Προς το περιεχόμενο

Απο Agp σε Pci-express

Gaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω ένα asrock dual sata το οποίο πάνω του φοράει μία x800gto 256 ddr2 (R480 agp version) και flash-αρισμένη στα 16pp.

Υπάρχει μάλλον η δυνατότητα να μπορέσω να την αλλάξω και να πάρω μία σε pci-e .

Αυτό θέλω να το κάνω γιατί υπόψιάζομαι ότι ο controller του asrock σε agp δεν τα πάει καλά και φρενάρει το σύστημα .

και

γιατί σκέφτομαι ότι ίσως με 100?-130? ίσως να βρώ κάτι καλύτερο .

Αν έχετε κάτι να προτείνετε σαν κίνηση ευχαρίστως να ακούσω .

Επίσης αξίζει τον κόπο να μπώ σε αυτήν την διαδικασία ( άν τελικά το pci-e στο Asrock dual sata είναι καλύτερο και άν βρώ μία κάρτα αρκετά πιο γρήγορη ...?????)

Το δεδομένο είναι ότι αγαπάω τα chip της ΑΤΙ καθότι ότι δοκίμασα σε nvidia δεν μου άρεσε σε απόδοση πάνω σε cad programs.

Να είστε καλα παίδες....!

• Moderators
Δημοσ.

X1800XT here, σε DUAL SATA2, μια χαρά παει, δεν εχει προβλημα! Δεν περιοριζεται. Ειναι κανονικο pci-x.

Δημοσ.

thx φίλε για την πληροφορία .

είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα τα πήγαίνει καλύτερα σε pci-x . το θέμα έιναι όμως να βρούμε και μία καρτούλα στην τιμή που είπα.

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι εαν συμφερει απο Χ800ΧΤ (φλασαρισμενη εστω), εαν θα εχεις αυξηση επιδοσεων ή οχι με καποια pci-x καρτα των 130?..

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδες για τις ανταποκρίσεις σας ( αμεσότατες ).

delirium πολύ σίγουρο σε κόβω για την διαφορά απόδοσης....!!!!!!!!!!

είσαι τόσο σίγουρος ?

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η sapphire υποστηρίζει open gl 1.5 ενώ η x800gto open gl 2.0 ( λαλακία είπα ? )

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και εδω gaou και κρινεις καλυτερα...

Γνωμη μου πως δεν αξιζει η μεταβαση σε καμια καρτα σε αυτη την κατηγορια τιμης...

Ουτε καν σε 1950pro.

Παντως στην θεση σου με τοσο κυριλε καρτουλα θα περιμενα να τσιμπησω μια(κανενα 3μηνο το κοβω) dx10 οταν οι συγκεκριμενες θα βγαζουν πανω απο 50% διαφορα σε σχεση με την 800xt με τιμες στα 130..

Δημοσ.

Eimai sigouros gia tin 1650XT, giati perimena na tin vgaloun se (logiki) agp, alla :evil: :evil: :evil:

Kalyteri apo tin 7600GT, malista nomizo pos kai me 7600GT tha eixes kapoia veltiosi..!

- - - - - - - - - - - - -

Psaxe ligo se reviews 1650XT & 7600GT

sosti kai i anamoni giati opos lei to rito:

"to pc kai *ouni, theloune ypomoni" :-)

Δημοσ.

opws ta leei o topos. an thes na deis diafora klokare ton epeksergasti soy. aytos se kovei. idika an exeis 3000+. dwstoy ena +15% pantelws afova.twra gia parapanw thelei ligo psaksimo.

Δημοσ.
Eimai sigouros gia tin 1650XT, giati perimena na tin vgaloun se (logiki) agp, alla :evil: :evil: :evil:

Kalyteri apo tin 7600GT, malista nomizo pos kai me 7600GT tha eixes kapoia veltiosi..!

Psaxe ligo se reviews 1650XT & 7600GT

:-)

Mια βγαινει λιγο καλυτερη η μια, μια η αλλη...

Ακομα και καλυτερη να ειναι στην τελικη η 1650xt πρακτικα θα ειναι μη αντιληπτη η συγκεκριμενη διαφορα σε gamming.

Οποτε σιγουρα δεν αξιζει τα 25+ευρω απο την 7600gt..

(Για να μην παρεξηγηθω.Σε αντιστοιχη περιπτωση 7600gs με 7600gt αξιζει να δωσεις τα 20? διαφορα γιατι εχει και την αντιστοιχη διαφορα σε αποδοση...)

Δημοσ.

Ektos apo ton epexergasti sou -an den kano lathos!- i motherboard periorizei to 16X se 4X, opote kati ligo xanetai kai ekei, idios me megalosximes (!) vga :mrgreen:

Perimene ligo, na fane tin sfaliara tous oi times kai pigaineis se epiloges epipedou/apodosis 1950Pro, kainourgia i used giati tha doume na "skotonoun" polles logo DX10 :twisted:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nai, me tin 7600GT sta 97 euro, den axizei i diafora tous :twisted:

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=8894&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=221&key=f1c0b2f568a7dff311d48f1df7962db6&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Gmt, milane ta apothimena mou... Prepei na pao se PCX!!

Δημοσ.

παιδιά το έπιασα το υπονοούμενο.....!!!

θα περιμένω λίγο ακόμα και είδωμεν . η μαλακία είναι το moherboard στην συγκεκριμένη.

τον επεξεργαστή μου ( opteron 175 ) τον έχω στα 2500mhz απο 2200 default.

είναι απο τα stepping που δεν ανεβαίνουν παραπάνω.

• Moderators
Δημοσ.
Ektos apo ton epexergasti sou -an den kano lathos!- i motherboard periorizei to 16X se 4X, opote kati ligo xanetai kai ekei, idios me megalosximes

Κανεις λαθος!

Το AGP στη συγκεκριμενη ειναι AGI, το pci-x ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ!

Σου μιλαει χρηστης της.

Α και τι εννοεις Gaou επειδη ειναι κακο το stepping του CPU, φταιει το μαδερμποαρντ?

Δημοσ.

όχι απλά αν ο cpu έχει κακό steping δεν πρόκειται να ανεβεί ποτε αρκετά σε οποιο board και να μπει

για vga Gaou και εγώ θα σου πω ότι είπαν και οι άλλοι κανε λίγο υπομονή θα βγούν και τις άλλοι κάρτες και οι τιμές θα κάνουν μακροβούτια

οι μεταχειρισμένες θα κλαίνε για τις δολοφονίες τους κλπ και εγώ τώρα στην αναμονή είμαι να τσιμπήσω καμια καλή pci-x (8600gt) για τον P4 ( 478 )

Delirium σε αυτήν που έχω εγώ τώρα είναι κανονικά 16x πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...