Προς το περιεχόμενο

Gil Vs sparkle

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα μια πρόχειρη έρευνα μιας και θέλω να πάρω μια φθίνει αλλα καλή Pci-e Vga και έλεγα για μια 8600Gt και βρήκα 2 ίδια τιμή στα 129 ευρώ και τις 2

το ερώτημα πια θα είναι καλύτερη υλοποίηση μιας και από ρολόγια και μνήμες θα είναι ίδιες

και ο ενδοιασμός αν θα αντέξει το σύστημα μου μια τέτοια κάρτα η θα την έχω και δεν θα την χαίρομαι ?

η να περιμένω να πέσουν και άλλο οι τιμές τώρα που θα βγουν και άλλες κάρτες στην φόρα ?

παιδιά όποιος έχει καμιά ιδέα πρόταση οτιδήποτε είμαι ανοιχτός να το συζητήσουμε

Δημοσ.

Xa xa... file Vatos... syzitisi gia tin syzitisi... :-P

Lipon ego leo na perimenis... opos kano kai ego aloste (exo 6600GT)... :(

Ypomoni file mou... Ypomoni... opios viazete skodafti ~ :wink:

Δημοσ.

ναι και εγώ έτσι τω σκέφτομαι ούτος η άλλος μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά θα περιμένω θέλω δεν θέλω :P απλά τo ψάχνω να δω πια θα αξίζει και πια όχι ;)

Δημοσ.

Na sou po tora...

Esi an exeis afti pou grafi stin ipografi sou... epigese kai pio poly apo emena... :rolleyes:

Alitheia...? :idea: to Mobo sou exei alli thesi(keno slot) gia Memory...? an nai giati den xtipas akoma ena 1GB...:?:

By the way... tora teleftea den se vlepo kai poly drastiro sto forum... san na mpouxtises...

Giati...?

Krima emena pantos mou elipses ~ :mrgreen:

Δημοσ.

Αν πρεπει σωνει και καλα να παρεις 8600, η μονη που αξιζει ειναι η 8600gts..

H 8600gt ειναι στην μιση αποδοση...Το μονο που ειναι παραφωνια ειναι η τιμη της(200ευρω πλεον απο 220 πριν μια βδομαδα) μιας και ενα 150αρι θα ηταν η σωστη τιμη της,συμφωνα με τις επιδοσεις της...

Δημοσ.
Αν πρεπει σωνει και καλα να παρεις 8600, η μονη που αξιζει ειναι η 8600gts..

H 8600gt ειναι στην μιση αποδοση...Το μονο που ειναι παραφωνια ειναι η τιμη της(200ευρω πλεον απο 220 πριν μια βδομαδα) μιας και ενα 150αρι θα ηταν η σωστη τιμη της,συμφωνα με τις επιδοσεις της...

Ρε παιδια το ζητουμενο ειναι:Yπαρχει καλυτερη καρτα pci-e στα 130 ευρω?

Ε,δεν υπαρχει,οποτε απο τις συγκεκριμενες δυο με την χαμηλοτερη τιμη ποια ειναι καλυτερη αγορα?

Τι 8600gts του λετε του κοπελιου,που στο κατω κατω μαπα ειναι και αυτη συγκρινομενη με την 8800gts και παει λεγοντας....

Ειδικα εαν σκεφτειτε πως χαροπαλευει με μια 6200 τοσο καιρο...Εαν ειχε καμια 6600gt/1650pro/7600gs ισως να μην αξιζε.

Αναλογιστειτε πως και ο Vatos locos δεν ειναι χθεσινος και η 8600gt εχει τα φοντα για ενα σωστο o/c (και ειδικα εαν βρεθει και τροπος για λιγο επιπλεον ρευμα.)

Δημοσ.

E μα γι'αυτο ειπα "αν πρεπει σωνει και καλα,γιατι μαλλον θελει dx10..........

