theolam Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Θα ήθελα να γράψω ένα dvd με βίντεο που τράβηξα απο μια ομιλία και θέλω να το μοιράσω σε κάποιους φορείς... πως θα ήταν δυνατόν να εχει κρυπτογράφιση.. ώστε να μην μπορουν να το αντιγράψουν , παρα μόνο να το διαβάζουν ?
kastel Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν υπήρχε τέτοιος τρόπος να είσαι σίγουρος ότι το DVDRip θα είχε πεθάνει.
theolam Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 τι σχέση έχει αυτό ? εγω θέλω μια εφαρμογή να περνάει θεωρώ καποια πληροφορία στα αρχεία... απο όσο γνωρίζω.. δεν ειμαι σιγουρος για αυτό , η ασφάλεια στα dvd γίνετε με χρήση leizer...
tonyk_x Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπαίνει add on στο Nero και δημιουργεί καψίματα με το laser πάνω στην επιφάνεια του cd/dvd και το κάνει αδύνατο να αντιγραφεί. τα dvd που είχαν πέσει στα χέρια μου (μιλάω για 1-1,5 χρόνο πριν) δεν κατάφερα με κανένα γνωστό πρόγραμμα να τα αντιγράψω. Συγκεκριμένα στην επιφάνεια των DVD υπήρχαν 3-4 βούλες διαμέτρου περίπου μισό χιλιοστό. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πως λεγόταν το προγραμματάκι. Ρίξε μια ματιά στο google και μπορεί να το βρεις.
mamouxalos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπαίνει add on στο Nero και δημιουργεί καψίματα με το laser πάνω στην επιφάνεια του cd/dvd και το κάνει αδύνατο να αντιγραφεί. τα dvd που είχαν πέσει στα χέρια μου (μιλάω για 1-1,5 χρόνο πριν) δεν κατάφερα με κανένα γνωστό πρόγραμμα να τα αντιγράψω. Συγκεκριμένα στην επιφάνεια των DVD υπήρχαν 3-4 βούλες διαμέτρου περίπου μισό χιλιοστό. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πως λεγόταν το προγραμματάκι. Ρίξε μια ματιά στο google και μπορεί να το βρεις. Αν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα όπως λες μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν το χρησιμοποιούν οι εταιρίες που τις έχουν πεθάνει στο clopirating-πράγμα που δεν θα το ήθελα.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 wx! ..synh8ws zeiteitai to anti8eto..(..ti fwtia pas na mas anapseis?!...parakalw na kleidw8ei to 8ema giati paraviazei ta symferonta twn mpatakshdwn oloy toy internet..oxi toy forum mono! ) [..kai meta apo ayto to eyxaristo dialleema ,den tsekareis ayto ?--> http://www.macrovision.com/products/activereach_dvd/ripguard/index.shtml ..den exw idea ti kanei,an einai ayto poy 8es,oyte kan POSO kanei!...kai mh moy peis oti to 8es tsampa... ]
Stavros_Ribo Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο tonyk_x Εμφάνιση μηνυμάτων Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπαίνει add on στο Nero και δημιουργεί καψίματα με το laser πάνω στην επιφάνεια του cd/dvd και το κάνει αδύνατο να αντιγραφεί. τα dvd που είχαν πέσει στα χέρια μου (μιλάω για 1-1,5 χρόνο πριν) δεν κατάφερα με κανένα γνωστό πρόγραμμα να τα αντιγράψω. Συγκεκριμένα στην επιφάνεια των DVD υπήρχαν 3-4 βούλες διαμέτρου περίπου μισό χιλιοστό. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πως λεγόταν το προγραμματάκι. Ρίξε μια ματιά στο google και μπορεί να το βρεις. Αν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα όπως λες μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν το χρησιμοποιούν οι εταιρίες που τις έχουν πεθάνει στο clopirating-πράγμα που δεν θα το ήθελα. Πραγματικά αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Τόσες μεγάλες εταιρείες γιατί δεν το κάνουν και το DVD Shrink είναι σε όλα αποτελεσματικό.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να προσφέρει 100% προστασία. Ακόμα και το σαιτ που προτάθηκε έχει ως επιχείρημα ότι προσφέρει ισχυρή προστασία και άρα οι περισσότεροι χρήστες, που δεν πολυασχολούνται με το ripping, αφού αποτύχουν με τα κοινά προγράμματα δε θα ασχοληθούν παραπάνω. Όχι ότι δε σπάει όμως!
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Ακόμα και πανίσχυρες εταιρίες όπως οι Paramount, sony και άλλες δεν μπορούν να κλειδώσουν τις ταινίες τους. Εδώ το blu-ray έσπασε μετά από μια μέρα... Μπορεί το απλό dvd shrink ή το dvd decrypter να κολλανε όμως προγράμματα όπως το ripit4me δεν σταματάει τόσο εύκολα. Απλώς θα σπάσει τα νεύρα αυτού που θα προσπαθήσει να το αντιγράψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.