fragment_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 γιατί όταν αντιγράφω απο τον ένα δισκο μου στον άλλο πιάνω ταχυτητες 50mb/sec και όταν αντιγράφο απο τον ιδιο δισκο στον ίδιο δίσκο πιάνω 16mb/s???? εκνευριστικό οι ταχύτητα των δίσκων δυστιχως εδω και χρόνια δεν εχει βελτιωθεί
LiKBeAsT Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Λογικα γτ στη 2η περιπτωση ο ίδιος δισκος κανει διπλή δουλεια..Διαβαζει και γραφει στον εαυτο του...
regent Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εκνευριστικό οι ταχύτητα των δίσκων δυστιχως εδω και χρόνια δεν εχει βελτιωθεί Νομίζω πως σιγά σιγά αλλάζει και αυτό στην επιστήμη της πληροφορικής. Τα USB sticks έφτασαν τα 16GB και είναι αρκετά πιο γρήγορα στην προσπέλαση. Πάντως όσον αφορά το ερώτημα σου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...
fragment_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Νομίζω πως σιγά σιγά αλλάζει και αυτό στην επιστήμη της πληροφορικής. Τα USB sticks έφτασαν τα 16GB και είναι αρκετά πιο γρήγορα στην προσπέλαση. Πάντως όσον αφορά το ερώτημα σου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα... μπα, ειναι γνωστο πως τα usb sticks δεν προοριζονται για συνεχης χρηση οπως ο δισκος (οσον αφορα την συνεχεις λειτουργια Ι/Ο windows/linux ktl) και αυτο γιατι μεσα σε ενα χρονικο σημειο καιγονται) για υτο και δεν συνηστατε η εγκατασταση lite/stick/sub edition winxp/linux se usb sticks.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 πσττττττττ.......Μήπως ,επίσης,ο δισκος #1,ειναι ο δίσκος του λειτουργικού;Και ίσως στα όρια του από ελεύθερο χώρο;(και μήπως και είναι καμμιά 3ετία που δεν του έχεις κάνει defrag?.....λέω μήπως )(..ενώ πχ ο #2 είναι καινούριος/μεγάλος/...άδειος?)
fragment_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 πσττττττττ.......Μήπως ,επίσης,ο δισκος #1,ειναι ο δίσκος του λειτουργικού;Και ίσως στα όρια του από ελεύθερο χώρο;(και μήπως και είναι καμμιά 3ετία που δεν του έχεις κάνει defrag?.....λέω μήπως )(..ενώ πχ ο #2 είναι καινούριος/μεγάλος/...άδειος?) xalarwse............ kanw sixna defrag, t partition pou xrisimopiithike itan sxedon adio, den einai egatestimena ta windows ekei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.