Προς το περιεχόμενο

Δεν λειτουργεί η web cam.

fraggiskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν προσπαθώ να συνδέσω την κάμερα στο msn βγάζει μήνυμα "δέν είναι συνδεδεμένη ή χρησημοποιήται απο άλλο πρόγραμμα". Έκανα απεγκατάσταση και έγκατάσταση ξανά και έκανε το ίδιο.

Έχω windows xp pro SP2

Καμια ιδέα?

:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Drivers πέρασες?Για κοίτα να κατεβάσεις απ το σαιτ της κάμερας πιο καινούρια...κάπως έτσι την πάτησα και εγώ.ενώ έβαζα τα drivers απ το σι-ντι πάντα υπήρχε πρόβλημα σαν το δικό σου...μόλις κατέβασα καινούρια όλα οκ!Δεν μας είπες την μάρκα.Αν είναι και usb δοκίμασε να αλλάξεις και θύρα.

Δημοσ.

H κάμερα εκτος του μσν λειτουργεί?? ή δεν λειτουργεί κα8όλου?Τώρα για το αν σε βλέπουν όταν νομίζεις ότι δεν σε βλέπουν....ε κλείνε την όταν δεν την χρειάζεσαι!!! είναι ο πιο σίγουρος τρόπος. :P Drivers βάλε. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/categories/IT/IT,CRID=1794

πήγαινε εκεί και διάλεξε την κάμερα σου και κατέβασε drivers.

Δημοσ.

logika exeis software ths webcam,e?

treks' to,kai an paizei me to diko ths,tote ayto poy den exeis kanei einai na trekseis ton wizzard toy msn,gia na ry8miseis thn webcam(to pio pi8ano einai,lew,na mhn thn exei epilegmenh san syskeyh...oi webcams den einai mono egkatastash twn drivers,syndesh ths kameras,kai paizei,oson afora toys messengers...8elei na ry8mistoyn kai mesw aytwn...)

Δημοσ.

Εγώ η WebCam που έχω κάνει απο μόνη της update στους drivers και είναι της Logitech. Οπότε άμα έχεις Logitech.. δεν παίζουν ρόλο οι drivers. Να ελέγεις αν κάποια απο τα προγράμματα που ανοίγουν απο μόνα τους στην εκκίνηση χρησιμοποιούν την κάμερα και γι' αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα! Αυτό μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή...

• Moderators
Δημοσ.

Eλα μωρε μην το παιρνεις κατακαρδα! Δεν δαγκωνω σιγα. :)

Ποιος ειπε οτι δεν αξιζει να ριζει ματια στις ρυθμισεις του msn?? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...