el02154 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 paidia tha ithela opoios xerei na kanei mia sugkritiki analusi twn duo parapanw programmatwn gia dimiourgia istoselidwn.ta uper ,ta kata ,poio na protimisei kapoios ktl.
Dikemou Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δε μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια... άλλο το ένα άλλο το άλλο.
anthony_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 oraia eksigisi... to dreamweaver file einai gia na sxediaseis selida monos sou, php i html! to nuke einai mia vasi etoimi tin opoia tropopoieis.. Einai polu pio eukoli stin xrisi gia tin diaxeirisi arketwn stoixeiwn.. Stineis mia vasi kai meta exeis ton kodiko kai username kai mpeneis mesa vazeis downloads, news klp klp.. einai kati san tin arxiki selida tou insomnia... Fusika to idio mporeis na ftiakseis kai xeirokinita me dreamweaver alla einai pio duskolo kai pio xronovoro!! PS: o host sou prepei na exei php kai mysql gia na valeis nuke!
alexgreat Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Έχω εκφράσει άποψη επί του θέματος αρκετές φορές, και γενικά είμαι υπέρ του να ξεκινήσει κάποιος με ένα έτοιμο portal που του προσφέρει εύκολα και γρήγορα όλες τις λειτουργίες που πιθανόν να χρειάζεται. Το να παλεύεις με το Dreamweaver έχει τα συν του αν ξέρεις τι κάνεις. Αλλά σίγουρα είναι πολύ (μα πολύ) πιο χρονοβόρο, και σίγουρα θα πασχίσεις να δημιουργήσεις τις λειτουργίες που σου προσφέρει έτοιμες ένα γνωστό CMS - χώρια όλα τα plug-in που υπάρχουν.
jimpapaspans Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ξεκινώντας με το dreamweaver είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν και το πιθανότερο είναι να χαθείς. Είναι καλύτερα κατά τη γνώμη μου να χρησιμοποιήσεις το php nuke. Είναι ανοιχτού κώδικα και έτσι αν θέλεις να πειραματιστείς πάνω σε php μπορείς να το κάνεις πολύ πιο εύκολα αλλάζοντας κάποια κομμάτια που σε ενδιαφέρουν πάνω στα ήδη έτοιμα που σου προσφέρει το php nuke.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.