louben Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια μια ερωτηση.Εδω και καιρο κατεβαζα απο το rapidshare καποια αρχεια.Τα λινκς τα επαιρνα απο γνωστη ιστοσελιδα.Ωστοσο η ιστοσελιδα αυτη εκλεισε και εχω ξκατεβασει τα μισα.Λαμβανοντας υποψη οτι εχω το ονομα του αρχειου στο rapid μπορω με καποιο τροπο να ψαξω το rapidshare να βρω τα υπολοιπα αρχεια?Το rapishearch που δοκιμασα δεν εφερε καποιο αποτελεσμα.
johnpap Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αν έχεις το όνομα του αρχείου πχ "myfiles0045.rar" θα μπορούσες να ψάξεις στο google πληκτρολογόντας ως εξής στο πεδίο αναζήτησης inurl:myfiles0045.rar αυτό ισχύει γενικά για οτιδήποτε. Το google με τους κατάλληλους συνδυασμούς βρίσκει παπάδες!! Αλλά γι' αυτό που ψάχνεις υπάρχουν και σελίδες στο internet που βρίσκουν ότι θες μέσω του google (στην ουσία σε γλυτώνουν από το να θυμάσαι να βάζεις ", |, inurl: και όλα τα άλλα μυστήρια εργαλεία του google). Δες για παράδειγμα το http://filesbot.com/
silverthan Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Βάλε στο google: rapidshare.com/files + onoma και όλο και κάτι θα βρεις....
dimitris2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 epeidi k gw tin exw patisei polles fores k xanw ta ipoloipa url ta apothikeuw se ena readme gia kathe endexomeno
louben Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Paiδια δοκιμασα οσα μου ειπατε αλλα τζιφος.Ισως γιατι το αρχειο εχει μυστηριο ονομα της μορφης ae_________________ae___.part... οpoτε δεν το βρισκει κανεις. Και το εχω πει ρε γμτ οποτε κατεβαζω rapid να ακολουθω τη διαδικασια του φιλου dimitris2006 αλλα παντα το ξεχναω. Να τωρα που την πατησα.
louben Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δοκίμασε το http://www.rapidshared.org/ Ayto den katalaba akribos pos doyleyei.
Myron Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ayto den katalaba akribos pos doyleyei. Στη μέση περίπου της σελίδας, έχει ένα πεδίο "Search". Εκεί βάζεις το όνομα του αρχείου που ψάχνεις και κάνει αναζήτηση στο rapidshare. (αν θέλεις, εξειδικεύεις ακόμα περισσότερο την αναζήτηση, συμπληρώνοντας τα πεδία category και hoster, αν και εγώ συνήθως τα αφήνω κενά). Σαν αποτέλεσμα σου βγάζει διάφορα links, όπου αναφέρεται το όνομα του αρχείου που έψαξες. Επιλέγοντας αυτό που προτιμάς, σε οδηγεί στην αντίστοιχη σελίδα του rampidshare, από όπου κατεβάζεις το αρχείο κανονικά. ΥΓ: johnpap και silverthan Ευχαριστώ για τα tips για την αναζήτηση μέσω google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.