liapinio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ξεκιναω λοιπον...Εχω απολυθει απο οτε(8μηνη συμβαση),τελειωνουν οι γιορτες του πασχα και περνω αγγελιοφορο να βρω μια δουλεια μεχρι την εξεταστικη.Βλεπω κανα 2 για πακετο,σερβιτορος κ.α.Πεφτει το ματι μου σε αγγελια για ιντερνετ καφε.Τηλεφωνω,το σηκωνει ενας τυπος και με ρωταει αν ξερω απο Η/Υ και αν ναι να παω απο το μαγαζι να με δει.Πηγαινω(φρουτακια) μιλαω με το αφεντικο,μου λεει οτι το μαγαζι ειναι πολυ ησυχο,το μεροκαμματο 40 ευρω και ολα καλα..σε περιπτωση αστυνομιας(που ειχε να παει απο σεπτεμβριο συμφωνα με τα λεγομενα του) θα επρεπε να παω εγω στο αυτοφωρο...Οκ λεω αφου ειναι ετσι για ενα μηνα σιγα να μην τυχει.πηγαινω κανα 2 μερες βλεπω τη δουλεια και απο δευτερα μπαινω στο προγραμμα.Δουλευω 3 μερες την 1η βδομαδα ολα καλα.2η βδομαδα(προχτες) 12:00 μπαινει αστυνομια στο μαγαζι.Με περνουν αυτοφωρο γιατι το μαγαζι ηταν χωρις αδεια,δλδ σφραγισμενο.Περιπολικο κανονικα παμε στο τμημα.Γινεται μυνηση σε μενα ως προσωρινο υπευθυνο και στο μαγαζι.Με περνουν δακτυλικα και περιμενω να παμε στη συμανση και μετα εισαγγελεα.Η ωρα εχει παει 14:00.Σε καποια φαση ρωταω τι γινεται και μου λενε οι αστυνομικοι οτι τελικα θα παω την επομενη μερα στον εισαγγελεα.Απ οτι καταλαβα δεν ειχαν περιπολικο να με κατεβασουν + το οτι ηταν η αλλαγη της βαρδιας και βαριοντουσαν...Η ωρα ειναι 15:00.Απιστευτο θα πρεπει να μεινω αλλες 18 ωρες.Αχιζω να περνω τηλ σε φιλους μπας και περασει η ωρα...Δεν με βαλανε σε κελι ευτυχως,καθομουνα στον διαδρομο.Ερχεται και ενας βλακας,ασχημος,γελοιος μπατσος 23 χρονων με κομπολοι που το παιζε πολυ εξουσια και αρχιζει τα σχολια τυπου <<δυσκολο το μεροκαματο>> <<μη κανεις φασαρια θα σε βαλω στο κελι>>.Τον γραφω κανονικα,περνω τηλ τον κολλητο και μου φερνει το λαπτοπ,φαγητο και εφημεριδα.Παιζω λιγο μανατζερ,λιγο προ(ειχε ασυρματο δικτυο αλλα ηταν κλειδωμενο).Κατα τις 19:00 φερνουν εναν αυτοφωρακια 50 χρονων,ησυχο ανθρωπο,πιασαμε την κουβεντα,αυτος συνηθισμενος,7 χρονια τη δουλεια.Γιναμε φιλοι...Κατα τις 20:00 ερχεται η κοπελα μου,καθομαστε κανα 2ωρο,περνει το λαπτοπ και φευγει...Εχει παει 23:00.Πως θα περασουν αλλες 11 ωρες???Ο αυτοφωρακιας την εχει πεσει για υπνο,δεν καταλαβαινει τπτ.Κοιμηθηκα συνολικα 1,30 ωρα.09:00 θα μας πανε στη συμανση και μετα στον εισαγγελεα.Παμε συμανση,ειμαστε μονο εγω και ο αυτοφωρακιας.Σε λιγο η αιθουσα εχει γεμισει.Ενα ζευγαρι κινεζων,4-5 ρωσοποντιοι,3 αλβανοι ολοι με χειροπεδες...εχει φοβηθει το ματι μου.ΒΡισκω εναν φιλο μου αστυνομικο μου λεει <<που εμπλεξες ρε ?>>.Ξανα δακτυλικα,φωτογραφιες..Φευγουμε για εισαγγελεα.Α ξεχασα,ξημερωσε 1μαγια ετσι και ειμαι στο περιπολικο αντι για χαλκιδικη...Παμε εισαγγελεα,παινω μεσα,μια <<χοντρουλα>>,λεει στον αστυνομικο:<<να κρατηθει και αυριο εχει δικαστηριο>>.Τα εχω παιξει.Αρχιζω να τις εξηγω πως εχει το ολο θεμα,αρχιζει να με πιστευει,ρωταει τον αστυνομικο αν με εχουν ξαναπιασει,περνουν τηλ στο τμημα να δουν τι παιζει και τελικα μ αφηνει ελευθερο και οριζει δικαστηριο.Ο αυτοφωρακιας εμεινε και την 1μαγια μεσα.Παιδια γυρναω σπιτι,κανω μπανιο,και παω για φαγητο.Για δουλεια δεν ξαναπαω,το αφεντικο μου ειπε οτι τα εξοδα του δικαστηριου θα τα αναλαβει αυτος,με πληρωσε 40 ευρω,αλλα δεν μου εδωσε τα 100 που ειναι για το αυτοφωρο(μου ειπε οτι θα με παρει σημερα τηλ αλλα τπτ).Αυτη ηταν η εμπειρια μου...
