Gaou Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν φταίει το mobo για το stepping της cpu . αλλά κακό stepping και επίσης mobo όχι oc\able κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. το Mobo με ενοχλεί ( στην συγκεκριμένη ) γιατί δεν μπορώ να δώσω ρεύμα στην agp.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 1) ΠΟΤΕ δεν δινουμε ρευμα στην agp απο το mobo. Δεν κερδιζεις κατι (ουτε εαν ανεβασεις το agp clock). 2)Ειναι mobo των 50? και εχει PCI-express κανονικη, SATA, SATA2, και 4 θεσεις ddr, pci-x και pci slots,8 ξεχωριστα καναλια ηχου, AGI θυρα, και υποστηριζει και ΟΛΟΥΣ τους s939 επεξεργαστες, ΑΑ και να αναφερω οτι τον 3500+ μου απο 2,6Ghz που το πηγαιναν προηγουμενες μητρικες και nforce, αυτη τον πηγε 2,75GHz. Το μονο κακο ειναι οτι δεν δινει πανω απο 1,45volt στη CPU, αλλα λυνεται κι αυτο με ενα voltmod.
Gaou Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 χωρίς να βγούμε απο το θέμα και φάμε κανένα κράξιμο ..... στο DFI είχα δώσει 1.6v στην agp και η κάρτα δούλευε πολύ καλύτερα ( μου φαινότανε ποιο σταθερή ). πολλές φορές εδώ ξεκινάει ο υπολογιστής και δεν δίνει η κάρτα καθόλου σήμα στην οθόνη ....??????? εν πάσι περιπτώση . το voltmod το έχω κάνει αλλά έχω πρόβλημα στις μνήμες όπου με λίγο παραπάνω ρεύμα μπορούν να φτάσουν τα 220mhz πράγμα που εδώ δεν γίνεται. αυτά .
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δοκίμασες με μικρότερα timing όντως το Agp Voltage είναι άλλη ιστορία για της agp 4x/8x νομίζω από εκεί δεν ρυθμίζεις το ρεύμα που θα φάει η κάρτα σου στον πυρήνα της
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 στο DFI είχα δώσει 1.6v στην agp και η κάρτα δούλευε πολύ καλύτερα ( μου φαινότανε ποιο σταθερή ). Το ''μου φαινοτανε'' δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Κι εμενα εδω στα 2,55 απο 2,2 GHz ο επεξεργαστης μου φαινοτανε πολυ πιο μαπα σταθερος απο οτι στα nforce και χαμηλωσα το HT link οπως μου το προτειναν, και ενω δεν εχασα σε επιδοσεις (επειδη ανεβηκε παλι λιγο του overclocking το HT LINK), τον πηγα 2,75Ghz χωρις καν να ανεβασω vcore (δεν παει και πιο πανω...). Τωρα δεν ξερω που χρησιμευει το να ανεβαζεις ΓΕΝΙΚΑ το voltage της καρτας. Μονο προβληματα μπορει να φεριε αυτο, καθως ολα τα συστηματα της ΥΠΕΡλειτουργουν προσπαθωντας να τροφοδοτησουν σωστα τον πυρηνα και τις μνημες της καρτας, των οποιον το ρευμα παραμενει τελικα ιδιο... Ενω με αυξηση μονο του vcore και του ρευματος των μνημων, μπορεις να ελεγξεις ανετα και την ψυξη σε εκεινα τα συγκεκριμενα σημεια! Μονο να την καψεις μπορεις ετσι και τιποτα αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.