Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση μονο σε vga;

konn4312

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη μερα σε ολους.εχω το παρακατω συστημα:

cpu:amd athlon 64 4400 x2 toledo

motherboard:asus a8n32sli16

mem:2x1gb kingston pc 3200

vga: fx7600gt extreme xfx

cooler:thermaltake big tyfoon.

τροφοδοτικο chieftek 550w

Αν αναβαθμισω την καρτα γραφικων με μια 8800gts 320mb πιστευετε οτι

θα γλυτωσω μια γενικοτερη αναβαθμιση για τα vista και τα καινουργια παιχνιδια;ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Εαν πιστευεις οτι δεν σε φτανει η 7600GT ΤΩΡΑ οκ.

Μονο προσεξε να ειναι αρκετο το τροφοδοτικο...

Δημοσ.

File pistevo oti eisai mia xara me tin 7600GT (oute 1 xrono karta)...

Alla kai to ypoloipo systima sou einai poly kalo... (kai gia ta Vista)...

Ara mporis na perimenis ligo akoma gia na paris kapia kaliteri VGA sto melon...

Alla an den kratiese kai thelis kati tora oposdipote... tote kai i 8800GTS kali einai ~ :-D

Δημοσ.

Alla an den kratiese kai thelis kati tora oposdipote... tote kai i 8800GTS kali einai ~ :-D

Παρολο που η καρτουλα σου ειναι κυριλλε... (Εννοειτε πως τα aero των vista τα εχει για πλακα...)

Εαν θελεις να την αναβαθμισεις και μπορεις να δαπανησεις ~280ευρω η 8800gts 320mb einai απολυτως καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις αυτη την στιγμη...

Ισως αξιζει ομως να περιμενεις 2 βδομαδουλες που θα βγει και η 2900xt.

Y.Γ:

Μονο προσεξε να ειναι αρκετο το τροφοδοτικο...

Παιζει να μην ειναι αρκετο το 550αρι της chieftec...?

Δημοσ.

perimene na bgoun kai oi ati lew kai egw...

sti xiroteri pare karta molis bgi to crysis !

sigoura to pc sou tha ti xriasti kai ektos autou den fenete na xriazete kapia allh anabathmisi sto ameso melon. fisika tha dis treles diafores opote proxora alla se ligo ..;)

Δημοσ.

οντως εκανα edit το τροφοδοτικο αργοτερα γιατι το ειχα ξεχασει στην αρχη.ευχαριστω ολους για το χρονο που διεθεσαν να με συμβουλευσουν.ολεσ οι αποψεις δεκτες

Δημοσ.
Σε φτανει το τροφοδοτικο για 7600GT ανετα. :)

(Eχει ηδη 7600gt το κοπελι και θελει να παει σε 8800gts...):-D :-D :-D

Δημοσ.

Δέν θα έχει κανένα πρόβλημα το παιδί.Το Chieftec 500W που έχω σηκώνει άνετα την 1950pro που τραβάει τα κέρατά της απο ρεύμα,ίσως πιο πολύ και απο την 8800GTS.Η έκδοση των 550watt δίνει +4 με 5Amps παραπάνω απο αυτή των 500watt.

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω, αλλά βέβαια εγώ από Σεπτέμβριο πάω για ολική αναβάθμιση, μιας που ο Athlon 64 3700+ αρχίζει και παραδίδει τα όπλα στα τελευταία παιχνίδια όπως STALKER, GRAW, Rainbow Six Vegas, Test Drive Unlimited, Supreme Commander...

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Αρκετές, παραπάνω από αρκετές ώρες μετά συνειδητοποιώ πως το ποστ του @topos δεν ήταν σαρκαστικό αλλά κατατοπιστικό, αναδεικνύοντας ως τελείως άχρηστο το παραπάνω ποστ μου. Συγχαρητήριά μου!

Δημοσ.

Η υπομονή είναι αρετή ...εξ' άλλου αν πριμένεις λιγάκι μιας και η κάρτα σου είναι κορυφαία οι κάρτες που τώρα έχουν χ ευρώ μπορεί και μάλλον θα κοστίζουν σε κανένα τρίμηνο χ-100 ευρώ. Αυτή είναι η δική μου ταπεινή άποψη!

Δημοσ.

ενταξει μπορω να περιμενω.το λογικο αυτο ειναι πιο πολυ με αγχωνε το υπολοιπο συστημα αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σας ειμαι ενταξει

• Moderators
Δημοσ.

Ουπς μαλακια μου σορρυ... :(

Και για 8800gtS φτανει πιστευω. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...