Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.δεν νομιζω να τ ειπαν για οnline gaming αλλα επειδη κατεβασε τα παιχνιδια.εκτος κ αν επαιξε ονλινε με blacklisted key Επειδη κατεβασε παιχνιδια/ταινιες.Και ο Lucretius,ο οποιος ειναι ο δευτερος που πηρε αντιστοιχο mail(και το εκανε quote στο post#16)ελαβε αντιστοιχο mail,για μια ταινια που ειχε κατεβασει.Ξερω πως χρησιμοποιει private trackers τωρα.Δεν ξερω αν χρησιμοποιουσε εκεινη την περιοδο. Το βραδυ θα μας διαφωτισει.
Lucretius Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Η ταινία για την οποία μου έστειλαν το mail είναιη μόνη που κατέβασα από public tracker, μόνο και μόνο επειδή δεν την έβρισκα αλλού. Και ενώ από πολυ νωρίτερα είχα λιώσει και τους private, και το rapidshare. Κατα την γνώμη μου, αν και δεν είμαι γνώστης, μάλλον τσίμπησαν τις ip όσων κατέβαζαν την συγκεκριμένη ταινία και έστειλαν μαζικά από ένα mail στους παρόχους. (για την ιστορία έχω ενεργοποιημένο το encryption και το Ip filter στον Azureus και απενεργοποιημένο το dht.
S2Katana Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δε θυμαμαι αν το ανεφερες, αλλα πριν ποσο καιρο κατεβασες την ταινια και μετα απο ποσο καιρο σου ηρθε το mail?
Lucretius Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φεβρουάριο την ταινία (που δεν είναι και τελευταία κυκλοφορία) και το mail ήρθε προχθές. (Μιλάμε για φοβερή εγρήγορση!)
S2Katana Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ε προφανως η συγκεκριμενη ταινια παρακολουθιοταν απο καποιες Αρχες και εσταλη μνμ-παρατηρηση σε οσους την κατεβασαν.Εξ'ου και η καθυστερηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.