Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη πιστοποίηση για Προγραμματισμό

cobra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι κατί την γνώμη σας η καλύετρη πιστοποίηση που μπορεί να πάρει κάποιος για programming. Σε γλώσσες όπως VB , Java C++ που είναι και ποιο δημοφιλής.

Ξέρω ότι το καλύτερο είναι η εμπειρία που έχει κάποιος αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό.

Δημοσ.

Το δείγμα της δουλειάς σου (το λεγόμενο portfolio) παίζει σημαντικότερο ρόλο από οποιαδήποτε πιστοποίηση.

Εγώ πχ δουλειά web developer, πήγα με το βιογραφικό μου και το laptop ανα χείρας για να δείξω προηγούμενες δουλειές μου. Μετράει περισσότερο από το να σε είχε στείλει συστημένο ο John Carmack!

Ξέρω πώς δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτηση σου, αλλά πιστεύω πώς αυτό που σου λέω είναι σε σωστότερο δρόμο.

Δημοσ.

Ψάξε στις πιστοποιήσεις της Microsoft. Είναι πολύ δυνατό χαρτί (στον ιδιωτικό τομέα - σε αυτούς που γνωρίζουν )

Δημοσ.
Ψάξε στις πιστοποιήσεις της Microsoft. Είναι πολύ δυνατό χαρτί (στον ιδιωτικό τομέα - σε αυτούς που γνωρίζουν )

Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι πιστοποιήσεις είναι παπ4ριές για τα μάτια του κόσμου και την τσέπη των διοργανωτών.

Προσωπικά ας πούμε το Office το παίζω στα δάχτυλα στην κυριολεξία, αλλά δεν πάω να δώσω για ECDL γιατί μου φαίνεται γελοίο..

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι πιστοποιήσεις είναι παπ4ριές για τα μάτια του κόσμου και την τσέπη των διοργανωτών.

Προσωπικά ας πούμε το Office το παίζω στα δάχτυλα στην κυριολεξία, αλλά δεν πάω να δώσω για ECDL γιατί μου φαίνεται γελοίο..

Δεν εννοώ ως πιστοποίηση το ECDL, αλλά τα MCSD 70-315, 70-316 και 70-320. Αν είσαι ικανός, δώσε για το 316. Κι αν δεν βρεις αμέσως εργασία, θα σε προσλάβω εγώ :)

Δημοσ.
Δεν εννοώ ως πιστοποίηση το ECDL, αλλά τα MCSD 70-315, 70-316 και 70-320. Αν είσαι ικανός, δώσε για το 316. Κι αν δεν βρεις αμέσως εργασία, θα σε προσλάβω εγώ :)

Μετα απο εμενα!

Οντως οι πιστοποιησεις αυτες ειναι κορυφαιες κατα τη γνωμη μου.Δειχνουν οτι εχεις πολυ καλη γνωση της γλωσσας σε πρακτικο καθαρα επιπεδο κ ειναι ισοτιμες με καποια χρονια προυπηρεσιας.Θελουν ομως πολυ διαβασμα!

Δημοσ.

Έχω MCAD.NET(C#) και ήταν το στοιχείο που μου άνοιξε την πόρτα στον IT χώρο μιας και προέρχομαι από αλλού. Στη συνέχεια δεν μου έχει χρησιμεύσει μια και γύρισα σε java αλλά είναι ένα χαρτί που μετράει για βιογραφικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...