Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wii - Τι έξτρα θα χρειαστώ??

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν βγεί πολλοί αντάπτορες τώρα που το ψάχνω το θέμα. Διάβασα και μερικά reviews και σε γενικές γραμμές κάνουν καλή δουλειά με εξαίρεση σε ελάχιστα παιχνίδια.

Eπίσης, από αυτά που διαβάζω, τα PS2 χειριστήρια που έχεις θα πρέπει να είναι αυθεντικά SONY.

Αντί για τον Universal της Mayflash, μπορείς να αγοράσεις τον dedicated for GameCube αντάπτορα της Mayflash, που βγαίνει από το play-asia 5-6 Ευρώ (4 ο αντάπτορας και 1-2 τα μεταφορικά).

PA.01465.003.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή φάση, δε το πρόσεξα αυτό. Λένε και τα 2 βασικά, απλά δεν υπάρχει στοκ προσωρινά στον Universal.

Ωραίοος Πάνθηραα ;)

Δημοσ.
Θα χρειαστείς σίγουρα και ένα χειριστήριο GameCube αν δεν έχεις ήδη για να παίζεις τις last-gen παιχνιδάρες, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι πολύ ανώτερες από σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το Wii.

mporeis na anafereis merika last-gen paixnidia? kai einai gia to wii?

ayta paizontai mono me to game cube controller?

ti memory card xreiazontai?

Δημοσ.

To Wii παίζει και τα GameCube παιχνίδια, απλώς χρειάζεσαι ένα GameCube χειριστήριο και GameCube memory card.

Παιχνιδάρες το GameCube έχει πολλές. Μεταξύ άλλων:

- Zelda: The Wind Waker

- Baiten Kaitos

- Beyond Good & Evil

- F Zero GX

- Battalion Wars

- Metroid Prime 1 & 2

- Star Wars Rogue Squadron 2

και άλλα πολλά......

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τί να πρωτοπαίξω. Έχω πάθει overload με παιχνίδια Wii, GameCube και είναι και το Puzzle Quest στο DS που είναι απίστευτο...

Για την ώρα πορώνομαι με Zelda Wind Waker, Batallion Wars, Puzzle Quest και multiplayer Red Steel.

Δημοσ.

Παιδιάααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Σε 15 λεπτά αγοράζω Wii, το πήρα απόφαση!!!! Τι games να αγοράσω μαζί με το Wii???

Υπάρχει κάτι σε στύλ Final Fantasy κτλπ? H κανα καράτε σε στύλ dragonball να λιώσουμε με τους φίλους ????

Υ.Γ. ξέρει κανείς άν κυκλοφορεί το Naruto για Wii??? δεν ξέρω αν είναι καλό Game αλλά μ άρεσε το ανιμέ και σκέφτομαι να το πάρω.

Δημοσ.

Παιχνιδάρες το GameCube έχει πολλές. Μεταξύ άλλων:

- Zelda: The Wind Waker

- Baiten Kaitos

- Beyond Good & Evil

- F Zero GX

- Battalion Wars

- Metroid Prime 1 & 2

- Star Wars Rogue Squadron 2

και άλλα πολλά......

epeidh eimai asxetos. Ayta einai last gen paixnidia?

mporeis na paiksei kai paixnidia tou wii (px sonik)

me to xeiristhrio tou gamecube?

Δημοσ.
epeidh eimai asxetos. Ayta einai last gen paixnidia?

mporeis na paiksei kai paixnidia tou wii (px sonik)

me to xeiristhrio tou gamecube?

Tα παιχνίδια που έγραψα είναι του GameCube, το οποίο είναι και η προηγούμενη κονσόλα της Nintendo, για την οποία δεν βγήκαν χιλιάδες παιχνίδια όπως για το PS2, αλλά τουλάχιστον μιά 30-άδα από τα 700 που βγήκαν είναι παιχνιδάρες και πολύ ανώτερες από τα περισσότερα παιχνίδια του Wii που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής.

Τα παιχνίδια του Wii τα παίζεις μόνο με το χειριστήριο του Wii και τα GameCube παιχνίδια μόνο με το χειριστήριο του GameCube.

Παιδιάααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Σε 15 λεπτά αγοράζω Wii, το πήρα απόφαση!!!! Τι games να αγοράσω μαζί με το Wii???

Υπάρχει κάτι σε στύλ Final Fantasy κτλπ? H κανα καράτε σε στύλ dragonball να λιώσουμε με τους φίλους ????

Υ.Γ. ξέρει κανείς άν κυκλοφορεί το Naruto για Wii??? δεν ξέρω αν είναι καλό Game αλλά μ άρεσε το ανιμέ και σκέφτομαι να το πάρω.

Βασικά μήν αγοράσεις το Wii από ενθουσιασμό και μόνο. Να είσαι σίγουρος για την απόφασή σου, γιατί αλλιώς θα το βαρεθείς σίγουρα. Να είσαι πλήρως ενημερωμένος για την αγορά που θα κάνεις πρωτού την υλοποιήσεις.

Το πλέον must παιχνίδι για να πάρεις για το Wii είναι το Zelda Twillight Princess.

