cobra Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι κατί την γνώμη σας η καλύετρη πιστοποίηση που μπορεί να πάρει κάποιος για programming. Σε γλώσσες όπως VB , Java C++ που είναι και ποιο δημοφιλής. Ξέρω ότι το καλύτερο είναι η εμπειρία που έχει κάποιος αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό.
GabrielConnor Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Το δείγμα της δουλειάς σου (το λεγόμενο portfolio) παίζει σημαντικότερο ρόλο από οποιαδήποτε πιστοποίηση. Εγώ πχ δουλειά web developer, πήγα με το βιογραφικό μου και το laptop ανα χείρας για να δείξω προηγούμενες δουλειές μου. Μετράει περισσότερο από το να σε είχε στείλει συστημένο ο John Carmack! Ξέρω πώς δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτηση σου, αλλά πιστεύω πώς αυτό που σου λέω είναι σε σωστότερο δρόμο.
tsipouro Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ψάξε στις πιστοποιήσεις της Microsoft. Είναι πολύ δυνατό χαρτί (στον ιδιωτικό τομέα - σε αυτούς που γνωρίζουν )
giankyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ψάξε στις πιστοποιήσεις της Microsoft. Είναι πολύ δυνατό χαρτί (στον ιδιωτικό τομέα - σε αυτούς που γνωρίζουν ) Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι πιστοποιήσεις είναι παπ4ριές για τα μάτια του κόσμου και την τσέπη των διοργανωτών. Προσωπικά ας πούμε το Office το παίζω στα δάχτυλα στην κυριολεξία, αλλά δεν πάω να δώσω για ECDL γιατί μου φαίνεται γελοίο..
tsipouro Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι πιστοποιήσεις είναι παπ4ριές για τα μάτια του κόσμου και την τσέπη των διοργανωτών. Προσωπικά ας πούμε το Office το παίζω στα δάχτυλα στην κυριολεξία, αλλά δεν πάω να δώσω για ECDL γιατί μου φαίνεται γελοίο.. Δεν εννοώ ως πιστοποίηση το ECDL, αλλά τα MCSD 70-315, 70-316 και 70-320. Αν είσαι ικανός, δώσε για το 316. Κι αν δεν βρεις αμέσως εργασία, θα σε προσλάβω εγώ
djapal Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 χεχε το 316 είναι με C# βλέπω δυστυχώς δεν κατέχω από c# αλλά VB και C++ .NET
Kraig_Titus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δεν εννοώ ως πιστοποίηση το ECDL, αλλά τα MCSD 70-315, 70-316 και 70-320. Αν είσαι ικανός, δώσε για το 316. Κι αν δεν βρεις αμέσως εργασία, θα σε προσλάβω εγώ Μετα απο εμενα! Οντως οι πιστοποιησεις αυτες ειναι κορυφαιες κατα τη γνωμη μου.Δειχνουν οτι εχεις πολυ καλη γνωση της γλωσσας σε πρακτικο καθαρα επιπεδο κ ειναι ισοτιμες με καποια χρονια προυπηρεσιας.Θελουν ομως πολυ διαβασμα!
vagpap Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Έχω MCAD.NET(C#) και ήταν το στοιχείο που μου άνοιξε την πόρτα στον IT χώρο μιας και προέρχομαι από αλλού. Στη συνέχεια δεν μου έχει χρησιμεύσει μια και γύρισα σε java αλλά είναι ένα χαρτί που μετράει για βιογραφικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.