KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 παιδια μια ερωτηση. εστω οτι εχω αγορασει μερικα arcade games απο το XBL και τα εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του χβχ2. τωρα αν δωσω το gamertag account info μου σε ενα φιλο μου,αυτος θα μπορεσει να κατεβασει και να παιξει στην κονσολα του τις πληρεις εκδοσεις των παιχνιδιων που εχω αγορασει ηδη;η δεν γινεται κατι τετοιο; βασικα αυτο που θελω ειναι να παιξουν ατομα στις κονσολες τους τα arcade παιχνιδια που εχω αγορασει ηδη και αντιστροφως.
GabrielConnor Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 παιδια μια ερωτηση.εστω οτι εχω αγορασει μερικα arcade games απο το XBL και τα εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του χβχ2. τωρα αν δωσω το gamertag account info μου σε ενα φιλο μου,αυτος θα μπορεσει να κατεβασει και να παιξει στην κονσολα του τις πληρεις εκδοσεις των παιχνιδιων που εχω αγορασει ηδη;η δεν γινεται κατι τετοιο; βασικα αυτο που θελω ειναι να παιξουν ατομα στις κονσολες τους τα arcade παιχνιδια που εχω αγορασει ηδη και αντιστροφως. Γίνεται. Αλλα μόλις φύγει το Gamertag σου απ'την κονσόλα, γίνoνται πάλι trial.
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 τι εννοεις γινονται παλι trial? το ιδιο gamertag θα υπαρχει σε 2 κονσολες.
ultralisk Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν γίνεται το ίδιο gamertag να είναι σε 2 κονσόλες ταυτόχρονα
GabrielConnor Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν γίνεται το ίδιο gamertag να είναι σε 2 κονσόλες ταυτόχρονα Ακριβώς. Αν υπάρχουν σε μια κονσόλα και τα 2 και μπείς από μια δεύτερη κονσόλα με 1 από αυτά τότε στην άλλη κονσόλα γίνεται inactive. Άρα και τα games trial πάλι.
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν γινεται ναναι ταυτοχρονα σε 2 κονσολες ή δεν γινεται γενικα ναναι σε 2 κονσολες; δηλαδη πες οτι εγω βαζω τα gamertags σε 2 κονσολες και μπαινω online για εξακριβωση στοιχειων εναλλαξ με τις 2 κονσολες και οχι ταυτοχρονα.θα γινουν με αυτον τον τροπο παλι inactive στην μια κονσολα;
GabrielConnor Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ναι, όταν κάνεις sign in με το ένα gamertag, κάνεις την δουλειά σου και μετά κλείσεις την κονσόλα, αν πάς να μπείς από την άλλη κονσόλα με το ίδιο gamertag θα σου βγάλει error (δοκιμασμένο με τον κολλητό μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.