Σε στύλ DragonBall, έχει βγεί το DragonBall Teikatshi 2 για το Wii, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Το Naruto θα βγεί για το Wii, αλλά δεν ξέρουμε το κατα πόσο θα έρθει από Ευρώπη μεριά. Και το Bleach θα βγεί. Χμμμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, για το Naruto δεν είμαι 100% σίγουρος. Ο Kostacurtas είμαι σίγουρος ότι θα μας διαφωτίσει..

Για παιχνίδι σε στύλ Final Fantasy, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι παρόμοιο στο Wii. To Οpoona θα είναι τέτοιου στύλ, αλλά ακόμα δεν κυκλοφόρησε. Eπίσης το Fire Emblem θα είναι περίπου τέτοιου τύπου. Υπάρχουν όμως αρκετές παιχνιδάρες του GameCube (όπως το Baiten Kaitos) τα οποία και έχουν το στύλ του Final Fantasy και παίζουν και στο Wii.

Από κεί και πέρα το Final Fantasy Crystall Chronicles αναμένεται για το Wii, αλλά το πότε θα βγεί άγνωστο.

Δημοσ.

Thnx για όλες τις πληροφορίες :-D

Τώρα όμως μόλις το αγόρασα :mrgreen:

Δεν πήρα κανένα Game εκτός του Wii sports. Δεν είχε μεγάλη ποικιλία στον Γερμανό...5 παιχνίδια είχε μόνο για Wii :neutral:

Βασικά εμένα μ αρέσουν τα παιχνίδια που παίζοντα διπλά... Αφού να φανταστείς μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε πρωταθλήματα στο King Of fighters και στο Track & Field στο Mame...Δεν το βαριέμε με τπτ είμαι σίγουρος :mrgreen:

Αντε βγαίνω και πάω να παίξω :)

Δημοσ.
Χμμμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, για το Naruto δεν είμαι 100% σίγουρος.

Λοιπον το Naruto (Naruto Shippuuden: Gekitou Ninja Taisen EX) εχει βγει ηδη στην Ιαπωνια απο τις 22 Φεβρουαριου 2007 και λενε οτι ειναι πολυ καλο.

Ξερουμε οτι θα κυκλοφορησει στην Αμερικη μεσα στο 2007 με την (προσωρινη) ονομασια Naruto: Clash of Ninja MVZ.

Το παιχνιδι δεν θα ειναι μια απλη μεταφορα της Ιαπωνικης εκδοσης αλλα θα εχει αρκετα ακομα στοιχεια αποκλειστικα για την Αμερικανικη εκδοση.

Για το αν θα βγει αυτη η εκδοση και στην Ευρωπη ή καποια αλλη δεν ειναι ακομα γνωστο.

Δημοσ.
Thnx για όλες τις πληροφορίες :-D

Τώρα όμως μόλις το αγόρασα :mrgreen:

Δεν πήρα κανένα Game εκτός του Wii sports. Δεν είχε μεγάλη ποικιλία στον Γερμανό...5 παιχνίδια είχε μόνο για Wii :neutral:

Βασικά εμένα μ αρέσουν τα παιχνίδια που παίζοντα διπλά... Αφού να φανταστείς μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε πρωταθλήματα στο King Of fighters και στο Track & Field στο Mame...Δεν το βαριέμε με τπτ είμαι σίγουρος :mrgreen:

Αντε βγαίνω και πάω να παίξω :)

Βασικά με το DragonBall πιστεύω θα πάθεις πλάκα. Θέλει αρκετό χρόνο να μάθεις τις κινήσεις με το χειριστήριο του Wii, αλλά όταν τις μάθεις είναι τελείως άλλη φάση.

130 χαρακτήρες, τεράστιες αρένες και τρομερό ξύλο.

Δημοσ.

ασε φιλε... τρομερό το Wii, έπαθα πλάκα σου λέω κυρία μου (π θα έλεγε κ ο λαζόπουλος :mrgreen: )΄...

Μόλις το πήρα ήρθανε κάτ φίλοι και ξεσκιστήκαμε 4-5 ώρες στα Wii Sports... Αφου τώρα φύγανε και παίζω Box μόνος μ... Είναι τέλει ευκαρία να γυμναστείς μέσα στο σπίτι ενώ παίζεις.. Οτι καλύτερο, δε βαριέσε ποτέ παρά την κούραση!!! :)

Μια απορία όμως.. Το τηλεχειριστήριο που είχε μέσα το Wii στη συσκυασία, έχει και ένα άλλο πράγμα που μπαίνει εκεί, νομίζω Nunchuck κάπως έτσι, το άλλο χειριστίριο που πήρα ξεχωριστά όμως δεν είχε :(

(πάντως είχε μέσα το Wii play το επιπλέον χειριστήριο που είχε ωραία παιχνιδάκια :-D )

Τα πουλάνε αυτά και σκέτα???

Δημοσ.

Αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει SCART RGB, πάρε το αντίστοιχο καλώδιο. Θα έχεις αρκετά καλύτερη εικόνα από το composite.

Δε θυμαμαι ακριβως, αλλα νομιζω το SCART RGB ειχε καλυτερα αποτελεσματα ακομα και απο το component, γιατι η θολουρα εκρυβε καπως τις ατελειες. Εχει καποιος το λινκ με τις συγκριτικες φοτο?

Δημοσ.

πάντως το να πάρει κάποιος τώρα wii για να παίξει gamecube(gc) παιχνίδια είναι κατα με χαζό μιας και το gc μτχ έχει κάτω από 50ε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...