Προς το περιεχόμενο

Διαχωρισμός αγγελιών

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να έχει συζητηθεί είτε εδώ είτε αλλού.

Αλλά ...

πήγα να χαζέψω λίγο τις αγγελίες για pc και έβλεπα μπόλικες για κινητά.

Αν ήταν χωριστά θα ήταν πιο βολικά.

Νομίζω ότι το όλο θέμα βρίσκεται στο αν η ποσότητα των αγγελιών επιτρέπει ή επιβάλει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Αν και δεν έχει τύχει ποτέ να κάνω συναλλαγή, κοιτάω κι εγώ συχνά-πυκνά τις αγγελίες και συμφωνώ με την αναγκαιότητα του διαχωρισμού.

...Νομίζω ότι το όλο θέμα βρίσκεται στο αν η ποσότητα των αγγελιών επιτρέπει ή επιβάλει κάτι τέτοιο.

Σε 1η φάση, δύο κατηγορίες: «PC hardware» και «Λοιπά» δε θα μοίραζαν σχεδόν ισόποσα τις αγγελίες...;

Δημοσ.

Pera apo to diaxorismo genikotera tha eprepe na ginei kati me tis aggelies kai to insomnia.

Merikoi to exoune dei megalo pazari edw mesa.

Yparxoune users pou den exoune kanei oute ena post pera apo aggelies.(tyxaio paradigma, uparxoune kai aloi polloi tetioi)

Episis einai para polly spastiko sta RSS feeds na blepeis sinexeia aggelies.

Oi aggelies uparxoune gia na eksipiretoune kai oxi gia na ginontai autoskopos se kapoious gia na kanoune register sto insomnia.

Prepei na to kanete opws paliotera kai access stis aggelies na exei mono kosmos o opoios exei kapoio sevasto arithmo posts h diarkeia active zwhs sto forum. ektos kai an thelete na to kanete pazari edw mesa opote paw paso.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν αρκετές σκέψεις για τις αγγελίες, ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις ιδέες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω και προτείνω.

Αυτός που βάζει την αγγελία, ας κάνει τικ σε κάποια κατηγορία.

Ωστε εγώ που βλέπω , τις βλέπω όλες μαζί ή διαλέγω είδος.

Κατά κάποιο τρόπο "λογική torrents".

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
υπάρχουν αρκετές σκέψεις για τις αγγελίες, ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις ιδέες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. :)

Τελικά τι σκέφτεται η διαχειριστική ομάδα του ινσόμνια για το θέμα.

Θα γίνει κατηγοριοποίηση?

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά τι σκέφτεται η διαχειριστική ομάδα του ινσόμνια για το θέμα.

Θα γίνει κατηγοριοποίηση?

Η διαχειριστική ομάδα του forum σε ευχαριστεί για την υπενθύμιση. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...