Προς το περιεχόμενο

Σχεδιαση αλγορίθμων-βιβλίο

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

προτείνετε μου καποιο βιβλίο με αρκετά παραδείγματα και ασκήσεις σχετικα με σχεδίαση αλγορίθμων...

Δημοσ.

Τσέκαρε του sahni "δομές δεδομένων και αλγόριθμοι " και το "Αλγόριθμοι" του Πανεπιστημίου Πατρών.Αλλά μη τρλαθείς κιόλας.Το θέμα είναι να φτιάξεις εσύ τους δικούς σου αλγόριθμους.Δλδ προυποθέτει τρελή γνώση των μαθηματικών.

Δημοσ.

ευχαριστω omnislash,με εχει φαει η τεμπελια!Εψαξα λιγο τη βιβλιοθηκη μου και βρηκα 3 βιβλια και σημειωσεις σχετικα με αλγοριθμους...

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, και σίγουρα αξίζει να του ρίξει κάποιος τουλάχιστον μια ματιά αν ενδιαφέρεται για τον τομέα.

Δημοσ.

ego tha po kai to Algorithms by Sanjoy Dasgupta (Author), Christos H. Papadimitriou (Author), Umesh V. Vazirani (Author)

epeidi einai kai o papadimitriou mesa

Δημοσ.
Κορυφαίο είναι το Introduction to Algorithms!

Μόνο αυτό είναι το βιβλίο, όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες.

Introduction to Algorithms

by Thomas H. Cormen (Author), Charles E. Leiserson (Author), Ronald L. Rivest (Author), Clifford Stein (Author)

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η Βίβλος των Αλγορίθμων !!

Δημοσ.

Νομίζω πως το βιβλίο : Introduction to The Design & Anaylis of Algorithms είναι πολύ καλό ( μας το πρότειναν στη σχολή ). Γράφτηκε αρκετά χρόνια πριν κι ακόμα διαβάζεται, και είναι αρκετά εύκολο.

Μόνο που είναι στα αγγλικά και κοστίζει καμία 70αρα ευρώ. http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1064667&prid=702160

Δημοσ.

proswpika 8a elega oti einai to kalutero biblio na 3ekinhseis to :

Introduction to Algorithms to opoio malista exei metafrastei sta ellhnika

apo tis panepisthmiakes ekdoseis krhths.

gia pio advanced 8emata meta pas se biblia tou ka8e tomea xwrista, dhl

gia optimization 8emata uparxoun polla kala kai advanced biblia...

Δημοσ.

Για μένα εξαρτάται και ποιος το κάνει το μάθημα.Αν πχ το κάνει ηλεκτρολόγος μηχανικός τότε καλό είναι να προσανατολιστείς σε βιβλίο με πιο πορογραμματιστική προσέγγιση.Αν το κάνει μαθηματικός απέκτησε γνώσεις διακριτών μαθηματικών και μετά παίξε μπάλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...