Προς το περιεχόμενο

Vista Reset Password

xristos100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του κωδικού χρήστη στα vista..

Ένα φιλαράκι μου την πάτησε με τον HP-Pavilion 9000dc και τώρα τρέχουμε...

Thanks!!

Δημοσ.
floppy exei? an nai , se allo PC me VISTA ftiakse mia disketa etsi...

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/5bf12a40-12b5-4ca8-87c3-7741adbd15841033.mspx

kai password to boulo

στη σελιδα που δινεις αναφερει "removable media such as usb or cd" οποτε και floppy να μην εχει κανενα προβλημα.

να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα.δηλαδη αν το δικο μου pc πεσει σε υποπτα χερια,φτιαχνει ο αλλος το CD του στον δικο του PC και ερχεται και κανει reset τον δικο μου κωδικο???:evil::evil::evil:

ειμαι και αγουροξυπνημενος...

Δημοσ.

Aν σου κάνουν reset password, οταν επιστρέψεις στο pc θα καταλάβεις οτι αυτό έγινε, και κάποιος σκάλιζε το pc. To νέο σου pass θα ειναι κενό ή κάτι άλλο, αλλα σίγουρα δεν θα είναι ίδιο με το παλιό.

αν δε σου αρκεί αυτό, θελεις άλλα μέτρα προστασίας πέρα απο το win password.

Αν κάνεις κρυπτογράφηση αρχείων μεσα απο τα windows, οποιος μπεί, δεν θα μπορεί να διαβάσει τα αρχεία (κάποια επιλεγμένα folder οπως my documents, favorites, κλπ),

αλλα πρέπει να κρατήσεις backup των κλειδιών αλλιώς ,τη στιγμή που θα γίνει το password reset, και εσύ θα τα χάσεις τα αρχεία. Με το να επαναφέρεις το παλίο pass δεν λύνεται, Δεν θα τα ανοίγει.

Γι αυτό το windows encryption δεν το συνιστώ. Μέρφυ: Ακριβώς τη μέρα που θα χρειαστείς το backup, εκεινη την ημέρα δεν θα το βρίσκεις (δεν το δημιουργησες καθόλου, ξεχασες που ειναι, χάλασε η δισκέτα, ειναι ασυμβατο με κάτι και δεν παίζει το restore, κλπ, κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...