iliasf Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εχω Ψαξει Αρκετα.δεν Βρισκω Τιποτα.επηξα. Κατεβασα Ενα Αλλο Calculator Τησ Microsoft. Που Ειναι Το Αλλο: Οεο:
iliasf Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έκανα format. Βρήκα και το sndvol32.exe να λείπει. Το έκανα exctrac από το cd των XP. Σε κάποιες επαναφορές συστήματος είχα ρύθμιση του ήχου και σε κάποιες όχι. Με το calculator τίποτα.Πουθενά.
teo64x Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ...Δηλαδή έκανες format επειδή δε δούλευε η Αριθμομηχανή; Θαυμάζω το κουράγιο σου...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ...Δηλαδή έκανες format επειδή δε δούλευε η Αριθμομηχανή; Θαυμάζω το κουράγιο σου... Αυτό λέω και εγώ.
DrFreeman Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ...Δηλαδή έκανες format επειδή δε δούλευε η Αριθμομηχανή; Θαυμάζω το κουράγιο σου... Mερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να αντέξουν την παραμικρή δυσλειτουργία στο σύστημα τους
Mariosxaniaomg Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Mερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να αντέξουν την παραμικρή δυσλειτουργία στο σύστημα τους Είμαι ένας από αυτούς αλλά να μου λέγε έχω λιγότερα 5 fps στο αγαπημένο μου παιχνίδι η κάτι άλλο οκ όχι για το calc.Αλλά μπορεί να είχε και άλλα προβλήματα.
Stavros_Ribo Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Εκτός από την αριθμομηχανή των windows υπάρχουν και άλλες αριθμομηχανές άλλων εταιρειών και καλύτερες. Ψάξε λίγο στο google και κάτι θα βρεις.
iliasf Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Φίλοι μου, επειδή είμαι fan των cracked and freeware apps. θεώρησα ότι το AVAST βάρηνε αρκετά όπως και το WINDOWS ADVANCE CARE2 έφτασε σε σημείο καμπής.Οπώτε 3 και κάτι ώρες για φρεσκάρισμα, χαλάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.