jamie155 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 pAlpha = &quantImageAlpha; if(!quantImageAlpha || *pAlpha) { .................... } έστω ότι quantImageAlpha είναι πίνακας με 0 ή 1 ... μπαίνει παντα στο if ή εγώ έχω θολώσει και κατι δεν καταλαβαίνω? ))
BadGuy Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ναι βασικά έτσι όπως έχεις βάλει τη συνθήκη πρέπει να μπαίνει πάντα στο if!
jamie155 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 το παραξενο είναι οτι δεν το έχω γραψει εγώ και είναι απο project που δουλεύει και θα έπρεπε να έχει μία λογικη..Θα περιμενά να μπένει μόνο για τιμή 1 σύμφωνα μ αυτο που πρέπει να κάνει αλλά δεν βγαίνει νόημα.
dark_banishing Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Όχι ρε παιδιά. Άμα το quantImageAlpha == 0 δεν μπαίνει ! Εσείς φαντάζομαι μπερδεύεστε από το !quantImageAlpha ? Αυτό ελέγχει μόνο μήπως ο quantImageAlpha πίνακας είναι NULL (όχι το περιεχόμενο του πίνακα αλλά ο ίδιος πίνακας δηλαδή).
BadGuy Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ναι μάλλον έχεις δίκιο τελικά φίλε αλλά είναι λίγο παράξενη η συνθήκη!!!
jamie155 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Σωστα.Κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα τελικά χθες. Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.