Προς το περιεχόμενο

users posts %

Dark_son20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγάκι...Δεν καταλαβαίνω γιατί δηλαδή το μπλα-μπλα είναι "δευτερεύων" forum και όλα τα υπολοιπα είναι πρωτεύοντα...Δηλαδή άν κάποιος γράφει κατα 85% στο μπλα-μπλα θεωρείται άσχετος με υπλογιστες κλπ? Και είναι κατώτερος από κάποιους άλλους που το παίζουν εξυπνάκιδες?

άμα σε 2 χρόνια για πχ ο άλλος έχει 2000 ποστς και τα 1700 είναι στο μπλα-μπλα (αν και εκεί δεν αυξάνονται τα ποστ) τα 300 είναι στο hardware και στα άλλα ε τότε μπορεί να αποτελούνται αυτά τα ποστ μόνο από ερωτήσεις ή ποστ του στιλ "ευχαριστώ" ή "συμφωνώ" ή "χαχαχα" κλπκλπ

τεσπα συμφωνώ και εγώ με αυτό %

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον να πω τις 3 αποψεις μου πιρν φυγω με την ελπιδα οτι σε ενα μηνα που θα ξαναμπω να εχουν γινει. Δεν ειναι κατι ανεφικτο ουτε παραλογο.

1) Να ξαναμπει ο μετρητης ποστ για το ''μπλα μπλα'', ειναι κριμα να βλεπουμε μελη με 0 ποστ που να θελουν να συμμετασχουν ή να θελουν να κρατησουν το φορουμ ορθιο και αναπτυσσομενο (εστω και μεσω του μπλα μπλα) να μην εχουν μετρηση των ποστ τους. :)

2) Να μπει η ποσοστιαια ενδειξη (εννοώντας το ''σε ποιες κατηγοριες συμμετεχει'' ο καθεις) στο προφιλ καθε χρηστη.

3) Να μπει τουλαχιστον ενας Moderator ακομη στο Hardware section, διοτι ειναι φυσιολογικο να μην μπορει ενας ανθρωπος να επιβλεπει εκεινη την κατηγορια ολη την ωρα... ;)

Αυτα απο μενα, τα λεμε σε εναν μηνα :)

Δημοσ.
Λοιπον να πω τις 3 αποψεις μου πιρν φυγω με την ελπιδα οτι σε ενα μηνα που θα ξαναμπω να εχουν γινει. Δεν ειναι κατι ανεφικτο ουτε παραλογο.

1) Να ξαναμπει ο μετρητης ποστ για το ''μπλα μπλα'', ειναι κριμα να βλεπουμε μελη με 0 ποστ ή που να θελουν να συμμετασχουν, να θελουν να κρατησουν το φορουμ ορθιο και αναπτυσσομενο (εστω και μεσω του μπλα μπλα).

2) Να μπει η ποσοστιαια ενδειξη (εννοώντας το ''σε ποιες κατηγοριες συμμετεχει'' ο καθεις) στο προφιλ καθε χρηστη.

3) Να μπει τουλαχιστον ενας Moderator ακομη στο Hardware section, διοτι ειναι φυσιολογικο να μην μπορει ενας ανθρωπος να επιβλεπει εκεινη την κατηγορια ολη την ωρα... ;)

Αυτα απο μενα, τα λεμε σε εναν μηνα :)

2) και 3) συμφωνώ

αλλά το 1ο άμα υπάρξει το 2) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...