Προς το περιεχόμενο

Resize σε κινούμενες gif εικόνες.

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ακούστε το πρόβλημά μου και αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα ήμουν πολύ ευγνώμων, θέλω να εισάγω σε διάφορα forums κινούμενες εικόνες gif που έχω ανεβάσει στο imageshack, στην υπογραφή μου ή στο avatar, δυστυχώς όμως στα περισσότερα (τι περισσότερα σε όλα δηλαδή) το μέγεθος των εικόνων που πρέπει να εισάγεις πρέπει να είναι απελπιστικά μικρό. Όταν όμως μειώνω το μέγεθος μιας τέτοιας κινούμενης εικόνας gif (με οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν το κάνω), τότε το animation χάνεται και παύει να κινείται, άλλες φορές δε, δεν απεικονίζεται καθόλου με το resize ή αλλάζουν τελείως τα χρώματα, ότι και να γίνεται πάντως η εικόνα gif παύει να κινείται με την αλλαγή του μεγέθους και αυτό είναι πολύ εκνευριστικό.

Αν γνωρίζετε κάποιον τρόπο ή έστω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο οι εικόνες gif θα διατηρούσαν το κινούμενο μέγεθος μετά το resize......

Δημοσ.

Θυμήθηκα άλλο ένα το Beneton Movie gif μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.software.benetonfilms.com.

Όμως για να κάνεις σωστά την δουλειά πρέπει να έχεις και το VirtualDud που μπορείς να το βρεις στο site του Kastel.

Υπάρχει μια διαδικασία για να φτιάξεις αυτού του είδους τις εικόνες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά, θα το τσεκάρω σε όλα αυτά τα προγράμματα και ελπίζω να βρω μια λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...