Aλλιως θα χτυπαγε μια 7600gt απο 97ευρω πλεον(και galaxy) και θα ηταν αρχοντας εχοντας μια καρτα με τις επιδοσεις της 8600gts στα μισα λεφτα..

Δημοσ.
Αναλογιστειτε πως και ο Vatos locos δεν ειναι χθεσινος και η 8600gt εχει τα φοντα για ενα σωστο o/c (και ειδικα εαν βρεθει και τροπος για λιγο επιπλεον ρευμα.)

File @topos... den diafono mazi sou... (eksalou sta perisotera post sou simfono mazi sou)...

To thema einai an mpori na perimeni 1~2 mines akoma na pesoune kialo oi times...

Kai isos tote na exei kai perisoteres epiloges apo times kai apo modela...

Pantos den mporo akoma na ksexaso poso ekane i 7600GT ota vgike... kai poso kani tora...

Ostoso o Vatos me tin 6200 den exei kai pola perithoria gia na perimeni...

Kai sigoura einai kai expert sto O/C... kai mia 8600GT kseri poly kala na tin kani Aeroplano ~ :twisted: :mrgreen: :twisted:

Δημοσ.
E μα γι'αυτο ειπα "αν πρεπει σωνει και καλα,γιατι μαλλον θελει dx10..........

Aλλιως θα χτυπαγε μια 7600gt απο 97ευρω πλεον(και galaxy) και θα ηταν αρχοντας εχοντας μια καρτα με τις επιδοσεις της 8600gts στα μισα λεφτα..

Η 8600Gt ειναι σχεδον παντου καλυτερη απο την 7600gt...Και σε ορισμενα bench (shader intensive)χτυπαει και ακριβοτερες καρτες,εγω βαζω και 5ευρω στοιχημα(!!!!) πως στα χερια του vatos locos θα φτασει πολυ κοντα στην 8600gts.

Εκτος αυτο υποστηριζει hdcp/dx10 που και κουτσα στραβα να τα παιζει θα παρεις μια γευση και δεν θα σε τρωει τοσο πολυ ο κ@λος να την αλλαξεις επειδη εχεις μια καρτουλα προηγουμενης γενιας...(και μη μου πεις πως καμια 1950xt την ξεσκιζει αν και προηγουμενης γενιας,αλλα μεγεθη παιζουν εκει...)

Ακομα και να θελησει να την πουλησει σε κανενα χρονο πιο ευκολα θα φυγει ως μεταχειρισμενη απο μια 7600Gt..

Δημοσ.

Ναι οι 8600gt kai gts ειναι ελαφρως καλυτερες απο 7600gt αλλα ξεκινουν απο 130ευρω....Η 8600gts δεν εχει διπλασιες επιδοσεις απο την 8600gt αλλα ειναι ελαφρως καλυτερη.....Γενικα αυτες οι 3 καρτες ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις...

Εγω θα επαιρνα την 7600gt sta 97 ευρω,αλλος καποια αλλη..Ειναι θεμα επιλογης.....................

Δημοσ.
Ναι οι 8600gt kai gts ειναι ελαφρως καλυτερες απο 7600gt αλλα ξεκινουν απο 130ευρω....Η 8600gts δεν εχει διπλασιες επιδοσεις απο την 8600gt αλλα ειναι ελαφρως καλυτερη.....Γενικα αυτες οι 3 καρτες ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις...

Εγω θα επαιρνα την 7600gt sta 97 ευρω,αλλος καποια αλλη..Ειναι θεμα επιλογης.....................

Sosta file stefan... eksalou tin gnomi sou eipes... den ekanes kai kanena paraptoma... :-D

Gia kapious mia 7600GT tha pmorouse na einai mia kali epilogi... gia kapious alous oxi...

Ego pantos tha protimousa mia 8600GT sta 130E apo mia 7600GT sta 100E ~ :mrgreen:

Δημοσ.

