Cyngus X-1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Paidia kalispera prospatho apo to mesimeri na valo to kainoyrgi kubuntu kai eno kano install meta to restart kolaei den den kanei tipota ti ginete? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πού κολλάει; Σου βγάζει κάποιο μύνημα; Αν ναι, τι; Ποια έκδοση kubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kolaei otan telionei h egatastasi kai zitaei restart vgainei h ithoni pou leei kubuntu kai ekei kolaei einai h teleutaia ekdosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 καρτα γραφικων? ati φανταζομε ε?προσπαθησε να μπεις απο recovery console και πες μας αν σου βγαλει κανα αναφορα σφαλματος.δοκιμασε να δωσεις απο εκει sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg και στον wizard που θα εμφανιστει πατα enter η ok σε ολα και οταν τελεωσει δωσε exit να δεις αν μπορεις να μπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 καρτα γραφικων?ati φανταζομε ε?προσπαθησε να μπεις απο recovery console και πες μας αν σου βγαλει κανα αναφορα σφαλματος.δοκιμασε να δωσεις απο εκει sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg και στον wizard που θα εμφανιστει πατα enter η ok σε ολα και οταν τελεωσει δωσε exit να δεις αν μπορεις να μπεις Οχι Nvidia εχω δεν ξεκιναει με τιποτα τωρα κατεβαζω το ubuntu ελπιζω μην εχω τα ιδια προβληματα εχω τα suse 10.2 αλλα ωρες ωρες με δυσκολευουν ειμαι πολυ αρχαριος στο Linux και ελπιζω με το ubuntu να δω λιγο φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.