Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να κάνω extract ενα iso αρχείο..Κάποια βοήθεια..!

spyroseva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

όπως αναφέρω και στον τίτλο δεν μπορώ να κάνω extract ενα iso αρχείο..

Κατέβασα από το internet το ultraIso,προσπαθώ να κάνω open το αρχείο που παρεπιπτόντως είναι μεγάλο (3,3GB), κ μου προβάλει σφάλμα: invalid or unknownimage file format!!

Δεν το καταλαβαίνω διότι το αρχείο πράγματι είναι iso,κ υποτίθεται πως η δουλειά του ultraIso είναι αυτή.Δηλαδή να μου ανοίξει και να διαβάσω το περιεχόμενο αυτού του αρχείου.

Έχω παρεξηγήσει κάτι λάθος;;

Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που μπορώ ν' ακολουθήσω,και να έχω τελικά αυτά τα ερχεία στη διάθεση μου.:confused:

Τυρανιέμαι δύο ημέρες κ δεν κατάφερα κάτι...Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει σας παρακαλώ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Δημοσ.

Δοκίμασε να το γράψεις κατευεθείαν σε DVD με το Nero ως Image. Αν και το UltraISO θα έπρεπε να το διαβάζει...

EDIT: Και καλωσήρθες! :)

Δημοσ.

oxi re file...ti tou les? na grapsei kateutheian se dvd ena image pou vgazei invalid? giati? gia na kapsei kana dvdaki?

me to daemon tools dokimases na to kaneis mount se virtual drive? me to winrar dokimases na to anoikseis kai na deis ta periexomena tou? an kai ta duo sou lene oti einai invalid tote mallon einai invalid...eite den katevike olokliro, eite htan moufa eksarxis...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον σας...

Αλλά διαβάζοντας και την παρέμβαση του tsakona, και εφαρμόζωντάς την και με τα δύο προγράμματα,παρατήρησα πως μου αναφέρουν invalid format!!!

Άρα κάτι παίζει με το αρχειάκι...το οποίο για κακή μου τύχη το κατεβάζω μία εβδομάδα περίπου μέσω του BitComet....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...