kavalinas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 skeftomai tis apomenenes meres na agoraso to parakato laptop http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5396 ti lete ajizei? gia ta asus poia einai gnomi sas?
basilis5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εγω εχω ακουσει τα καλυτερα απο χαρακτηριστικα σουπερ η τιμουλα οκ, αλλα παιρνεις πρωτο εργαλειο στα ++++++ η εγγυηση κατι ειχα ακουσει απλα οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες αλλα ισως εχει λυθει στα νεα μοντελα αν δεν εισαι κολλημενος οπως πχ εγω με σονυ-τοσιμπα τσιμπα το!
tasosvel Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 h asus gia mena einai apo tis korufaies etairies kataskeuhs toso forhton oso kai motehrboard !! to mhxanhma einai apsogo !! ego exo ena asus barebone verified by intel !! dld erxetai to notebook apo thn asus sthn ellada xoris cpu ram aki disko kai tou vazoun edo oti thes esu !! einai polu dunata mhxanhmata !! ego tha to xtupousa apeutheias 1!
21century Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Είναι λίγο ακριβά παίδιά αλλά δεν έχει πλήρη αντιπροσωπεία στην ελλάδα οπότε αν πάθεςι κα΄τι που θα τρέχεις?
bujinkan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 skeftomai tis apomenenes meres na agoraso to parakato laptop http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5396 ti lete ajizei? gia ta asus poia einai gnomi sas? και εγω το ειχα βαλει στο ματι το συγκεκριμενο.κατα τη γνωμη μου ειναι αριστο
liapinio Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Είναι λίγο ακριβά παίδιά αλλά δεν έχει πλήρη αντιπροσωπεία στην ελλάδα οπότε αν πάθεςι κα΄τι που θα τρέχεις? Προσοχή! Η εγγύηση αυτή παρέχεται από την επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα.
random Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 για δες τι γράφει κάτω: Εγγύηση: 2 χρόνια διεθνής εγγύηση - 1 χρόνος εγγύηση μπαταρίας Door To Door Pick-up & Delivery Η εγγύηση αυτή παρέχεται από την επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα δεν ξερω αν εχει κέντρο σέρβις Ελλάδα, ή θα πάει στο κοντινότερο της Ιταλίας, αλλα σε καθε περιπτωση ο όρος λέει οτι θα το παραλάβουν και θα το επιστρέψουν οι ίδιοι. φυσικά αν αναζητήσεις google με : αντιπροσωπεία + <όποια μάρκα λάπτοπ> θα βρείς πολλή γκρίνια, και ελάχιστους επαίνους για όλες τις μάρκες, απο διάφορα φόρουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 για δες τι γράφει κάτω:Εγγύηση: 2 χρόνια διεθνής εγγύηση - 1 χρόνος εγγύηση μπαταρίας Door To Door Pick-up & Delivery Η εγγύηση αυτή παρέχεται από την επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα δεν ξερω αν εχει κέντρο σέρβις Ελλάδα, ή θα πάει στο κοντινότερο της Ιταλίας, αλλα σε καθε περιπτωση ο όρος λέει οτι θα το παραλάβουν και θα το επιστρέψουν οι ίδιοι. φυσικά αν αναζητήσεις google με : αντιπροσωπεία + <όποια μάρκα λάπτοπ> θα βρείς πολλή γκρίνια, και ελάχιστους επαίνους για όλες τις μάρκες, απο διάφορα φόρουμ. σωστοςςςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.