Προς το περιεχόμενο

Silverlight

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η MS έβγαλε το παραπάνω πρόγραμμα για windows και mac... Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει.. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?

το official site είναι αυτό: http://www.microsoft.com/silverlight/default01.aspx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

meaning??

Καμία σχέση με το .NET framework? (ούτε αυτό ξέρω τι κάνει απλά η ΑΤΙ για να κάνει install τους drivers με ανάγκαζε ως τώρα να το κατεβαζω και να το κάνω install)

meaning??

Καμία σχέση με το .NET framework? (ούτε αυτό ξέρω τι κάνει απλά η ΑΤΙ για να κάνει install τους drivers με ανάγκαζε ως τώρα να το κατεβαζω και να το κάνω install)

Αυτό είναι. Το .NET framework. Εδώ και κανα 2-3 χρόνια είναι η νέα πλατφόρμα προγραμματισμού της Microsoft. Και το Silverlight, μιας και θα χτυπήσει τον τομέα των multimedia και interactive εφαρμογών στο internet, όπως είπε και ο Cue, θα προσπαθήσει να γίνει ανταγωνιστής του Flash της Adobe (πλεον).

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κι εγώ είχα την απορία τι είναι αυτό το silverlight και το κατέβασα αν και δεν είχα καταλάβει ακριβώς από την περιγραφή που έδινε η microsoft..Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου άρεσε πολύ το icon του..

Και εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα, αλλά δεν έπαιξε την μία και μοναδική φορά που έπεσα πάνω σε silverlight εφαρμογή. Άλλη μια επιτυχημένη δουλιά της MS (κακίες...)! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...