Max68 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με το αντιγραφικό μου NEC 3520A. Μέχρι τώρα έχω αντιγράψει εκατοντάδες DVD ανεξαρτήτου μάρκας με αυτό και το Nero (6.6.0.2), αλλά από χθες μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα ο Nero με το data verification. Ενώ αντιγράφει το DVD την ώρα που φτάνει σε ένα ορισμένο ποσοστό κολλάει εκεί για ώρες χωρίς να κάνει επαλήθευση (μια φορά μου ανέφερε κάποια λάθη). Στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του firmware του NEC (3.07) χωρίς να δω κάποιο αποτέλεσμα. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
blackstar Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Yparxei mia apli (bareti omos) lisi, mporeis na kaneis copy paste ta dedomena sou apo to dvd ston disko, an antigrafoyn ola tote eisai ok, enalaktika mporeis kai na dokimasis me to nero cd/dvd speed na kaneis ena transfer rate teast.
datanet Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με το αντιγραφικό μου NEC 3520A. Μέχρι τώρα έχω αντιγράψει εκατοντάδες DVD ανεξαρτήτου μάρκας με αυτό και το Nero (6.6.0.2), αλλά από χθες μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα ο Nero με το data verification. Ενώ αντιγράφει το DVD την ώρα που φτάνει σε ένα ορισμένο ποσοστό κολλάει εκεί για ώρες χωρίς να κάνει επαλήθευση (μια φορά μου ανέφερε κάποια λάθη). Στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του firmware του NEC (3.07) χωρίς να δω κάποιο αποτέλεσμα. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Αλλαξε το καλωδιο του drive (σε 80pin). 2 Ευρω κοστος. Και εμενα οπως εγραψα πιο πριν, κολλησε ακομα κ οταν διαβαζε μια ταινια κ την εκανε Rip στο σκληρο.
Max68 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια, παρόλα τα τρικ το πρόβλημα παρέμενε και μετά από πολλές προσπάθειες αφού απεγκατέστησα το Nero και έκανα καθαρισμό με το Clean tool του Nero προέκυψε κάποιο πρόβλημα με το AnyDVD (το σύστημα δεν μπορούσε να βρει τις συσκευές DVD). Αφού το απεγκατέστησα και αυτό, το σύστημα επανήλθε στα φυσιολογικά του. Ξαναφορτώνω το Nero και προσπαθώ να αντιγράψω κάποια αρχεία σε ένα DVD+ HP που αγόρασα πρόσφατα και αφού αντιγράφει τα αρχεία αρχίζει να τα κάνει επαλήθευση και φτάνοντας στο 83% σταματάει. Αποφάσισα να πετάξω την 25ντάδα και αγόρασα TDK για να δω μήπως φταίει το DVD και ότου θαύματος μέχρι στιγμής φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα
datanet Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Πατα κ κανα format....κ βαλε μονο τα βασικα προγραμματα κ το Nero για δοκιμη!
fits13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re pedes exw to optiarc 7173s kai polles fores to nero 7.9.6.0 mia exei to eikonidio gia to labelflash panw dexia mia den to exei ti sto kalo ginetai????? Mporei na diorthothei to sigegrimeno provlima kai an nai pws?
esertas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Αύριο πάω να πάρω αντιγραφικό.Τελικά τα NEC (OPTIARC) καλά είναι ή θα φάω κανένα παπά;
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Αύριο πάω να πάρω αντιγραφικό.Τελικά τα NEC (OPTIARC) καλά είναι ή θα φάω κανένα παπά; Εγω με το nec 7173 δεν εχω παραπονο. Το προτεινα και σε ενα φιλο μου και του δουλευει και αυτου αψογα.
DeathBoy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 LG 4 ever παίδες το έχω 2.5 χρονια στο άλλο μου pc και δεν έχει πάθει τίποτα και στο καινούργιο θα βάλω LG-DVD Recorder αρκετά απο τα μέσα που βγάζει η nec έχουν πρόβλημα όπως το nec dvdv rom ενός απλου υπολογιστή.
Psycho13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 LG 4 ever παίδες το έχω 2.5 χρονια στο άλλο μου pc και δεν έχει πάθει τίποτα και στο καινούργιο θα βάλω LG-DVD Recorder αρκετά απο τα μέσα που βγάζει η nec έχουν πρόβλημα όπως το nec dvdv rom ενός απλου υπολογιστή. Μη λεμε και οτι θελουμε!!!Μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που λες???Διοτι πολλοι κατοχοι nec dvdrecs ειναι υπερευχαριστημενοι και χωρις προβληματα....(αναμεσα τους και εγω με 2 recorders..)
DeathBoy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μη λεμε και οτι θελουμε!!!Μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που λες???Διοτι πολλοι κατοχοι nec dvdrecs ειναι υπερευχαριστημενοι και χωρις προβληματα....(αναμεσα τους και εγω με 2 recorders..) Φίλε εμένα όλοι μου οι γνωστοί έχουν LG όπως κι εγώ και είμαστε υπερευχαριστιμένοι.LG
proximagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 exw to Nec 7173a kai exw na pw ena pragma: EINAI MAPA! mou ebgale power calibrator error stous 4 mines kai to sizitisa me sinadelfous mou kai etyxe na exoun alloi 2 to idio kai exoun to idio akribos problima! mallon itan i partida. twra tha to paw piso na doume an tha to allaksoun, allios tha to petaksw kai tha parw i LG i Plextor. exete na protinete tpt?
blackstar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ta plextor pleon einai nec/pioneer (ektos an breis 755 h 760) kai overpriced, afoy den emines eyxaristimenos me to 7173 (to exw kai einai mia xara) pare ena lg h42L na kaneis thn doyleia soy, to exw kai einai kalo, alla 8a sou protina na mhn grafeis cd-r pano apo ta 16x(ypopsin to nec einai apo ta korifaia gia cd-r).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.