keathegreat Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παιδιά καλησπέρα έχω ενα προβλημα εδώ κ λιγο καιρό. Προσπαθώ να μετατρέψω divx to dvd και να βάλω τους υπότιτλους χωρίς να χασω σε ποιότητα έχω δοκιμάσει με αρκετά προγράμματα αλλά τίποτα. Εχει κανένας υπ'όψιν του κανένα καλό πρόγραμμα που να τα συνδιάζει όλα? Καμια συμβουλη?????? Ευχαριστώ
kastel Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 1. Καλωσόρισες στο insomnia. 2. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση του εκάστοτε forum. 3. Όταν θα μετατρέψεις το αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις απώλεια στην ποιότητα. 4. Δε μας είπες ποια προγράμματα χρησιμοποίησες. 5. Για τη μετατροπή θα χρησιμοποιήσεις είτε το WinAvi Video Converter είτε το ConvertXtoDVD. Οδηγούς και για τα δύο θα βρεις εδώ: www.kastel.gr
keathegreat Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 thanks!!!! Αυτα τα 2 τα εχω χρησιμοποιησει ειδη άλλα -οπως το πες κι'ολας- εχω απώλεια και δεν μιλαω για λιγο, ειναι εμφανης. Pixelιαζουν τα παντα. Λιγο καλυτερο το VSo αλλα οχι καμια τρελη διαφορα. divx codec οι τελευταιοι οσο για καρτα γραφικων (g-force 8800si ddr3 768 SLI)*2 δεν μπορο να καταλαβω τι φταιει. Τεσπα ευχαριστω που ασχοληθηκες
kpartsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Kastel πολύ ωραίο και χρήσιμο το site σου. Συγχαρητήρια!!!!
Fanourios Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Νεοσ Στο Site Και Αρχαριοσ Που Ζητα Την Βοηθεια Σασ Για Να Μπορεσω Να Βρω Μια Λυση Στο Προβλημα Μου. Οποιοσ Εχει Την Καλοσυνη Θα Ηθελα Να Μου Πει Πωσ Μπορω Να Γραψω Σε Dvd Video Clips Που Εχω Κατεβασει Απο Το Internet Σε Μορφη Mpeg Και Avi Kai Na Μπορει Να Παιζει Σto Dvd Που Εχω Στην Τηλεοραση. Θα Βοηθουσε Αν Μου Απαντησετε Να Μου Δωσετε Συγκεκριμενα Βηματα. Ευχαριστω Εκ Των Προτερων.
kastel Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Νεοσ Στο Site Και Αρχαριοσ Που Ζητα Την Βοηθεια Σασ Για Να Μπορεσω Να Βρω Μια Λυση Στο Προβλημα Μου.Οποιοσ Εχει Την Καλοσυνη Θα Ηθελα Να Μου Πει Πωσ Μπορω Να Γραψω Σε Dvd Video Clips Που Εχω Κατεβασει Απο Το Internet Σε Μορφη Mpeg Και Avi Kai Na Μπορει Να Παιζει Σto Dvd Που Εχω Στην Τηλεοραση. Θα Βοηθουσε Αν Μου Απαντησετε Να Μου Δωσετε Συγκεκριμενα Βηματα. Ευχαριστω Εκ Των Προτερων. Δεν αναφέρεις αν το player σου υποστηρίζει αρχεία divx. Ποιο μοντέλο player έχεις;
TrAd3MaN Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Πρέπει πρώτα κάποιος να σου μάθει ότι κεφαλαίο είναι το πρώτο γράμμα κάθε πρότασεις και όχι κάθε λέξεις.....
Fanourios Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το player που έχω είναι είναι ένα Pioneer που παίζει μόνο τα DVD που υπάρχουν στο εμπόριο οπότε και πιθανολογώ ότι ίσως θα πρέπει να μεταραπούνε τα αρχεία σε αυτή τη μορφή. Επίσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον TrAd3MaN την επισήμανση του που αφορά τα γραφόμενα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.