xphilip Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Γειά.... Θέλω να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο format για βίντεο με καλή ποιότητα και με μέτρια χωρητικότητα? Αποθηκεύω αρχεία από την MiniDv στον υπολογιστή με τεράστια ποιότητα αλλά η χωρητικότητα που χρειάζονται είνα ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Επίσης σκέφτομαι ότι τα DVD έχουν τόσο καλή ποιότητα με τόσο μικρή χωρητικότητα!! Δεν υπάρχει κανένα format ή codec που να μοιάζει δηλαδή στην ποιότητα του DVD και να έχει την ίδια χωρητικότητα????:???: Παρακάλω θέλω απάντηση. Έχω γεμίσει όλους τους δίσκους μου!!!!!!!!
parsifal Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μιλάς για αρχειοθέτηση του original DV υλικού ή για το target format μετά την οποιαδήποτε επεξεργασία...;
hyperionsky Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ποιότητα και χωρητικότητα ίδια με του DVD έχει το... DVD!!! Γιατί δεν προσπαθείς λοιπόν να μετατρέψεις τα video που θες σε DVD (mpeg2) πχ με το TMPGEnc;
xphilip Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μιλάς για αρχειοθέτηση του original DV υλικού ή για το target format μετά την οποιαδήποτε επεξεργασία...; Μιλάω για το target format μετα την επεξεργασία.
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μιλάω για το target format μετα την επεξεργασία. OK τότε. Aν έχεις κατεβάσει στο σκληρό το υλικό σου σε DV AVI, έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι είδους επεξεργασία και συμπίεση θέλεις εσύ. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η αναπαραγωγή σε PC, η δική μου πρόταση είναι να δοκιμάσεις τον x264 codec. Αν θες universal συμβατότητα, DVD είναι η πιο καλή λύση μάλλον. Υπάρχουν πολλά freeware προγράμματα με τα οποία μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, ρίξε μια ματιά στο thread ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Divx και DVD authoring
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.