nikoskourtis Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εχω 2 μηνες που μιλαω μαζι τους για να μου στειλουν επιτελους ενα σωστο λογαρισμο. Ειχα dsl cube και εληξε το προπληρωμενο στις 23/1/2007. Μπηκα σε αοριστου και με χρεωναν 38 ευρω το μηνα για 1024/256 παρολο που στο site της εταιριας το εχει 22 ευρω. 2 μηνες στο τηλεφωνο τους φαινονται λογικα οσα λεω αλλα ο λογαρισμος παλι ειναι 38 ευρω. Το αποτελεσμα ειναι οτι μεχρι 31/3/2007 που διεκοψα μαζι τους με ειχαν χρεωσει συνολικα 86 ευρω (2 μηνες και 8 μερες). Δεν πληρωσα και τους πηρα τηλεφωνο να τους υπενθυμισω να στειλουν λογαρισμο για να εξοφληθουν με χρεωση 22 ευρω το μηνα. Το αποτελεσμα ηταν να παρω ενα νεο λογαρισμο με 14 ευρω για τις υπηρεσιες internet απο 12/3 μεχρι 31/3 παρολο που στον προηγουμενο ειχαν βαλει υπηρεσιες internet απο 1/3 εως 31/3 38 ευρω. Συνολικα εγιναν 100 ευρω Σημερα παιρνω να ρωτησω τι γινεται για να τους εξοφλησω τελος παντων. Τους εξηγουσα απλα οτι 22 ευρω το μηνα για 2 μηνες και 8 μερες βγαινει 50 ευρω. Του φαινοταν λογικο του υπαλληλου. Μου ειπε θα το ψαξει και θα με παρει τηλεφωνο. με πηρε να μου πει οτι αν πληρωσω θα μου πιστωθει επιστροφη 23 ευρω. Ρωταω απο ποιο ποσο θα ειναι η επιστροφη και μου απανταει οτι θα ειναι απο τα 100 ευρω. τα παιρνω και του λεω οτι θα πληρωσω οταν τα βρουν με το λογιστηριο αλλιως θα κανω καταγγελιες στις διαφορες ανεξαρτητες αρχες. Μετα απο καμια ωρα με παιρνει μια κοπελα απο 13880 και μου λεει: αν μεχρι την παρασκευη δεν πληρωσεις 100 ευρω στην εταιρια μας θα προχωρησουμε στις διαδικασιες εισπραξης. Τα παιρνω κανονικα. Δεν ακουγε τιποτα, ελεγε τα δικα της. Σε καποια φαση ρωταω ποσο ειναι η χρεωση το μηνα για 1024/256. Μου λεει 38 ευρω το μηνα επι 2 μηνες και 8 μερες = 100 ευρω (δε βγαινει τοσο απλα τοσα θελουν γιατι διπλοχρεωσαν απο 12/3 εως 31/3). Της λεω στο site λεει 22 ευρω ο μηνα και ειναι σε ολους γνωστο οτι το 1024/256 ειναι σε αυτη την τιμη. Μου λεει: ωραια τοτε θα πληρωσεις 22ευρω επι 4 μηνες. Ποιοι ειναι οι 4 κοπελα μου; Ολος ο Γεναρης + Φλεβαρης + Μαρτης + Απριλης. Μα μεχρι 23 γεναρη ειναι προπληρωμενο και 31 μαρτη κοπηκε η συνδεση. Μου απαντησε πως οτι και να κανω θα πληρωσω 4 μηνες με 22 ευρω το μηνα. Την εστειλα και το εκλεισα....
takeda Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ........αύριο το πρωί φτιάχνω κύκλωμα να καταγράφει τις συνομιλίες μου... άει σειχτήρ τα πήρα
gf030 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ........αύριο το πρωί φτιάχνω κύκλωμα να καταγράφει τις συνομιλίες μου... άει σειχτήρ τα πήρα Μπορεις να ποσταρεις εδω σχεδιακι και υλικα?
karkalos314 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Sou ta spane kanonika... Eprepe na xeis lefta kai kana dikigoro...
eliask Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Kala oi typoi einai pantelos asxetoi ma edelos asxetoi.Ta idia ekanan kai se mena peripou.Gia mia epistrofi xrimaton (259 euro) gia ypiresies pou proplirosa kai pote den energopoiithikan eprepe na perno til gia 2.5 mines na vrizomai mexri pou sto telos esteila kataggelia stin EEET.Paidia oi typoi einai padelos ASXETOI.......
pankou Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έχω κάνει αίτηση για το telefonet 1024 στη vivodi και πλησιάζει τους 3ης μήνες η καθυστέρηση. το εντυπωσιακό είναι ότι κάθε φορά που τους πέρνω τηλέφωνο η τηλεφωνήτρια προσπαθεί να μου πει την πιο απίστευτη δικαιολογία. Τη μία μου λέει ότι άργησε η αιτηση μου να φτάσει στα κεντρικά, την άλλη ότι επειδή η γραμμη είναι isdn υπήρχε εκρεμότητα προς το είδος της γραμμής, την άλλη ότι περιμένουν τον οτε και γενικός με την παραμικρή ευκαιρία απο τα λεγομενά μου μπορούν να βγάλουν δικαιολογία. Σκέυτομαι να ακυρώσω την αίτηση μου.
eliask Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 einai ayto pou exoun pei polla meli sxetika me tin oikoniki kalypsi pou dinoun oles oi etaireies ( oi perissoteres toulaxiston ) kai eno ola fainontai kanonika esy perimeneis 3-4-5 mines legontas sou diafora apithana......
Hlapatsas Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Φίλε nikoskourtis μην μασήσεις και μην υποχωρείς. Ακούς εκεί "ε θα πληρώσετε 4 μήνες επί 22"!Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Bluenatic Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτήν την... εταιρεία; είναι τόσο άσχετοι και τόσο ψεύτες που απορώ πως έχουν ακόμα πελάτες. μην παρασύρεστε από τις "καλές τιμές" τους. θα τα πληρώσετε αλλιώς.
manic Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ΕΛΕΟΣ εγω λεω να στειλεις ενα γραμμα παραπονων σε εγκυρα περιοδικα (πχ. RAM,PC MAGAZINE κτλ.) ετσι εκανε ενας φιλος μου που ειχε προβλημα παρομοιο προβλημα.
nikoskourtis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μαλλον θα το κανω. Καθε φορα που τους ζηταω να μου στειλουν εγγραφως αναλυτικα τη χρεωση καθε μηνα και πως βγαινουντα 100 ευρω που μου ζητανε μου απαντουν οτι μονο τηλεφωνικα μπορει να γινει κατι τετοιο. Σιγα μη μου δωσουν στο χερι και εγγραφες αποδειξεις για τις αυθαιρεσιες τους.
inhumanitas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε μάγκες εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την Vivodi. Το πακετο dsl 1024/256 εληξε στις 23/3/2007 και συνεχισα με αοριστου, ο πρωτος λογαριασμος που μου ηρθε με χρεωνη απο 1/4/2007 εως 30/4/2007 49 EURO. Ακομα δεν εχω παρει τηλ. να δω τι θα μου πουνε αλλα σιγουρα θα διακοψω. Απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα του nikoskourtis ειναι πολυ κλεφτες και δεν βλεπω να βγαινει ακρη ωστε να παρουμε πισω τα λεφτα μας.Οποτε αστους να τα φανε σε φαρμακα..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.