Προς το περιεχόμενο

ΝΟΚΙΑ φορτιστες-μπαταριες Ερωτηση...

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω δυο κινητα το 6630 κ το 2626 κ τα δυο εχουν τον την ιδια μπαταρια BL-5C αλλα διαφορετικα μοντελα φορτιστων(ACP-7E k AC-2E)...

Ξερει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες κ αν μπορω τελικα να φορτιζω κ τα δυο κινητα με εναν φορτιστη;Ποιος ειναι ο καλυτερος απο αποψη σωστης φορτισης;

Δεν με ενδιαφερει το ποιος ειναι πιο γρηγορος...

Ευχαριστω πολυ!!!

P.S:Γενικα βλεπω οτι ενω ολα τα κινητα νοκια ενω εχουν το ιδιο βισμα για φορτιστες αλλαζουν συνεχεια τα μοντελα φορτιστων ακομα κ στα μοντελα που εχουν τον ιδιο τυπο μπαταριας...γιατι ολο αυτο το μπερδεμα;

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις ποσα mAh δινει ο ενας στα ποσα βολτ, και ποσα mAh ο αλλος και επισης στα ποσα βολτ.

Επισης, πρεπει να δεις την χωρητικοτητα της καθε μπαταριας (σε mAh επισης).

τα χαρακτηριστικα των φορτιστων ειναι πανω τους γραμμενα.

Δημοσ.

Ο τυπος μπαταριας ειναι ιδιος κ για τα δυο κινητα BL-5C(Lithium-Ion 850 mAh)...

Tωρα οι φορτιστες ο ενας ειναι ο ACP-12E με Output: DC 5.7 V / 800 mAh(Νοκια 6630) k ο αλλος ειναι ο AC-2E με Output: DC 5.3 V / 500 mAh(Νοκια 2626) παιζει κ ενας παλιος ο κλασικος που εχουν σχεδον ΟΛΑ τα NOKIA o ΑCP-7E με Output: DC 3.7 V / 350 mAh.

Aπο οτι ρωτησα καποιον μου ειπε οτι ΟΛΟΙ κανουν απλα αλλαζει ο χρονος φορτισης απο φορτιστη σε φορτιστη...

Δημοσ.

Ο ένας είναι ο "κανονικός" (ο 500mAh) κι ο άλλος είναι ο "επαγγελματικός" που ουσιαστικά δεν έχει καμία διαφορά απ' το να φορτίζει πιο γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...