tstolt Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Έχω το παρακάτω σύστημα: vga:MSI VGA NX7600GT-T2D256EΖ 256MB PCI-E RETAIL cpu:INTEL CORE 2 DUO E6300 m/b:ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2 ram:OCZ EL PC2-5400 DDR2 GOLD DUAL CHANNEL 2GB Αρχικά έπαιζα το oblivion στις ρυθμίσεις που μου έβγαλε χωρίς να πειράξω τίποτα.Το παιχνίδι έπαιζε τέλεια με πολύ καλά γραφικά. Στη συνέχεια άρχισα να πειράζω τα πάντα από αναλύσεις μεχρι σκιές. Πλέον το παιχνίδι κολλάει αρκετά συχνά(ειδικά σε διάφορες λάμψεις και φώτα σε σκοτεινά σημεία). Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι τα video options(π.χ. HDR, bloom,shadows κτλ) που γονατίζουν το μηχάνημα όταν παίζω? (Το default όταν το πατάω μου βάζει την ανάλυση στα 800x600. Είναι δυνατόν? :evil. Αν αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα με παρόμοιο μηχάνημα, τι έκανε για να επιστρέψει σε αυτά που είχε το παιχνίδι αρχικά? Συνεχή τεστ?)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Vasika ama vgaleis to HDR tha deis mporei kai 30fps diafora oano i kato...fusika kamia sxesi to visual apo kei kai pera...vgale AA kai shadows...kai ta item kai actor distance...auta vasika varenoun to game an kai me to pc sou logika tha eprepe na to pezeis sto High ean fusika den exei valei kana mod etsi?Giati ean exeis valei tote allazei i fasi...
tstolt Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Οκ ευχαριστώ αλλά επιλογές για shadows έχει ένα σωρό και νομίζω οι περισσότερες δεν είναι on/off αλλά με μπάρα. Θα τα χαμηλώσω όλα και βλέπουμε... (Το κλασσικό παιχνίδι έβαλα χωρίς κανένα mod, αν κατάλαβα καλά τι είναι mod)
tstolt Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Περίεργα πράγματα!!! Έπαιξα και με τις σκιές και περίπου το ίδιο κόλλημα( κάθε 3-4 λεπτά κολλούσαν τα πάντα για 5-6 δευτερολεπτα ειδικά σε μάχες οπότε πρόβλημα). Στη συνέχεια έβαλα τα πάντα σχεδόμ στο full(hdr, shadows και details) και το κόλλημα όχι μόνο δν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε σε "υποφερτό βαθμό". Πραγματικά δε ξέρω...
polonos1313 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Περίεργα πράγματα!!! Έπαιξα και με τις σκιές και περίπου το ίδιο κόλλημα( κάθε 3-4 λεπτά κολλούσαν τα πάντα για 5-6 δευτερολεπτα ειδικά σε μάχες οπότε πρόβλημα). Στη συνέχεια έβαλα τα πάντα σχεδόμ στο full(hdr, shadows και details) και το κόλλημα όχι μόνο δν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε σε "υποφερτό βαθμό". Πραγματικά δε ξέρω... Emena me to pou energopoio to distand land olo to edafos ginete xroma mov kai den ksero ti na kano.Pio palia me tin idia karta ola ok.Ksanaperasa to Oblivion meta apo kairo kai provlima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.