liapinio Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδια, προτείνετε μου καποιο βιβλίο με αρκετά παραδείγματα και ασκήσεις σχετικα με σχεδίαση αλγορίθμων...
omnislash Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τσέκαρε του sahni "δομές δεδομένων και αλγόριθμοι " και το "Αλγόριθμοι" του Πανεπιστημίου Πατρών.Αλλά μη τρλαθείς κιόλας.Το θέμα είναι να φτιάξεις εσύ τους δικούς σου αλγόριθμους.Δλδ προυποθέτει τρελή γνώση των μαθηματικών.
liapinio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ευχαριστω omnislash,με εχει φαει η τεμπελια!Εψαξα λιγο τη βιβλιοθηκη μου και βρηκα 3 βιβλια και σημειωσεις σχετικα με αλγοριθμους...
myle Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Συμφωνώ και επαυξάνω. Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, και σίγουρα αξίζει να του ρίξει κάποιος τουλάχιστον μια ματιά αν ενδιαφέρεται για τον τομέα.
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ego tha po kai to Algorithms by Sanjoy Dasgupta (Author), Christos H. Papadimitriou (Author), Umesh V. Vazirani (Author) epeidi einai kai o papadimitriou mesa
Theoxaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Κορυφαίο είναι το Introduction to Algorithms! Μόνο αυτό είναι το βιβλίο, όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες. Introduction to Algorithms by Thomas H. Cormen (Author), Charles E. Leiserson (Author), Ronald L. Rivest (Author), Clifford Stein (Author) Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η Βίβλος των Αλγορίθμων !!
tzekas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Νομίζω πως το βιβλίο : Introduction to The Design & Anaylis of Algorithms είναι πολύ καλό ( μας το πρότειναν στη σχολή ). Γράφτηκε αρκετά χρόνια πριν κι ακόμα διαβάζεται, και είναι αρκετά εύκολο. Μόνο που είναι στα αγγλικά και κοστίζει καμία 70αρα ευρώ. http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1064667&prid=702160
nick_csd Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 proswpika 8a elega oti einai to kalutero biblio na 3ekinhseis to : Introduction to Algorithms to opoio malista exei metafrastei sta ellhnika apo tis panepisthmiakes ekdoseis krhths. gia pio advanced 8emata meta pas se biblia tou ka8e tomea xwrista, dhl gia optimization 8emata uparxoun polla kala kai advanced biblia...
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Για μένα εξαρτάται και ποιος το κάνει το μάθημα.Αν πχ το κάνει ηλεκτρολόγος μηχανικός τότε καλό είναι να προσανατολιστείς σε βιβλίο με πιο πορογραμματιστική προσέγγιση.Αν το κάνει μαθηματικός απέκτησε γνώσεις διακριτών μαθηματικών και μετά παίξε μπάλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.