pfg1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παιδιά σχετικά με το office 2007 ,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις να έχει το μενού που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις ; Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Classic Menu For Office 2007 legete afto pou thes alla den einai free....olo k kati tha vreis omws
Petza Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Για περισσότερες πληροφορίες http://www.addintools.com/english/menuoffice/
GRECTORAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 για να μην ανοιγω άλλο θέμα.έχει γίνει εγκατάσταση στον υπολογιστή της δουλειάς μου office 2003 αλλά νομίζω basic(δεν έχω access).κατέβασα μια έκδοση 2003(που έχει τις εξής επιλογές:visio 2003, front page 2003,office 2003,κτλ).πως κάνω εγκατάσταση μόνο την access?φοβάμαι να ξεκινήσω το install μην αρχίζει να μου τα περνάει ξανά όλα.θα έχει επιλογή για το τι θέλω να κάνω εγκατάσταση?help
GRECTORAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 δεν μ'απαντάτε και θα την κάνω την στραβή και θα τρέχω.ρωτάω αν υπάρχει επιλογή στο τι θα κάνεις install από όλο το office(μόνο access θέλω).anyone?
narbi Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Den eimai sigourh gia ayto pou tha sou pw..Alla an exei opws se arketa programmata Customized Installation tote mporeis na kaneis ayto.Dld na epilexeis apo to install mono to programma pou thes k na egkatasthsei mono ayto.
GRECTORAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Thank u "κοπέλα".έτσι υπέθεσα απλά ήθελα επιβεβαίωση.κάνω απόπειρα κι ο θεός βοηθός.thanks again
pfg1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Classic Menu for Office 2007 v2.08.77 Adds a nice Menus tab - check the screen shots http://www.addintools.com/ http://rapidshare.com/files/29465020/CMFO07.rar
Pink_Panther Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δεν μ'απαντάτε και θα την κάνω την στραβή και θα τρέχω.ρωτάω αν υπάρχει επιλογή στο τι θα κάνεις install από όλο το office(μόνο access θέλω).anyone? Nai, stis epiloges gia proxorimenous exei na egatastiseis mono oti 8eleis, dld mono thn access 8a kaneis kai egatastash gia ektelesi apo ton disko.
Nitrous18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εκανα εγκατασταση τα OFFICE 2007 σε 2 υπολογιστες και αντιμετωσπισα το εξης προβλημα, αφου εχουν περαστει ολα οκ μετα κανω ρεσταρτ και οταν ξεκινανε το windows μου αρχιζει και κανει εγκατασταση ενος photogallery και ζητα το cd το βαζω αλλα τιποτα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ HELP ME EINAI POLY SPASTIKO
narbi Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 εκανα εγκατασταση τα OFFICE 2007 σε 2 υπολογιστες και αντιμετωσπισα το εξης προβλημα, αφου εχουν περαστει ολα οκ μετα κανω ρεσταρτ και οταν ξεκινανε το windows μου αρχιζει και κανει εγκατασταση ενος photogallery και ζητα το cd το βαζω αλλα τιποτα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ HELP ME EINAI POLY SPASTIKO Xm...Na to bgaleis apo ti lista programmatwn ekkinisis fokimases? Run-->msconfig--> teleytaia kartela.. Logika tha iparxei ekei an xekinaei na to kanei opote anoigeis to pc opws les..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.