anthony_88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Φιλε, αν οντως εγινε αυτο σου ευχομαι να μη σου ξανατυχει.... Πραγματικα, δε θα ηθελα να περασω κατι τετοιο. Ευτυχως που σε ειχαν στο διαδρομο και οχι σε κελι. Και ευτυχως που ηρθε η κοπελα με το laptop κλπ και περασε η ωρα...
liapinio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εννοειται πως εγινε ακριβως ετσι ρε,δεν εχω λογο να πω ψεμματα...
Hamurabi Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Πωπω θα ταχα σπασει ολα απτα νευρα μου... αλλα και απτην αλλη δε μπορεις και να κατηγορησεις το αφεντικο αφου στοπε και συμφωνησες....
anthony_88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εννοειται πως εγινε ακριβως ετσι ρε,δεν εχω λογο να πω ψεμματα... Ναι ρε. Δε σε αμφισβητω...Οσο για το αφεντικο, νταξει αφου θα πληρωσει τα εξοδα δικαστηριου παλι καλα...
kx5 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τραγική εμπειρία... ειδικά ο μπάτσος που σου έκανε μαγκιές. Προσωπικά αν το υποψήφιο αφεντικό μου ζητούσε να περάσω αυτόφωρο για το μαγαζί δεν θα έπιανα δουλειά εκεί.
omnislash Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ια δουλεια δεν ξαναπαω,το αφεντικο μου ειπε οτι τα εξοδα του δικαστηριου θα τα αναλαβει αυτος,με πληρωσε 40 ευρω,αλλα δεν μου εδωσε τα 100 που ειναι για το αυτοφωρο(μου ειπε οτι θα με παρει σημερα τηλ αλλα τπτ) Πίέσε τον τον αλήτη.Εσύ τι να κάνεις δουλειά ήθελες να βγάλεις το ψωμί σου αυτός φταίει που έπαιξε μαζί σου.
revil Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 μα του το ειπε απο την αρχη ρε παιδια.με δικη του ευθυνη λοιπον επαθε οτι επαθε. τραγικη εμπειρια παντως,πραγματι
kostastnt Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έκανες αυτόφωρο με laptop(!), έξω από κελί(!!) και με την κοπελιά σου(!!!)??? Αυτό ήταν ταξιδάκι αναψυχής... Όταν με πήγαν αυτόφωρο για μια φασαρία που έγινε, 16 ώρες στο κελί και μόνο τσιγάρα μου έδωσαν... Και επισκέψεις από τα 3-4 μέτρα ΧΩΡΙΣ επαφή...
joef_gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 (ειχε ασυρματο δικτυο αλλα ηταν κλειδωμενο). παντως εισαι τυχερος που την εβγαλες μονο ετσι! παλι καλα!τουλάχιστον πηρες και μια εμπειρια να μην μπλεξεις με τιποτα τετοια ξανα!
kirimis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ρε φιλε, που πας να πιασεις δουλεια? και μαλιστα εν γνωση σου... Αν λερωσεις το ποινικο μητρωο, ουτε ΟΤΕ ουτε τιποτα δεν θα μπορεσεις να ξανακανεις. Θα σε κυνηγαει μια ζωη... Τεσπα, καλα ξεμπερδεματα και οσο το δυνατον ποιο αναιμακτα...
MrSeanKon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Σωστα το ειπε ο kirimis πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε. Το λεει κι ο Νικολαιδης σε ενα ρεμπετικο "και μητρωο καθαρο". Τεσπα δε νομιζω να εχει ο φιλος μας τιποτε ντραβαλα. Η ρετσινια κυριοι δε βγαινει ευκολα. :?
liapinio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παιδια εχετε δικαιο σ αυτο.Το μονο που φοβαμαι ειναι μη γινει καμια βλακεια με το ποινικο μητρωο.Αλλα απο οτι εχω μιλησει και με δικηγορο δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Εγω διωκομαι για πλημμελημα και θα αθωοθω...Πλεον ειμαι φακελομενος + το οτι θα ταλαιπωρηθω με τα δικαστηρια(συνηθως περνουν αναβολες).Καλυτερα 30 ευρω και servis...ΜΑΚΡΙΑ!!!
Fidelio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ...εγώ αυτό που δεν καταλαβάινω είναι γιατί έπρεπε να σε μαζέψουν και να μην κάνουν απλά μια μύνηση στον ιδιοκτήτη ; Για να το εξηγήσει κάποιος αυτό ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.
kage Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εδω αθωονονται οι μονιμοι αυτοφορακιδης εσυ δεν θα αθωονωσουν? για τα ματια τ κοσμου γινεται η ιστορια...ενας υπευθυνος αυτοφωρο κ δικηγορος κ εξω απ οσο ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.