unos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εδω και δυο μηνες εχω κανει αιτηση για CableTV στην Vivodi. Αποφασισα να παρω ενα τηλ για να εξακριβωσω την προοδο των εργασιων. Η Vivodi μου ειπε οτι εχει αποστειλει το αιτημα στον ΟΤΕ για την μεταφορα της γραμμης μου και περιμενουμε. Πηρα τον ΟΤΕ και μου λεει οτι τετοιο αιτημα δεν εχει λαβει. Ξαναπαιρνω την Vivodi και τους το λεω, μου απαντανε οτι ειναι παγια τακτικη του ΟΤΕ να απανταει ετσι και να καθυστερει τισ αιτησεις. ΧΑΜΟΣ!!! Λυση καμια!!! Ποιος λεει ψεμματα;;; Δεν καθισα να τρελλαθω εστειλα εγγραφη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και περιμενω την απαντηση τους και την επιλυση του προβληματος μου εντος 20 ημερων οπως με διαβεβαιωσαν και οι ιδιοι. Τα σχολια σας κυριοι..
tacuma Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Κλασικο θεμα, κλασικες απαντησεις, νομιζω οτι παρα πολλοι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα,μαζι μαυτους και εγω, εκανες καλα που εκανες καταγγελια, να εχεις υπομονη,θα λυθει το προβλημα σε κανα μηνα
MesmerizingGirl Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εδω και δυο μηνες εχω κανει αιτηση για CableTV στην Vivodi. Αποφασισα να παρω ενα τηλ για να εξακριβωσω την προοδο των εργασιων. Η Vivodi μου ειπε οτι εχει αποστειλει το αιτημα στον ΟΤΕ για την μεταφορα της γραμμης μου και περιμενουμε. Πηρα τον ΟΤΕ και μου λεει οτι τετοιο αιτημα δεν εχει λαβει. Ξαναπαιρνω την Vivodi και τους το λεω, μου απαντανε οτι ειναι παγια τακτικη του ΟΤΕ να απανταει ετσι και να καθυστερει τισ αιτησεις.ΧΑΜΟΣ!!! Λυση καμια!!! Ποιος λεει ψεμματα;;; Δεν καθισα να τρελλαθω εστειλα εγγραφη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και περιμενω την απαντηση τους και την επιλυση του προβληματος μου εντος 20 ημερων οπως με διαβεβαιωσαν και οι ιδιοι. Τα σχολια σας κυριοι.. Logika alitheia sou leei i Vivodi.Giati akribws ta idia ginontai kai me allous isp.O OTE tous kathysterei mallon skopima tis aitiseis gia na apotrepei ton kosmo na fevgei apo to diktyo tou.
kostasSTi Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 MesmerizingGirl έχεις απόλυτο δίκιο. Έτυχε να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα (οτε & forthnet) και μίλησα με συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει στον ΟΤΕ. Με βοήθησε ο άνθρωπος και το πρόβλημα λύθηκε σε μια μέρα. Το πρόβλημα είναι οτι αργούνε οι μάγκες να ενημερώσουν τον ΟΤΕ για τυχόν βλάβες και από την άλλη μεριά ο ΟΤΕ επίτηδες καθυστερεί να διορθώσει βλάβες από άλλου ISP. Ο ίδιος άνθρωπος μου το επιβεβαίωσε. Από την άλλη όμως μπορεί και οι εταιρίες να εκμεταλεύονται το γεγονός αυτό και να το χρησιμοποιούν και σε περιπτώσεις που ο ΟΤΕ δεν έχει καμία ανάμειξη. Και στο κάτω κάτω, δίκό τους είναι το πρόβλημα και όχι δικό μας. Ας τον τρέξουν στα δικαστήρια να τελειώνει το θέμα αυτό. Δεν είναι δυνατόν να την πατάμε μόνιμα εμείς...
MesmerizingGirl Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Bgike mia apofasi tis EETT pou ypoxrewnei ton OTE na diefkolynei ti foritotita kai na min kathysterei aftes tis diadikasies. Ante na doume,tha ginei tipota i opws ginetai synithws stin Ellada de tha leitourgisei swsta?
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Bgike mia apofasi tis EETT pou ypoxrewnei ton OTE na diefkolynei ti foritotita kai na min kathysterei aftes tis diadikasies.Ante na doume,tha ginei tipota i opws ginetai synithws stin Ellada de tha leitourgisei swsta? Pantos mexri simera tipote den allaxe.
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εδω και δυο μηνες εχω κανει αιτηση για CableTV στην Vivodi. Αποφασισα να παρω ενα τηλ για να εξακριβωσω την προοδο των εργασιων. Η Vivodi μου ειπε οτι εχει αποστειλει το αιτημα στον ΟΤΕ για την μεταφορα της γραμμης μου και περιμενουμε. Πηρα τον ΟΤΕ και μου λεει οτι τετοιο αιτημα δεν εχει λαβει. Ξαναπαιρνω την Vivodi και τους το λεω, μου απαντανε οτι ειναι παγια τακτικη του ΟΤΕ να απανταει ετσι και να καθυστερει τισ αιτησεις.ΧΑΜΟΣ!!! Λυση καμια!!! Ποιος λεει ψεμματα;;; Δεν καθισα να τρελλαθω εστειλα εγγραφη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και περιμενω την απαντηση τους και την επιλυση του προβληματος μου εντος 20 ημερων οπως με διαβεβαιωσαν και οι ιδιοι. Τα σχολια σας κυριοι.. Αντε να δουμε πιος θα φαει την ποινη του λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.