cyberdog Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Για σας παιδιά, Προσπάθω να δω κάποια video files με επέκταση .avi στον MAc mini μου και δεν μπορώ. Κατέβασα το Widows media player που υπήρχε η πιθανότητα να μπορούσε να παίξει τέτιου είδους αρχεία αλλα δυστυχώς δεν μου το έπαιξε. Επίσης κατέβασα ένα extension του Quick time που το βρήκα στη σελίδα της Apple για avi και πάλι δεν παίζει. Όποιος έχει κάποιες πληροφόριες ή του έτυχε κάτι παρόμοιο ας επικοινωνήσει μαζί μου για βοήθεια. Πέτρος http://www.pozzaro.eu online entertainment media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kane kai kana search sto forum....... tespa.......bale ayto http://www.macupdate.com/info.php/id/5758 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πέτρο, βάλε τον VLC. Είναι Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberdog Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 se efxaristo poly file! tha to dokimasw kai an exi prob tha se enimerwsw! peter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberdog Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 to katevasa kai doulevei poly kala!!!! thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Πολύ ωραία. Ψάξε στο forum να δεις πως θα φορτώνεις και υπότιτλους όταν χρειάζεται, και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις και τούτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberdog Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοηθεία!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.