)

Αμα το psu κανει σαν ερινυα, εχεις καθε δικιο να παραπονιεσαι.

Δημοσ.
Πεστου να τσακιστει να φτιαξει το pc.Κατι τετοιοι βρισκονται στην αγορα και παρολο που δεν κανουν τιποτα παιρνουν και εγω δεν ξερω ποσα...

Εγω δηλαδη που ειμαι τεχνικος υποστηριξης στην εταιρεια μου και πληρωνομαι σαν τεχνικος , γιατι παραλληλα παιρνω παραγγελιες , κοβω τιμολογια , κανω πωλησεις , στελνω προσφορες , βοηθαω στην αποθηκη , κανω εξωτερικες εργασιες και τα τεχνικα βεβαια και παιρνω ....καταλαβατε

Αυτά που λές τα έχουμε φάει όλοι,αλλά ποιό είναι το σωστό;να τρέχουμε σάν Βεγγοι και να είμαστε οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές, ή να κάνουμε σωστά τη δουλειά για την οποία μας προσέλαβαν και φυσικά μας πληρώνουν;Οι καιροί είναι δύσκολοι και είμαι σίγουρος οτι αυτή η στάση που έχεις είναι απολύτως δικαιολογημένη άν και δέν βασίζεται σε προσωπικές σου εργασιακές επιλογές αλλά σου επιβλήθηκαν,δέν είναι κακό όταν κάποιος δέν δέχεται να του φορτώνουν παραπάνω δουλειά απο αυτή που του αναλογεί!αλλά πλέον με τις νεοφιλελεύθερες απόψεις που έχουν επικρατίσει στον εργασιακό τομέα εγώ περιμένω να δώ ακόμα χειρότερα πράγματα.

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου.Βασικα εκανα μεγαλο λαθος που αντεδρασα ετσι στο συγκεκριμενο Post.Περναω δυσκολες καταστασεις τον τελευταιο καιρο στην δουλεια και εχω παρα πολλα νευρα.

Το σωστο βεβαια ειναι να κανουμε την δουλεια μας σωστα και οχι να τρεχουμε σαν Βεγγοι.Η κατασταση με μενα ειναι οτι και την δουλεια μου κανω σωστα και σαν Βεγγος τρεχω για να καλυψω τρυπες μεσα στην εταιρεια.Ειμαστε λιγα ατομα αλλα ισχυει το ρητο "ενας για ολους και ο καθενας για τον εαυτο του" .Σε αυτη την περιπτωση ο ενας ειμαι εγω μιας και ολοι οι αλλοι τρεχουν μονο για δουλειες που ειναι στον τομεα τους.

Οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολοι και το εχω ζησει σε 3-4 συνεντευξεις που εχω παει τον τελευταιο καιρο.Παρολη την προυπηρεσια μου , τα πτυχια μου , τις γνωσεις μου , κανενας απο τους 4 που πηγα (μεγαλες εταιρειες ολες) δεν μου εδινε πανω απο 700 ευρω καθαρα.Για αυτο το λογο σκαω και χτυπιεμαι.

Δημοσ.

Ακριβώς μία απο τα ίδια,τα ξέρω σου λέω....Πάς στο interview και ο άλλος νομίζει οτι στήνεις κwλ0 για 700 ? δέ πάω μα τη Παναγία,έχω χτυπήσει 12ωρα απίστευτα,κούτες,τιμολόγια,ότι μπορείς να φανταστείς χωρίς καμμία ανταμοιβή, χαμένες άδειες κτλ,κουράστηκα πλέον και ζηλεύω τα τυπάκια που το παίζουν ιστορία όπως ο παραπάνω πρίν τη πατήσουν όπως εμείς.

Δημοσ.

ο παραπάνω ειμαι εγώ?

εγω ρε παιδια ζητησα απλως να αφησει το google earth για λιγο και να φτιαξει το pc, γιατι ΕΙΝΑΙ στα καθηκοντα του...

και αν δεν ηταν, απλα να μου πει οτι "δεν ειναι στα καθηκοντα μου"....και οχι να μου λεει παπαριες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...