παιδιά πρώτα πρώτα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια με κάνατε και κοκκίνισα :mrgreen:

AGNUSDeI δεν δραστηριοποιούμαι πολύ γιατί έχω τρεχάματα μόλις ηρεμήσω λίγο και θα κάτσω ξανά θα είμαι εδώ ;) όσο για τις τιμές εννοείτε ότι θα περιμένω ούτος η άλλος δεν μπορώ να χτυπήσω παλαμάκια και να έρθουν τα λεφτά οποτε πρέπει να μαζευτούν πρώτα

stefan123 δεν δικαιολογώ την διαφορα στην τιμή της gt με την gts για να την πάρω δυστυχώς αλλα από την άλλη υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να κανεις και την φτάνεις την gts στα clocks τουλάχιστον :D όσο για την 6200 παλεύετε :D {γενικά δεν παίζω πολλά παιχνίδια αλλα αν κάτσει κανένα που θα μου αρέσει τo άτιμο θέλει δύναμη :D} έχω ήδη μια 7600Gs την είχα κάνει και thread με την μεταμόρφωση της αλλα μετά την παρέδωσα στην αδερφή μου και αφού θα χρειαστώ να αγοράσω μια ας πάω μια και καλή σε Dx 10 για αυτό και ψάχνω σε 8600 :D

@topos τι να πω με κανεις χαρούμενο :mrgreen:

οποτε κάπως έτσι θα γίνει η κατάσταση θα περιμένω λίγο μέχρι να μαζέψω τα 150 έχω να τελειώσω και το "νερό" για το pc :D και μόλις μαζευτούν θα δω πως είναι οι τιμές της gts και θα πράξω αλλα το θέμα είναι άλλο

ο cpu μου είναι Pentium 4 στα 3Ghz και τώρα στα 3,3Ghz γιατί δεν πάει άλλο μέχρι να βρω κάποιον sata controler αυτός ο επεξεργαστής θα αντέξει τέτοια κάρτα η χαμένα λεφτά θα είναι γιατί για αναβάθμιση ολοκληρωτική δεν με κόβω ακόμα :D

και αν αντέχει και δεν την κόβει από πιο κατασκευαστή να κοιτάω είδα τόσες κάρτες με ίδια χαρακτηριστικά και τελείως διαφορετικές τιμές :D και μπερδεύτηκα έχω μείνει και πίσω στο hardware του 2007 :D

Δημοσ.

File Vatos... mia xara einai to systima sou...

Eksalou exhtros tou kalou einai to kalitero... opote an anazitas sinexia to telio... tha prepi na ta akoumpas kai sinexia...

Ola me metro lipon...

Ego prosopika simpatho tis GAINWARD... den ksero alla mou vgike poly kali se O/C...

Pantos genika einai kalo na spatalas ta xrimata sou pio isoropimena...

Diladi einai kalitero na ependisis se mia as poume kaliteri-megaliteri othoni (TFT 19)...

Para na ta dosis gia riziki anavathmisi... episis tha mporouses na afksisis kai tin ram (an exeis epipleon slot)...

Genika prepi na agorazis pragmata pou sou einai perisotero xrisima kai pio antapodotika ~

Δημοσ.

οθόνη έχω στα σχέδια μου για ένα 19άρη Lg wide όσο για μνήμη λέω να αργήσω ακόμα αφού με βγάζει καλά το pc και έχω και μονο 2 slot για μνήμη οποτε στο τέλος αφού πάρω ότι χρειαστεί τότε θα παρω και μνήμη ούτος η άλλος τα σχεδιαστικά μου τρέχουν μια χαρά ούτος η άλλος δεν είναι τίποτα τρελα προγράμματα οι εξομοιωτές ηλεκτρονικών κυκλωμάτων τα παιχνίδια όσο είχα την 7600 τα έπαιζε αξιοπρεπώς

όσο για την τελευταία λέξη τις τεχνολογία εγώ είμαι του να είμαι μια μέρα πίσω πάντα και για την τσέπη μου και γιατί όλα βγαίνουν πιο μελετημένα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...