geo99rge Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια, διαβαστε λιγο το τροπο που θελω να κανω φορματ (oxi οτι ειμαι τεμπελης προς θεου)! 1. να κανω format και τα αρχεια που εχω σε applications, photos kai documents ολο το φακελο να τα κανω backup με το ibackup σε εξωτερικο δισκο usb με φορματ ntfs γιατι τον χρησιμοποιω στα xp 2. μετα να τα επαναφερω παλι ανα φακελο οτι εχω αντιστοιχα 3. γινεται ολο αυτο το σχεδιο? για θα ξαναχρειαστει να ψαχνω τα παντα 4.ελεγα να κανω και partition se fat32 τι λετε? ανοιχτος για προτασεις θελω να το κανω εκ του ασφαλους για να μη ψαχνω μερος του κοσμου μου στα αζητητα, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Καταρχάς ας αρχίσουμε με το βασικό. Γιατί θες να κάνεις format; Στον MacOS δε συνηθίζεται αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Γενικά το σύστημα δεν ταλαιπωρείται τόσο ακόμα και μετά από καιρό χρήσης. Η ερώτηση δεν είναι για να σε αποτρέψω από το να το κάνεις, δικό σου θέμα. Απλά αν κάνεις format γιατί έχεις προβλήματα με κάποια applications, ε τότε μην τα κρατήσεις, καλύτερα βάλτα πάλι από την αρχή. Επίσης, από νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα βγει το 10.5. Δεν περιμένεις να κάνεις τότε ένα ωραίο καθαρό install από το να φορμάρεις κάθε μερικούς μήνες; (Ανήκω σε αυτούς που φορμάρουν κάθε... μερικά χρόνια μιας και μου αρέσει να διαμορφώνω όπως ακριβώς θέλω το PC με όλα τα προγράμματα και να απολαμβάνω μια ωραία πλήρη δουλεμένη εγκατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riris Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω ότι μπορείς να "γράψεις" σε NTFS σύστημα αρχείων. Μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις κάποια άλλη συσκευή για back-up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω ότι μπορείς να "γράψεις" σε NTFS σύστημα αρχείων. Και όμως, μπορείς: MacFuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 θα σου εξηγησω εν συντομια, εσβησα το alias με τους κοινοχρηστους φακελους δυκτιου απο αλλο pc και δεν μπορω να το φτιαξω(ειχα ποσταρι αλλο thread εδω στο mac os). στην ουσια αυτο ειναι το κολλημα μου και επειδη καλομαθα (ατιμη τεχνολογια), βαριεμαι να γραφω συνεχεια επανεγραψιμα dvd για να μεταφερω αρχεια σe allo pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Και format να κάνες, είσαι πάντα υποψήφιο να ξαναπάθεις το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν διαφωνο καθολου, απλα την βλακεια αμα ττην κανεις, πρεπει και καπως να τη πληρωσης, τουλαχιστον οσο μπορεις ποιο μαλακά. απλα ελπιζω να διορθωθει αυτη η ρυθμιση γιατι αμα περιμενω το καινουργιο λειτουργικο να βγει σε 6 μηνες_+ θα εχω χαλασει το μισω χρονο να γραφω dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Και γιατι δεν ξανα κάνεις το alias ? Περιέγραψέ μας τι έκανες και τι ακριβώς θελεις να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δες εδω, ελπιζω να κατατοπιστειτε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=179308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.