Steven Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Η MS έβγαλε το παραπάνω πρόγραμμα για windows και mac... Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει.. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει? το official site είναι αυτό: http://www.microsoft.com/silverlight/default01.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Απ'ότι λέει στο site, είναι plugin για internet browsers για να παίζουν τις τεχνολογίες .NET στο www. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 meaning?? Καμία σχέση με το .NET framework? (ούτε αυτό ξέρω τι κάνει απλά η ΑΤΙ για να κάνει install τους drivers με ανάγκαζε ως τώρα να το κατεβαζω και να το κάνω install) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Introducing Microsoft Silverlight Με δυο λέξεις μπορείς να πεις ότι είναι rival του Flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 meaning?? Καμία σχέση με το .NET framework? (ούτε αυτό ξέρω τι κάνει απλά η ΑΤΙ για να κάνει install τους drivers με ανάγκαζε ως τώρα να το κατεβαζω και να το κάνω install) Αυτό είναι. Το .NET framework. Εδώ και κανα 2-3 χρόνια είναι η νέα πλατφόρμα προγραμματισμού της Microsoft. Και το Silverlight, μιας και θα χτυπήσει τον τομέα των multimedia και interactive εφαρμογών στο internet, όπως είπε και ο Cue, θα προσπαθήσει να γίνει ανταγωνιστής του Flash της Adobe (πλεον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narbi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Κι εγώ είχα την απορία τι είναι αυτό το silverlight και το κατέβασα αν και δεν είχα καταλάβει ακριβώς από την περιγραφή που έδινε η microsoft..Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου άρεσε πολύ το icon του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Και εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα, αλλά δεν έπαιξε την μία και μοναδική φορά που έπεσα πάνω σε silverlight εφαρμογή. Άλλη μια επιτυχημένη δουλιά της MS (κακίες...)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.